Header

Gjorde ett break på tvd för ett bra tag sen så har kollat om säsong 6, är nu på halvan av säsong 7 och blir nästan ledsen på riktigt av att jag knappt har en och en halv säsong kvar sen är det helt slut. Är glad jag tog ett uppehåll iallafall hehe. Ska kika vidare på det nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jahapp! Nu har jag fått hem något jag aldrig köpt tidigare haha, nämligen lite hudvårds grejer. Kände att det var dags, varit lite nyfiken om det är så bra som vissa påstår. Så här ska testas! Får se om det är något att hänga i julgran.

Likes

Comments


- Jag har haft underbett. När jag var kanske 10 år fick jag en bettskena som jag hade i ca ett och ett halvt år.


- Jag har spelat tvärflöjt. Ville egentligen lära mig spela trummor, men tvärflöjt var det jag kom in på så det gick jag på i några få månader. Tyckte inte alls det var speciellt kul haha.

- Jag vill hoppa fallskärm nån gång. Sjukt läskigt, men häftigt.


- Jag har fyra äldre bröder.

- Jag har väldigt svårt att förstå att folk tävlar i fitness/bodybuilding osv. Att det är så stort som det faktiskt blivit senaste åren. Nej, det något jag verkligen inte stöttar och framför allt efter mina egna erfarenheter kring vad begränsningar och måsten inom kost och träningar kan göra med psyket.

- Jag har alltid velat se den kinesiska muren. Så det ska jag uppfylla i livet.

- Jag älskar smilegropar! Tycker det är så fint och charmigt. Önskar jag hade ett par själv hehe.

Likes

Comments

Godkväll! Hoppas ni mår bra?! Har varit såå fint väder idag, så satte mig ute i lä då det tyvärr blåste en del. Älskade sol så mycket energi du ger<3<3 Har haft en helt okej dag, förutom att jag varit trött som vanligt och lite värk i kroppen. Det går upp och ner. Saknar min ork och vanliga dagar nu med energi i kröppisen. Men dålig inställning gör det bara sämre, det blir bättre!

Har spenderat min fredagskväll med godis framför let's dance med mammsen. Ganska tråkiga personer med iår tycker jag. Känner igen kanske 3-4 st och den enda som är rolig att se är väl Samir haha. Nu ska jag kika vidare på någon film. Hadeee!

Likes

Comments

Efter nästan två år med mina träningsskor, som gjort sitt för ett tag sen och inte ens sitter bra på fötterna längre - har jag äntligen fått hem dessa. Äntligen ett par svarta. Beställde ett par nästan likadana förra året nån gång men dom kom i fel storlek. Tråkigt nog kommer jag inte kunna träna på ett tag framöver, vi får se hur det blir. Kanske skriver ett inlägg om det framöver när jag själv vet mer. Får så länge längta tills jag får använda dom helt enkelt!

Likes

Comments

Från ett par veckor sen, en härlig morgon med strålande sol. Idag däremot regnar det, heja plasket. Men imorgon kompisar går vi iallafall in i en vårmånad!!! Helt sjukt hur fort det gått? Det var alltså två månader sen det var nyår. Herre. Ska sluta klaga på hur fort veckorna går nu hehe. Har förresten provat nya nocco smaken, den var helt okej men blir nog ingen favvo.

Happ nu ska jag käka frukost och försöka vakna till liv. Hoppas ni får en bra tisdag!

Likes

Comments