hejsan, nu var det länge sen jag skrev men tänkte jag skulle uppdatera er lite. Mycket har hänt sen sist. Har slutat skolan och fick bra betyg fast jag vart sjukskriven. Fått sommarjobb och börjar på måndag och har troligtvis ett till på gång. Har färgat håret lite rödbrunt. Men ska bli rödare. Och Alex & jag har skaffat en liten kattunge som heter Batman. supersöt. :-) Mycket börjar ordna upp sig nu. Har även börjat må bättre rent psykiskt förutom att jag är lite småförkyld då. Imorgon ska vi äta gått med min fina svägerska Michaela & hennes pojkvän Jimmy. och sen kanske det blir nån film på kvällen. vi får se. Men nu ska jag plugga inför läkemedelsprovet jag måste göra så jag får ge ut medicin på jobbet. Men ska försöka skriva lite mer imorgon. Inte för att jag vet hur många det är som läser och vad ni vill läsa om då men men :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejsan

hoppsan var ett tag sen nu. och hoppas allt är bra med er. det är det med mig. haft mycket för mig bara. Nu har jag påsklov och är med babe. mycket sena nätter har det blivit för jag sover så fruktansvärt dåligt. men ska faktiskt försöka sova lite nu! får se om jag skriver imon. Ville bara visa att jag lever :) 

Likes

Comments

Tillbaka i skolan efter 5 veckors praktik och 1 veckas lov. Och är väldigt seg. Men hoppas det blir bättre någon gång. Försov mig idag men pallrade mig upp till skolan sen. Och pluggade kör kort i stort sätt hela dagen igår och hade ett sådant flyt så jag fick godkändt på alla faserna så nu väntar ett prov på tisdag! 

Likes

Comments

Har varit super dålig på att skriva något men det är bara för att jag har lagt ner all min energi till att plugga till körkortet som jag förhoppningsvis har snart plus att jag har varit ute på praktik i fem veckor. Men nu är praktiken över så kanske har mer tid att skriva nu. Fast jag ska försöka plugga lite mer innan min hjärna blir för trött. Har sportlov nu och vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att umgås med min fina pojke. Och övningsköra massor och plugga för jag vill verkligen lyckas och har snart uppkörning! Men jag skriver mer sen för ska plugga nu :)

nånting speciellt som ni vill veta om ? så kommentera gärna :) Bara fas f kvar nu och sen ska jag repetera :)

Likes

Comments

Idag är en sån där dag som jag inte ska göra mycket alls. Känns som en söndag fast det är lördag. Och jag är väldigt orkeslös, Men ibland behöver man sådana dagar också. Ska ut med skrållan lite senare eftersom mamma är på kryssning så får jag ha skrållan. Fast jag klagar inte. Älskar ju denna lilla varelse. Sen kanske jag ska pyssla lite. Om jag hittar någon ork. ska väl även laga lite mat sedan. 'Får se om jag bloggar lite senare. :)

Bjuder på en gammal osminkad och oseriös bild på mig och Alex. :) 

Likes

Comments

inte bloggat på väldigt länge och det är faktiskt en väldigt enkel förklaring till det. Sist jag skulle blogga så gjorde jag en summering av 2014 och när jag skulle lägga in en bild så försvann allt i hopa. så jag blev så arg så jag har inte brytt mig så mycket om bloggen. ska försöka göra en ny summering när jag har ork men just nu har det varit rätt mycket med skolan och sen är jag lite hängig just nu. Tror jag håller på och drar på mig en förkylning för jag har haft ont i halsen hela dagen och känns som om jag har feber. Men har en lektion i skolan kvar sen ska jag gå hem. Är faktiskt stolt över att jag kom i tid i skolan idag. Fast jag var jätte trött i morse och har även kämpat igenom hela dagen fast jag inte är riktigt kry. Efter skolan ska jag hem till Alex och äta sen upp till mamma och passa mina små syskon en stund. Sen ska jag enbart ta det lugnt. Så jag orkar med skolan imorgon :)


Likes

Comments

Fixat i ordning mig lite nu och ska snart iväg till Alex mamma och äta middag med henne och Alex bröder tror jag :) Blir säkert lika trevligt som vanligt! Hade! 

