Jag har skaffat en ny blogg som ni gärna får besöka, då jag inte längre kommer att använda mig av denna. Jag har valt att byta pga flera anledningar. Framförallt för att jag helt ville byta stil på min blogg och istället skriva om sådant som jag ser som viktigt och verkligen intresserar mig. På www.juliaeklund.se kommer jag därför rikta in mig på hälsa, kost och träning. Kika gärna in på min nya blogg!

http://www.juliaeklund.se

Likes

Comments

September betyder väl höst? Det har verkligen känts som höst i flera veckor nu när det blivit allt kallare. Sedan kommer helt plötsligt en dag som denna, då termometern visar 20°?! Jag som precis börjat använda min nyinköpta höstjacka från bikbok. Den var tyvärr lite för varm denna dag, men kylan lär nog komma tillbaka så småningom igen. Älskar för övrigt min långa bomberjacka!! Den hittar ni Här

Likes

Comments

Tidigare bar jag nästan alltid skjorta eller piké, men nu sker det allt mer sällan. Jag tycker fortfarande att det är sjukt snyggt. Det är bara det att jag har lite annorlunda stil nu. Dock kanske jag ska börja använda mer skjortor och pikéer i framtiden igen. Alltid snyggt med en classy stil! Det går liksom aldrig ur tiden, så som många trender gör.

Likes

Comments

Äntligen känns mitt hår fräscht igen!! Lite kortare, kallare, mjukare och betydligt bättre än innan. Jag var så tveksam på om jag skulle klippa ganska kort eller om jag skulle försöka spara ut håret istället. Det blev alternativ två. Jag har haft halvkort hår så pass länge nu känner jag. Långt hår är svårslaget trots att en kort stilig frisyr är riktigt snyggt också. Det beror helt på personen, vad som passar bäst. Och nu känner jag helt enkelt för att satsa på en längre frisyr.

Ha det bra!
Puss och kram

Likes

Comments

Snart hemma i Övik igen. Känns skönt att komma hem till större ytor, min egna säng och kissemissarna såklart. Imorgon är det vardag och tillbaka till rutinerna. Jag ska klippa mig imorgon också. Äntligen!! Mitt hår behöver verkligen fräschas upp. Hoppas på att resultat blir som jag önskar; några centimeter kortare, utan utväxt och lite kallare. Vi ser väl imorgon helt enkelt.


Senare ikväll ska vi fira min fina faster som fyller år och efter det får jag äntligen träffa Dennis igen. Vi har bara varit ifrån varandra över helgen, men det känns som längre än så.

Ha det så bra!
Kram J

Grattis faster!🎉

Likes

Comments

Hej på er!
Allt bra? Själv har jag haft en slö dag då jag inte känt mig speciellt pigg. Det varierar så otroligt mycket på hur kroppen mår, när jag behandlas med antibiotika. Det blir sådana svängningar. Ena dagen är jag hur pigg som helst och känner mig oövervinnerlig, medan nästa dag kan jag vara sängliggandes. Det bra med dessa svängningar är att jag inte mår dåligt allt för länge iaf.

Nu på kvällen har jag varit betydligt piggare, så då passade jag på att gå en promenad och bara njuta av den fina naturen här i Borgafjäll. Som vanligt gick jag mot Borga-sidan eftersom det är så himla vackert på den sidan. Den här gången hamnade jag vid Borgasjön. Lär gå dit fler gånger framöver!
Ha det så bra! Kram Julia

Likes

Comments

Jag som tyckte den senaste trenden med lager på lager var så ful. Speciellt dessa linnen och klänningar på vita t-shirtar. Men nu står jag här med andra åsikter. Jag bara älskar trenden, haha. Det som är så lustigt med mode. Till en början är jag ofta skeptisk, men sedan när jag vant mig ändrar jag uppfattning.

Idag är det fredag och jag och min familj är på väg mot fjällsstugan. Härligt att få i sig lite fjälluft igen. Mer uppdatering kommer senare, från mitt favoritställe.

Likes

Comments

Den 25e betyder löning, wihoo!! Då är bara trixet att spara pengarna också, haha. Tur jag blivit lite bättre på det iaf. Idag har jag endast haft två lektioner, vilket känts skönt då jag inte varit speciellt pigg varken igår eller idag. Har lyckats dra på mig någon förkylning. Men men det är sådant man får ta.

Jag har funderat lite på sistone om det är värt att skaffa ny kamerautrustning, men kan inte riktigt bestämma mig. Det är synd att kameror och objektiv ska kosta så himla mycket bara :/
Har ni tips på någon bra kamera och objektiv?

Likes

Comments

Turkost vatten. Djup snö. Ljusa stränder. Höga berg. Fjordar. Pyramider. Jag vill se allt. Upptäcka nya delar av världen, träffa nya människor, äta nya slags maträtter, se olika kulturer osv. Norge, USA, Kina, Japan, Island, Australien... Det finns så många länder jag vill utforska. Något jag måste göra i framtiden, helt klart! Det är inte det att jag inte trivs här i Sverige, i övik. Det handlar helt enkelt om att jag vill se nya delar av världen. Jag tror att man utvecklas mycket som person om man reser till olika platser och upptäcker nya saker, mot för att tillbringa hela sitt liv på ett och samma ställe. Jag tror inte att man får samma vyer och ser på saker på riktigt samma sätt.

Likes

Comments

Nu är trunken packad. Jag hade önskat att det vore inför en match eller dylikt. Tyvärr är läget inte så. Istället är utrustningen packad för att den ska hem. Hem och in i en garderob. Det känns som ett slags avslut. Ett tråkigt avsked. Något som jag skulle ha gjort för längesen. Slutat kämpat för hockeyn när jag märkt att kroppen inte fungerat. Fokuserat helt på annat, som får mig att må bra. Det är något jag försökt med många gånger. Men det slutar alltid på samma sätt; att jag drar mig till hockeyn, börjar träna och blir sjuk igen. Kanske är hockeyn inte tänkt för mig. Inte just nu i livet iaf. Kanske senare. Det är bara så svårt att acceptera. Vi ser väl om jag lyckas bättre denna gång än de tidigare.

Kram J

Likes

Comments