Dagens fnisstips. <3

Likes

Comments

Jag och min bästis var London på höstlovet. Det var mycket fint och vi kände oss väldigt vuxna som klarade oss helt själva i en främmande stad. Dit åker jag gärna tillbaka igen.


Utöver det mår jag helt ok. Tyvärr är skolan jobbigare än förväntat (VARFÖR HAR INGEN SAGT ATT GYMNASIEARBETE INTE ALLS ÄR "LITE SMÅ JOBBIGT" UTAN SUGER SÅ HIMLA HÅRT??)  vilket gör att jag prokastinerar som en stjärna och kollar på alla säsonger av Bron istället. Detta suger också, men Bron är ju en väldigt bra serie så är nöjd över att jag har sett den nu. 

Kram

Likes

Comments

Här sitter jag och pluggar filosofi. Den är skit svår, jag förstår mycket lite av den. Tänker att filosofins grundare hade för mycket fritid som hade tid att tänka på livet på ett sånt djupt plan. 

Jag har lite söndagsånget också. Tittar i kalendern med allt som ska hinnas med nästa vecka och funderar lite på vad jag ska göra av mitt liv egentligen. För första gången i mitt liv vet jag inte alls vad jag kommer göra om ett år. Det är både läskigt och jobbigt samtidigt som det är spännande. Rent juridiskt är jag ju redan vuxen, men om några månader är jag det på riktigt. Jag kommer då kunna göra precis vad jag vill, utan att behöva ta hänsyn till någon skola eller lärare. Kanske ha en helt tom kalender för första gången på 12 år. 

Jo, det är spännande. Men om jag tänker på det för mycket får jag lite panik och det är ju oskönt. Därför tar jag min fars råd att ta en dag i taget och ta det lugnt. För även om det känns jobbigt då och då så klarar jag ju det oftast. Jag kommer klara den här filosofi uppgiften också. Jag ska skriva på den nu och då kommer det säkert lossna efter ett tag. Precis som det brukar (except in matte, inget lossnar inom matematiken.)

Tack för att jag får skriva av mig för er ibland. Det är lite skönt emellan åt. Kram!

Likes

Comments

​Hejsan! Igår fick detta vinögde skelot gå på 60-tals fest! Det var på riktigt en av de bättre kvällarna i mitt liv, alla var såå fina! Vill från och med nu se ut som en 60-talare jämt. Lyssna på 60-tals musik och twista och göra revolution! 24/7. 

Utöver det har jag börjat skolan. Har gått i två veckor och känner mig ganska klar. Lite sjukt att pressen av att ligga på topp kommer tillbaka så snabbt. Försöker intala mig själv att ta det lugnt det här året då det kommer bli mer än vanligt i och med att en tar studenten snart och så. Men det är svårt. Men men, vi tar en dag i taget och så har vi kul under tiden. 

Kram

Likes

Comments

Alltså Berlin. Vilken stad! Det har varit en himla fin resa, dock tog jag bara bilder första dagen! Vi har besökt historiska platser, ätit curry wurst, varit på museum, shoppat, shoppat, shoppat, käkat på fina och mindre fina ställen och tjuvåkt tunnelbana. Ett perfekt slut på ett fin sommar alltså. Känner mig faktiskt redo att ta mig an skolan nu! Och det ska bli roligt att få träffa alla i klassen och så igen. 

Men åk till Berli hörrni! Det är en otroligt fin stad och borde finnas på allas to do list. Och tack bror för en fin resa! 

Hej!

Likes

Comments

Nu ska ni få en överraskning; imorgon åker jag och grabben på bilden (inte baskergrabben) aka min bror till Berlin!! Detta är det sjukaste jag gjort i mina 18 år. Det bestämdes för typ tre veckor sedan, bara sådär. Men det ska bli otroligt roligt! Vi stannar tills fredag, vilket betyder att jag missar de tre första skoldagarna, ops, men det är det värt. Ska ju gå på second hand affärer och museer och på coola klubbar liksom!

Ville mest att ni skulle veta det, och förbereder er på att det säkert kommer en bildbomb här framöver med Berlin bilder. Hej!

Likes

Comments

Jag lever!! Efter det senaste inlägget jobbade jag min sista 100 % helg och sedan åkte jag till Edsbyn!!