Likes

Comments

Mina julklappar. En glassmaskin, hushållsassistent., ljuslyktor, körkortsspel, fotsalva, raggsockor, pengar och en doftsak till bilen. Tror mamma tyckte jag skulle skynda på med körkortet ;) Och utav min fina pojkvän fick jag lite roliga saker som kaffemuggen på bilden, en hårborste med massage, en spargris. Tyckte det var roligt att han köpte roliga saker och inte något halsband eller nå sånt. Gör att man kommer ihåg vad man fick :) Ska få mer julklappar imon av moster :) Men detta har jag fått hittills. Var inget jag önska mig direkt men är superglad att jag fick det för det var bra saker som kommer komma till användning :) . 

Likes

Comments

2014 - året som gick.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Ja, Jag träffade den finaste pojken på jorden.
 

Genomdrev du någon stor förändring?

Jag började i en vanlig skola efter att ha gått ett år i en "specialskola". Vilket vart en stor förändring för mig.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej,

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
14 Juli då jag vart tillsammans med Alex. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min fina Gammelmorfar som alltid fanns där när man behövde det!

Vilka länder besökte du?
Inga fast jag hade velat till Italien.

Bästa köpet?
Mina leopard byxor! Så enormt sköna. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Viggo och Alex är två personer som gör mig glad flera gånger i veckan så har svårt att komma på något speciellt tillfälle.

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015?
Körkort och en bil.

Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat till körkortet så jag hade haft det tills jag fyllde 18 år.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet faktiskt inte. Kanske inte missat så mycket i skolan.

Favoritprogram på TV?
Teen- Mom alltid.

Bästa boken du läste i år?
Inte läst någon bok tror jag.

Största musikaliska upptäckten?
Slå mig hårt i ansiktet med Thomas Stenström- En låt som alltid får mig på bra humör.

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Jag har inte haft nå jobb. Bara gått i skolan.

Största framgång på det privata planet?
Att jag fick ett D i matte efter att alltid fått ett F.

Största misstaget?
Jag vet faktiskt inte.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Helt klart gladare. Det mesta har ordnat upp sig. Jag har blivit starkare som person.

Vad spenderade du mest pengar på?
Massa onödigt.

Något du önskade dig och fick?
Flytta hem till mamma igen efter 1 år & tre månader på Cornelia.

Något du önskade dig och inte fick?
en hund.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Umgicks med mamma , mina syskon & min pojkvän och hade allmänt trevligt bara.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mycket.

Vad fick dig att må bra?
 

 

Viggo, Skrållan & Alex

Vem saknade du?
Pappa, som jag träffar alldeles för sällan.

De bästa nya människorna du träffade?
Alla fina tjejer på Cornelia. Madde, Julia , Erika och en massa fler fina människor på SKU i Hedemora. Min fina Alex.

Mest stolt över?
Att jag klarade Nationella proven i Matte efter många om och men.

Högsta önskan just nu?
Att 2015 fortsätter lika bra som 2014 slutar.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Hitta på mer saker. Träna innebandy, plugga körkort, söka jobb & en massa mer! 

 

Likes

Comments

shit, vad fort tiden går. Idag har jag och Alex vart tillsammans i fem helt fantastiska månader. Och jag tänkte berätta lite hur vi träffades och lite hur det har varit under dessa månader.

