Mdina var en suuper fin Stad och efter vi tagit en tripp runt för att se alla gamla byggnader. Vi gick även ner i de gamla tortyr kammarna och tittade, riktigt coolt hur de ställt upp dockor för att visa hur de torterade folk förut här på Malta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi besökte Mosta dome förra veckan, suuper fin kyrka, verkligen! Alla som åker till Malta för att göra annat än att bara festa borde helt klart åka hit!

Likes

Comments

Vi tog en shoppingtur i Sliema förra veckan, jag köpte lite kläder och ett läppstift mycket fina köp. Påvägen hem får jag ett meddelande av Danielle som vill att vi ska komma och dricka lite drinkar och då vi ändå var ute så tänkte vi -varför inte? Så vi tog en buss och mötte upp dom. Det blev en del drinkar samt shots haha även lite mat därimellan.

Likes

Comments

Vi gick ihop en del vänner med en slant och hyrde en båt för en dag. Vi åkte förbi Blue lagoon, Gozo och Crystal caves, verkligen en suuuper mysig dag på havet!

Likes

Comments

Midsommar på Malta är ju inte riktigt som i Sverige haha men inte grät vi för det. Vi började dagen med strålande sol och super varmt väder, vi gick sedan hem till Margarita och Gian för en BBQ med massa grymma vänner. Vi grillade massa god mat, lärde spanjorer, tyskar och italienare massa olika midsommar låtar som smågrodorna (vilket de ÄLSKADE). Sedan när klockan började bli lite senare gick vi till Zion bar i Marsaskala och tog några drinkar där innan klockan hips vips var 03 och de flesta kände sig trötta.

Likes

Comments

Det har varit en festival vecka kallad "Isle of MTV Malta och det va grymt kul!! Jag fick bla se Don Diablo live med vip biljett, The Chainsmokers och massa mer varit såå kul.

Biljetten till tisdagen hade vi även efterfest biljett så vi åkte på efterfesten där Jonas Blue fortsatte spela, såå bra.

Likes

Comments

Det är inte mycket kul som hänt sedan mitt förra inlägg, har jobbar 4dagar, varit ledig en och sedan jobbat 4dagar till. Men jag har hunnit en sväng på bio och på en shopping tur. Har nu införskaffat lite klänningar och nya tröjor inför sommaren samt en till bikini.

Likes

Comments

Earth garden var alltså i helgen och jag jobbade som de flesta gånger det händer något kul haha, men jag lyckades ta mig dit igår iallafall vilket var kul! Vi kom dit och gick runt lite förstå på marknads delen sedan stannade vi vid ett område med massa reagge musik och gick sakta vidare genom resten av området. Det var riktigt mysigt och med sackosäckar och hängmattor lite överallt så Car man trött i benen kunde man bara hoppa ner var som.

Likes

Comments

Sedan mitt senaste inlägg här har jag jobbat för det mesta. Jag hade 2dagar ledigt förra veckan och då for vi iväg ena dagen och hängde med några från mitt jobb. Vi käkade ute, tog lite drinkar och gick även iväg på casino en sväng. Alla förlorade pengarna de lagt in så vi gick iväg igen och drack lite mer drinkar haha.
Delar med mig av en bild av hur cool jag och min kollega är på nätterna då vi jobbar!

Nu har jag 3lediga dagar att se fram emot innan jag hamnar i en loop av jobb på 4dagar, en ledig och sedan 4dagar igen. Jag ska på stranden idag och sedan på Earth garden, och de två andra dagarna ska jag försöka fara och titta/göra något jag inte har gjort än vilket blir kul!

Likes

Comments

Efter fisket så har jag fortsatt min semester med en massa sol, bad och härliga dagar med familjen. Jag var nyss med dom på flygplatsen och vinkade hejdå och nu sitter jag på jobbet och inväntar ett 8h pass 11-19.

Likes

Comments