​Ni bah va fint! Men ni förstår inte vad välbehövligt det var! Efter den trippen hade jag två veckor kvar och jag praisar the lord för att jag överlevde. Lesshetsgränsen var nästan överskriden, men jag klarade det och har nu haft sommarlov i en vecka! SkönT. Nu har jag det i en vecka till och sedan börjar skolan. Och det faktum att jag börjar TREAN kan vi diskutera en annan gång. Hej!

Likes

Comments

Nu då jag typ inte har ett liv så försöker jag carpa skiten ur dem dagarna jag är ledig. Så idag frågade jag Alle om hon ville med på en loppisrunda, och det ville hon!

Vi beundrade några blommor på vägen hem och Alle blev väldigt exalterad cuz she loves flowers. Otroligt bra tjej det här btw!

Efter blommorna så skildes vi åt och jag gick hem för att carpa lite mer.

Detta var i alla fall det jag köpte på en loppis. En barnbok och en ficktidning (köpte en tröja också men den åkte in i tvätten pga luktade tant). Gamla tidningar är något jag typ samlar på, (har nog närmare 30 snart, måste sluta) och boken köpte jag mest för att den hade så fina bilder.

Den är från 1975 och handlar om Sara som bor med sin mamma. Hon är jätte smart och har en halvbror som heter Smulan. Coolt, kände jag mest.

Bra bok, är mycket nöjd. Ska läsa den för lillasyster någon dag, hoppas hon lär sig något. Det var min dag! Nu måste jag gå och lägga mig då jag ska jobba imorgon. Klockan 7 :) Men det är sista 100 % helgen och sedan får jag mer ledigt SÅ JAG KÖR HÅRT! God natt :)

Likes

Comments

Jag såg Coldplay. Och det var typ den bästa upplevelsen jag varit med om. Menar, guu vad jag grät! Jag satt där och var så kär och torkade snor och sjung med och det var så jäkla magiskt!!

Men har du inga bilder då Julia?? frågar ni. Nää, not really. Då jag sedan länge insett att min mobilkamera inte ger de mest smickrande bilderna kände jag mest, låt oss då bara njuta av konserten istället för att bli arg på mobilkameran som inte gör Coldplays beauty rättvisa. Så det blev en suddig bild på publikhavet och en video på The scientist. Men det kan jag lugnt leva med, jag har ju ändå andats samma luft som Chris Martin liksom (eller jag lär ju, eller huur?!)

Ja, men dåså. Det var det jag ville berätta. Just nu jobbar jag för fullt men imorgon är jag ledig, och sedan jobbar jag sista 100 % veckan!! Weho, kämpa, hope and glory! Nu ska jag se på film, hej!


Likes

Comments

När jag var 13 år skrev jag, på en sida längst bak i min dåvarande dagbok, en lista på saker jag ville vara med om någon gång i mitt liv. "Saker jag vill uppnå" döpte jag den till och där fanns både små och stora mål, såsom att klappa ett uppstoppat djur (fortfarande inte kryssat i den rutan) eller att få ett C på ett matteprov.

Ett mål jag skrev var att få se Coldplay live. Och det var en punkt som jag bara var tvungen att skriva, då det var typ den största dröm jag hade. Dock en dröm som jag då aldrig, någonsin, ever trodde skulle slå in, om jag inte själv åkte till London och såg dem typ. Utan jag skrev den mest för att varför inte, den måste vara där. En dag kanske ett mirakel sker. Jag kanske träffar Chris Martin när jag bor i London (också ett mål på listan) och han bjuder med mig till deras konsert och jag ba Holy moly, yes! och då måste det ju finnas en ruta att fylla i.

Men nu sitter jag här, en dag från att få se dem. Och det känns helt overkligt. Det låter kanske väldigt lame, men det är en av mina största drömmar som kommer gå i uppfyllelse imorgon. Helt sinnes, det går inte riktigt att smälta. Hur som helst så SKA jag få se dem imorgon, och när jag kommer hem kommer jag äntligen få kryssa i den lilla rutan. Oj oj oj, shit vad kul detta ska bli!

"Konfirmera mig" Great ambitions :-)

Likes

Comments