Det började med att jag och Alex har pratat med varandra under typ tre år. Och under tiden så har han haft känslor för mig men jag har inte sett honom på det sättet. Men vi har hållt på lite smått fram och tillbaka. Men det har aldrig utvecklats till något förhållande. Och i juni/juli började vi skriva igen efter att inte pratat på jätte länge eftersom jag bodde på Cornelia och inte fick ha min telefon. Vi smsade med varandra HELA tiden. Och pratade i telefon flera gånger om dagen. Och varje gång han ringde så vart jag röd i ansiktet och våga inte svara 😊 Fast jag gjorde det ändå. Det vart starka känslor under en kort tid. Vi "höll på " en vecka innan vi blev tillsammans. Men iallafall jag skulle hem en vecka på sommarlovet och då hoppade Alex på tåget i Rättvik och åkte med mig till Mora. Och väl när vi kom hem så klicka han med min mamma och mina syskon direkt. Och när vi låg i sängen på kvällen så frågade jag är vi tillsammans? Och då svara han ja, om du vill det. Och det var ju klart att jag ville. Och det var den 14/7-14.. En helt underbar dag! Och sen dess har vi inte varit ifrån varandra många minuter. Jag åkte tillbaka till Hedemora och åkte hem igen efter 3 veckor tror jag och då träffades vi igen. Sen den 27/8-14 flyttade jag hem till Mora igen och Alex hjälpte till och flytta mina saker och sånt. Sen följde han med mig hem. Och sen den dagen har vi sovit ifrån varandra 1 natt endast och varit ifrån varandra några få timmar. Jag har väldigt svårt att vara med en människa för mycket. Men med Alex så har det gått otroligt bra. För att så fort jag går utanför dörren eller han går ut så saknar jag honom nå så otroligt mycket. Vi är så fruktansvärt lika. Och det är därför som jag tror vi funkar så bra tillsammans.

Alex är den första killen som jag varit tillsammans med längre än två månader med. Och vi har bott ihop i ca fyra månader av vårat förhållande och efter jul ska vi flytta till en lägenhet tillsammans. Vi har bott både hos min mamma och min moster men nu känner vi att det är dax att skaffa eget. Och vi har ALDRIG bråkat. Vi har bara små tjaffsat lite och haft heta diskussioner. Vårat förhållande är så fruktansvärt stabilt att det nästan inte går att beskriva. Och jag är så fruktansvärt glad att det är just Alex som är min pojkvän just nu!

Jag tänkte också beskriva Alex för er för han är en sådan underbar person och alla borde få veta det! Han är helt underbar om du frågar mig :) Han är snäll, rolig, snygg och så otroligt omtänksam och kärleksfull. Att somna i hans famn är det bästa jag vet. Och vi somnar ALLTID sams och med armarna omkring varandra! Om det fanns fler som Alex så borde alla tjejer få en varsin. Han är min drömkille. Och en dag ska jag gifta mig med honom om jag får som jag vill! Och han ska även vara pappa åt mina barn! När jag är med honom är jag lycklig och jag känner mig hel. Förut kände jag mig tom. Och han får mig att skratta även fast jag är ledsen. Och att få kalla honom för MIN gör mig till den absolut lyckligaste människan på denna jord.

Dessa fem månader så har jag mått så bra. Och jag kan helt ärligt säga att jag har ALDRIG varit så här kär och aldrig känt dom här känslorna som jag känner för Alex. Det är helt sjukt underbart det är att vara kär och att få sin kärlek besvarad. Jag skulle kunna skriva hur låååååångt som helst men jag vill att ni ska orka läsa också. Så jag avrundar av där! Och avslutar med: Alexander Olsén, Mitt allt jag älskar dig 1659719750398329517+67398+3522+58862+375 biljoner miljoner triljoner varv runt månen och tillbaka gånger 2921982852+830+818771948195763057395792051010. DU är den absolut bästa människa! Puss!

Vill ni veta något mer om mitt & Alex förhållande så fråga på fb Julia Hedström heter jag där. Eller fråga bland kommentarerna. :) HA en fortsatt bra söndag!

Likes

Comments