Jag har nu hinnit vara hemma i Sverige 3 veckor och skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade Malta! Men det är rätt skönt att vara i Sverige ändå, mer civilicerade människor, bättre mat, familjen och alla gamla vänner är här, värdet. Tänk att man kan sakna regnet och rusk när man levt med i stort sett bara sol ett år, men det lär inte dröja länge nu innan jag blir less haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Samma helg som vi landade hemma i Skellefteå blev det såklart partaj och som tur var hade vi vädret med oss, soligt och varmt (inte i mina ögon). Alla fantastiska vänner som jag saknat under mitt år på Malta kom förbi, vissa var med och grillade osv. Det bjöds på shottar till höger och vänster och så fick vi även igång karaoke vilket var super kul!

Likes

Comments

Bland de sista dagarna innan jag flyttade tillbaka till Sverige hann jag med en sväng till Popeye village. Det var en grej på min lista att göra under min tid på Malta så är super glad att jag hann med det!

Likes

Comments

Samma vecka som min kompis var här så hade vi fiest i Marsaskala så vi bestämde oss för att gå ner och delta i den ena dagen. Det var folk överallt, såå mycket raketer, godis som såldes i olika stånd, restaurangerna hade dukat upp bord mitt i vägen, allt detta för att fira ett helgon. För mig som inte är troende är detta lite udda men jag tackar inte nej till en chans att fira även om det är ett helgon vi ska fira.

Likes

Comments

Jag hade en kompis som kom och hälsade på i en vecka, vi for bla till blue lagoon, festade i PV och hängde på stranden.

Likes

Comments

Mdina var en suuper fin Stad och efter vi tagit en tripp runt för att se alla gamla byggnader. Vi gick även ner i de gamla tortyr kammarna och tittade, riktigt coolt hur de ställt upp dockor för att visa hur de torterade folk förut här på Malta.

Likes

Comments

Vi besökte Mosta dome förra veckan, suuper fin kyrka, verkligen! Alla som åker till Malta för att göra annat än att bara festa borde helt klart åka hit!

Likes

Comments

Vi tog en shoppingtur i Sliema förra veckan, jag köpte lite kläder och ett läppstift mycket fina köp. Påvägen hem får jag ett meddelande av Danielle som vill att vi ska komma och dricka lite drinkar och då vi ändå var ute så tänkte vi -varför inte? Så vi tog en buss och mötte upp dom. Det blev en del drinkar samt shots haha även lite mat därimellan.

Likes

Comments

Vi gick ihop en del vänner med en slant och hyrde en båt för en dag. Vi åkte förbi Blue lagoon, Gozo och Crystal caves, verkligen en suuuper mysig dag på havet!

Likes

Comments

Midsommar på Malta är ju inte riktigt som i Sverige haha men inte grät vi för det. Vi började dagen med strålande sol och super varmt väder, vi gick sedan hem till Margarita och Gian för en BBQ med massa grymma vänner. Vi grillade massa god mat, lärde spanjorer, tyskar och italienare massa olika midsommar låtar som smågrodorna (vilket de ÄLSKADE). Sedan när klockan började bli lite senare gick vi till Zion bar i Marsaskala och tog några drinkar där innan klockan hips vips var 03 och de flesta kände sig trötta.

Likes

Comments