Skådespeleri är ungefär på så sätt jag är uppbyggd på utsidan.

Oftast när jag mår dåligt så är jag den personen som fortfarande springer runt och är "glad" på utsidan samtidigt som på insidan vill ett tredje världskrig bryta ut. Får det mig till att vara en grymt bra skådespelare?

Det är nog bara mina föräldrar som vet när jag mår dåligt på riktigt. Alla människor har jobbiga perioder, jag med fast jag är "glad" i stort sätt hela tiden. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg men något man kan tänka på är, man ska inte bara anta att folk mår bra bara för att det ser ut som att dem gör det.

Jag har nu insätt att jag gråtit över saker som inte ens är värda att gråta över. Det jag mår dåligt över just nu är riktigt jobbigt, jag har aldrig mått såhär dåligt över något förut. Det jobbiga är att jag inte kan göra något åt det, det finns ingenting jag kan göra åt saken. När en familjemedlem eller någon jag tycker om inte mår bra så mår inte jag heller bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo såhär är det, jag har haft denna blogg igång förut men det gick inte så bra som kanske märks. Som det står lite kort i min beskrivning så kommer jag skriva om min diagnos (dyslexi) och om saker som är roligt att läsa om. Hoppas ni tycker om det. Det här vart inte ett långt inlägg vilket jag inte tänk att det skulle bli heller men längre inlägg blir det. 

Likes

Comments