Header

Har kommit såå mycket snö senaste dygnet! Så himla mysigt. Är det vinter så ska det väl ändå vara riktig vinter också! Lite mindre roligt när man ska försöka ta sig fram på vägarna bara..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså burrrr vad kallt det är. Sitter i sängen inlindad i en filt trött som en björn. Var hemma från jobbet halv 5 igår, käkade mat och åkte sen till gymmet och körde första riktiga passet sen förkylningen (blev sjuk några dagar innan nyår som satt kvar i en evighet kändes det som) och efter det var jag helt slutkörd. Somnade till en stund i soffan strax efter 8 till och med, något som aldrig händer. Har iallafall fått sova ut ordentligt men tror man blir tröttare av att sova för länge haha. Hoppas ni mår kanon och har en bra tisdag! Själv har jag inte så mycket planerat.

Likes

Comments

Med ett litet gäng bilder från året vill jag säga GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!! Hoppas alla får en riktigt bra kväll!

Likes

Comments

1. Jag skulle aldrig åka hemifrån utan att ha lypsyl med. Råkar jag glömma det får jag panik.

2. Jag älskar att vara hemma! Är en riktig hemmatjej.

3. Jag kommer nog aldrig lära mig att dricka kaffe.

4. Jag älskar att vara sarkastisk. Något som kan vara jobbigt när man träffar någon som visar sig vara en seriös och stel person hehe.

5. Jag får ångest av tanken att jag så småningom kommer flytta till eget och inte längre ha mina kissemissar under samma tak.


6. Jag är noga med att dricka mycket vatten.

7. Jag vill ha en hund när jag blir äldre.

8. Jag älskar smilegropar, tycker det är så charmigt.

9. Jag får störtkli på folk som inte kan hålla tider.

10. Jag ringer sällan. Vill jag något så smsar jag oftast, om det inte är akut.

11. Jag är inte allergisk mot något.

12. Jag tyckte att det värsta ämnet i skolan var kemi, kommer fortfarande ihåg vilken ångest det gav. Så tråkigt och förstod hälften.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra!? Själv blev man sjuk igår eftermiddag och har legat och svettats som en gris hela natten. Usch.. får hoppas på att kommande året blir ett helt friskt år haha. Är helt dagvild och idag känns det inte alls som fredag. Troligen för att det lätt blir så mellan jul och nyår, plus att jag bara legat i sängen hela dagen idag.

Mindre roligt att bli sjuk såhär sista dagarna innan nyår. Har iallafall inget speciellt planerat, så det känns ändå skönt. Tänk att det bara är ett par dagar kvar av detta år! Ni får ha en fin fredag!

Likes

Comments

Och så var julen slut för detta år. Skönt ändå tycker jag! På uppesittarkvällen körde vi självklart lite bingo, jag, Nicke, mamma å pappa. Men nä, ingen vinst detta år heller, förutom att pappa och Nicke vann nån nyårslott. På julafton var vi här hemma med en liten del av släkten. På juldagen var det lite mer firande med två av bröderna och company. Vi åt tacos som satt fint i magen efter all julmat som man inte riktigt är så sugen på nå mer. På kvällen drog jag vidare till ett gäng och sen gick vi ut. Igår sov jag bort typ hela dagen och var inte direkt på topp.

Likes

Comments

Fem små dagar kvar till den mysigaste dagen på hela året. Har ni kollat på årets julkalender förresten? Jag började kolla från första dagen men efter kanske 5 avsnitt fick jag nog.. så dålig tyckte jag den var, så tråkigt. Det var bättre förr!

I helgen som varit hade vi morbror med familj här från fredag till söndag. Var såå längesen jag såg dom så det var kul att få se dom små liven, dom växer ju så fort och det var första gången jag äntligen fick träffa minstingen. Vi tog det lugnt, åt massa gott, hälsade på min ena bror då dom aldrig varit där, käkade pizza, fikade med mormor och Rune och umgicks. Nu ska jag snart värma på lite käk åt mig själv sen kolla klart på första Ensam hemma filmen jag började kolla på igår kväll.

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord.
Bergochdalbana, kort (haha. Tycker året gått så jääkla fort..) och bra!

Bästa köpet iår?
Har faktiskt inte köpt något speciellt eller ''märkvärdigt'' iår, så ingenting skulle jag säga.

Vilka låtar kommer påminna dig om 2017?
I like me better, More than you know, It ain't me är ett litet gäng av låtarna som rullat rätt ofta.

Har du blivit bättre på något?
Njaa.. jo men jag har väl blivit bättre på att hantera nerverna vid lite nervösa situationer.

Vad var extra dåligt med året?
Att farfar gick bort <3

Lärde du känna några nya människor?
Ja! Dock inga som jag kommit nära.

Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
Massor. Men kommer inte på något speciellt som är värt att nämna tror jag. Eller jo! Har ju för fasen fått handlat min egen alkohol på systemet haha. Kuligt!

Gjorde något dig riktigt glad?
Även om det har varit det värsta året (halvåret) jag hittills upplevt så är det självklart mycket som gjort mig glad, mest smågrejer och stunder. Men har nog inte hänt något värsta ''wooow'' vad jag kommer på.

Vad önskar du att du gjort mer?
Det var en bra fråga.. vet inte riktigt.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Inte tänka så mycket. För det är ju så lätt eller hur? Haha, nä men gå efter min magkänsla och försöka att inte haka upp mig på saker i onödan!

Vad gjorde du på din födelsedag?

En del av släkten kom hit och grattade mig och på kvällen var vi några tjejer som gick ut.

Besökte du något annat land?
Sardinien! Magiskt. Dit vill jag åka igen.

Tror du 2018 kommer bli lika bra?
2018 kommer bli ett så mycket bättre år. Det både tror och hoppas jag.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder.

Likes

Comments