Header

Hallå igen!

Då var de måndag, känns verkligen som en söndag idag men de har väll å göra med att jag varit ledig så många dagar nu så man blandar ihop allt. Har iallafall haft en superlugn och mysig påskhelg. Inga måsten eller någonting, i lördags åkte vi in en sväng till Skövde och shoppade lite och på kvällen umgicks vi med lite vänner och kollade på film. Igår hade hampus äntligen en ledig söndag. På förmiddagen tog jag mig ut i skogen & gick 6km och på kvällen gjorde vi bara kycklingsallad och kollade serie. så hela helgen har vi egentligen bara slappat och fy tusan vad skönt det varit.

Nu blir det bara en kort vecka i skolan och på fredag åker vi äntligen till skåne igen. Då blir det dop för lilla molly och bara umgås med familjen. längtar väldigt mycket!

Hoppas alla haft en mysig påsk..
puss å kram, skumbanan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken sjukt bra dag detta varit!

Som jag skrivit tidigare så har jag haft mycket plugg på sista tiden & det har varit på grund av att jag inte blivit godkänd på två tentor i fysiologi ifrån termin 1. För att få börja termin 3 efter sommaren är jag tvungen att klara dessa två tentorna. Idag fick jag besked från den ena tentan som jag skrivit om & blev GODKÄND på! så jävla skön känsla när man gått och varit så orolig. Så nu väntar jag bara besked från den andra tentan också som jag faktiskt inte är så orolig över för den kändes jättebra. U N D E R B A R känsla kan jag säga!!

Idag fick vi också hem en beställning vi gjort från proteinbolaget. Jag & Hampus har nämligen gått och blivit kära i NOCCO. Så vi beställde hem ett flak där man kunde mixa smakerna hur man ville, perfekt om man inte vill beställa ett helt flak med bara en smak. Vi tog 12 tropical, 6 cassis & 6 av den nya smaken caribbean. Tog bara en dag att få hem dem.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag, körde en runda till Götene och hälsade på hos hampus mamma. Så underbart att kunna sitta ute nu när vädret blir bättre och bättre. Nu ikväll blir det bara soffan, har en helt slutkörd vovve som sprungit ihjäl sig utomhus hela dan.

Hoppas ni får en toppen kväll.
Puss!

Likes

Comments

Ä N T L I G E N!

Precis slängt mig i soffan efter att ha varit i skolan och skrivit tenta, som för övrigt kändes riktigt bra! Så otroligt skönt att äntligen ha en hel helg fri från allt plugg som hängt över mig dom senaste veckorna. Nu blir det äntligen lite paus ifrån allt tentaplugg.

Så nu ska jag tvinga hampus att hjälpa mig storstäda lägenheten för de behövs VERKLIGEN. inte haft varken tid eller ork när jag pluggat så mycket den senaste tiden så här ser ut som skit hemma. Ikväll blir det grillning hemma hos hampus mamma och resten utav helgen vet jag faktiskt inte alls vad som händer. Allt jag vet är att det blir en väldigt lugn helg för jag är fan helt slut.

Hoppas alla får en bra helg,
Puss!

Likes

Comments

Då var man tillbaka igen. Alla hundratals andra bloggar jag haft är raderade eftersom att jag hela tiden tröttnat. (bra början, ellerhur?) Men i alla fall, blev sugen ännu en gång så ger det ett försök. igen.

Så är ni sugna på att hänga med i mitt sjukt spännande och äventyrliga liv så får ni titta in här emellanåt. jag skojar bara, mitt liv innehåller mest plugg för tillfället faktiskt. Följer man mig på sociala medier och haft tankarna på att läsa till sjuksköterska så har jag nog dödat dom tankarna med alla mina ''ännu en dag fylld med plugg''-bilder. Men vissa perioder är tuffare än andra och jag kan inte riktigt fatta att jag snart klarat av ett utav tre år. att det snart är ett år sedan jag lämnade kära Perstorp (som jag skulle bo i hela livet, på tal om det där med spännande liv liksom).

Nej men här lär väll hamna lite allt möjligt. När jag berättade för hampus att jag hade gjort en blogg sa han ''då måste du ju skriva om mig''. jaha? Så han & leo får väll hänga med på ett litet hörn också.

Nu ska jag inte babbla mer, hoppas ni får en mysig kväll i solen.
Jag & Leo ska ut på en promenad. puss!

Likes

Comments