Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fil, granola och jordgubbar. Mmm!

Likes

Comments

Fotat lite blommor, ätit kinamat och lite jordgubbar, gjort en fotovägg. Fint att få upp lite kort faktiskt, kul att ha uppe och kunna gå in och titta på.

Idag har det varit regnigt och grått hela dagen lång. Säkert därför jag haft sån huvudvärk sen tidigt i eftermiddag.. och den sitter i än den jäkeln. Men på torsdag och hela helgen visar dom kalajjsssväder! Så härligt. Nu ska jag gå och borsta gaddarna. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Tycker det är så jäkla snyggt med träbjälkar i tak! Kolla bara, vilken dröm! Gör halva rummet. Hade inte haft något emot att flytta in i något av dessa hus/lägga.

Bilderna är från google.

Likes

Comments

Lilla 4-åringen! I sommar har vi haft honom i fyra år bara, det känns faktiskt som lite längre kan jag tycka. Kissemissen med sån personlighet. Tänk att man kan känna sån kärlek till en sån här liten krabat. Min bebis<333

Likes

Comments

Inte många veckor kvar nu tills det är dags för årets studenter att ha en av dom bästa dagarna i sina liv! Kan inte förstå att det snart gått ett år sedan denna dag, ETT HELT ÅR! Om man bara kunde få uppleva det en gång till. Här är några små tips inför den underbara dagen:

- Ha (någorlunda) bekväma skor! Vill man vara fin får man lida pin brukar man ju säga, och det gjorde jag. Klart som fan man vill vara snygg på sin student! Hade inte så hög klack med satan vilka skavsår jag fick framme vid tårna. Mamma tog som tur var med ett par ballerina så efter utspringet åkte dom på, annars hade det nog blivit barfota på flaket.

- Ta mycket kort! Alltså myyycket kort, det är ju så jäkla kul att ha och kolla på sen. Själv önskar jag att jag hade lite mer bilder faktiskt, min pappa fick agera fotograf under dagen och det var inte det bästa om jag ska vara ärlig haha. Hade med min lilla kamera under champagnefrukosten och det ångrar jag inte en sekund.

- Låt inte dagen bli förstörd av småsaker. Sminket eller håret kanske inte blir perfekt eller du kanske får en fläck på klänningen, men vem bryr sig? Det är din studentdag och det är ingen big deal!

- Gå upp i tid! Att stressa med smink, hår och allt på studentmorgonen är inte något man vill göra direkt. Gå upp så du känner att du inte behöver stressa och har den tiden du behöver. Vi skulle träffas klockan 7 och jag tror jag gick upp halv 4-4 nån gång, haha herregud. Sminkade mig i lugn och ro och kände noll stress. Är dock en person som alltid är ute i god tid.

NJUT OCH HA SÅ JÄVLA KUL!

Likes

Comments

Hallihallå! Alltså, vilka dagar vi haft hela veckan! Så varmt och sååå uuunderbaaart. Jag lyckades bränna mig första riktiga soldagen och har börjat flagnat lite nu.. är huvudet dumt får kroppen lida. Tur det röda la sig någorlunda snabbt iallafall. Idag har det varit som varmast och jag har så gott som bara legat ute sen jag vaknade. Nu har jag käkat lite middag och tagit en dusch. Hoppas ni får en härlig fredagskväll! ☀

Likes

Comments