Under gårdagen var det ett riktigt oväder, det snöade och blåste hela dagen och om jag inte minns fel var det klass 2 varning. Super mysigt att det snöar tycker jag, men den jäkla blåsten hade jag gärna varit utan då det blir drivor och ännu jobbigare att skotta bort haha. Lägger till en bild här nedan så får ni se hur det såg ut vid garagen hos mig igår.

Det slutade tack och lov blåsa på kvällen och det var inga problem att köra till jobbet. Var dock inte skottat så det blev det första jag fick göra i ca.30 min, tur jag hade vantarna med mig haha.

Har nu gjort bort en natt på jobbet och om 30min ska jag bege mig hemåt för att sova lite till. Det blir sedan lunch på stan men Fanny och Malin och jag ska även se om jag kan köpa med mig ett par svara jeans hem då mina gått sönder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då veckan började hade jag 3 arbeta pass inbokade men då blev en av mina kollegor sjuk så tackade ja till lite extra pass och det ser även ut som att jag får hoppa in ett extra pass på cherry också. Så från 3 pass till 7 pass helt plötsligt. Jag gråter inte över det, känns skönt att få in lite tid, har varit lite orolig över att jag jobbat så lite men nu blev ju det löst! Nästa vecka blir det betydligt lugnare som det ser ut än så länge, men blir någon sjuk hoppar jag nog in då med hehe.

Likes

Comments

Jag började helgen med lite jobb fredag 14.30-23 och sedan hade jag och Edvin en liten myskväll med en film och lite godsaker, super mysigt men blev en ganska sen kväll då jag som sagt slutade rätt sent.

I lördags så for vi iväg en sväng på stan då jag behövde kolla vinter jackor för just nu står jag utan och vore skönt att ha en innan det blir super kallt ute haha. Vi gick även in på systemet och köpte en whiskey till pappa i farsdag present, valde efter hur fin flaskan var då jag inte hade någon aning om vad han vill ha haha.

På kvällen åkte jag iväg till Malin, vi drack lite cider och vin, pratade massor och tog oss även ner på krogen en sväng. Välbehövlig kväll att få prata av sig efter 1år ifrån varandra❤️

Sen var det ju farsdag idag. Vi började med fika hon mina föräldrar kl.13 och var kvar rätt länge innan vi gick hem för att hämta bilnycklarna och bege oss mot Edvins pappa. Där blev vi bjudna på middag och sedan massa kakor och stannade även där väldigt länge och bara prata massor. Vi passade även på att gosa med kisse bäbisar!!

Likes

Comments

Jag och Edvin är väldigt sugna på en ny soffa. Just nu har vi mina gamla soffor, en 2-sits och en 3-sits. Vi skulle vilja ha bara en stor soffa som hänger ihop hela vägen, vi vill även ha en divan del och ett cozy hörn eller eventuellt 2 divandelar. Som något av alternativen här nedan.

Vi får helt enkelt klura lite och se om vi kan bestämma oss för vilken som känns bäst, just nu lutar det åt den med cozy hörnet.

Likes

Comments

Då jag firade halloween redan förra helgen passade jag på att jobba denna. Det skulle egentligen bara bli ett pass under lördagkväll men fick ta på mig ett på fredagkväll också. Under fredagskvällen då det blev spontant så klädde jag bara ut mig med en mask i ansiktet, var en super kul kväll att jobba på, mycket folk och absolut inget tjafs vid bordet.

Lördagen var jag ju lite mer beredd på. Bag sminkade mig efter snubben i saw filmerna (hade inte glasögon även fast de finns på bilden) och gjorde även en skylt som jag hängde upp där det stod "Do you wanna play a game". Mycket uppskattat av alla som var ut och spelade med mig, och jag tyckte även lördagen var super kul!

Likes

Comments

Var ledig igår och tog då en sovmorgon till ca 10.30, riktigt skönt att få sova ut då jag haft inskolning på mitt nya jobb vilket gör att man blir lite slut i skallen haha. Klev upp kring 11 och hade då ett snötäcke utanför fönstret, supermysigt!

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att ha en date night i tisdags, vi tyckte att vi förtjänade lite mysig middag ute efter att ha stökat på med flytten hela oktober. Vi valde att äta på Texas stake house och det är jag inte ledsen över för det var super gott!

Sedan gick vi vidare till hemmakväll för att köpa godis och sedan vidare mot bion. Vi valde att se Den nya Thor filmen. Vi var så mätta från middagen dock så godiset vi köpt blev kvar i påsen istället Hahah.

Likes

Comments

Efter flytten tillbaka till Sverige så har jag bott hos mina föräldrar en hel del, hann även med att bo i lägenheten på Moröbacke och nu äntligen i början på oktober flyttade jag in i min nya lägenhet. Det är så skönt att vara inflyttad och känna sig hemma på sitt eget krypin igen och inte behöva tränga sig in på andra. I samband med min inflytt i nya lägenheten bestämde vi även att Edvin skulle flytta in då vi båda ansåg att det var onödigt att vi skulle ha varsin då vi ändå skulle vara mest i en hela tiden ändå.

Började ett jobb i början av oktober men insåg ganska snabbt att det inte var något för mig då jag blev så himla rastlös direkt. Men nu har jag hittat ett annat som personlig assistent med första inskolningsdagen imorgon. Ska bli himla kul!

Likes

Comments

Igår körde vi på taco fredag med ett gäng vänner och efteråt spelade vi spel som monopol och skipbo. Super mysigt!

Likes

Comments

Jag har nu hinnit vara hemma i Sverige 3 veckor och skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade Malta! Men det är rätt skönt att vara i Sverige ändå, mer civilicerade människor, bättre mat, familjen och alla gamla vänner är här, värdet. Tänk att man kan sakna regnet och rusk när man levt med i stort sett bara sol ett år, men det lär inte dröja länge nu innan jag blir less haha.

Likes

Comments