Idag blev det hemfärd, känns så tråkigt att allting ska ha ett slut. Dessa 10 dagarna har gått så himla snabbt, så man knappt hunnit att längta hem. Att alla dessa 100 + dagarna som man har räknat ner är över nu & dem 10 dagarna man har längtat efter är redan över. Men en bra resa har det verkligen varit & det har varit så väl behövt.
Sverige bjuder på regn och åska vilket blev en stor förändring om man jämför med vädret vi haft i dessa dagarna.

Finns så mycket bilder, så här blir det bara en liten överblick 

Likes

Comments

Det har inte blivit något bloggande då jag har slappnat av till max. Jag har släppt allt och har bara kunnat ligga i en solstol och inte tänka på allt annat. Vi har det riktigt bra här. Mycket hemlängtan till pojkvännen men annars så hade jag gärna stannat någon vecka till. Känner inte alls för att åka hem imorgon.. Har hört att vädret där hemma inte är så toppen, men får hoppas att vi kan ta med oss solen hem till Sverige. Vädret här har varit toppen varje dag, lagt runt 30 grader & vissa dagar 37 grader. Det är najs.

Här kommer några få bilder från dagen & gårdagen

Likes

Comments

Efter stor längtan efter ledighet, så är det äntligen dags att få kunna slappna av i en vecka och några dagar i värmen. Kom fram till en extrem fin lägenhet i Spanien, en takvåning som består utav 3 våningar, egen pool & stora balkonger, & en havsutsikt som är sjuk. Resten utav kvällen har spenderats ute på en av balkongerna, väldigt mysigt.
Imorgon ser det ut som att vädret bjuder på 37 grader och sol, så det blir mest att ligga i solstolen på balkongen och bada.

Likes

Comments

Idag blev det studentfirande för min älskade pojkvän, känns sjukt att han har tagit studenten nu,
Väldigt väldigt avundsjuk på honom och alla studenter idag. Endast 1 år kvar sen så jäklar


Likes

Comments

Igår gick vi äntligen på sommarlov, efter sån längtan. Nöjd med mina betyg utom ett som jag är riktigt sur över då läraren har lovat mig något annat. Men annars så känns allt bra. Jag och My bestämde oss för att åka över en runda till Danmark och åka till bakken. Karuseller, drinkar, popcorn & sockervadd bjöd dagen på. Alltså blev det en mysig dag. Vi åkte hem runt 6 & var hemma 7. Idag ska jag i väg och kolla på när min fina pojkvän springer ut, & sedan bär det av mot studentfesten. Efter det vet jag inte vad som händer, eftersom att nästan alla är 18 utom jag..

Likes

Comments

Medans jag ligger ute i solen och pressar så tänkte jag att jag kunde ta och göra en liten sammanfattning utav denna veckan. Eftersom att jag inte alls har varit aktiv.
Gick i skolan som vanligt i måndags till klockan 1 ungefär. I tisdags och onsdags var jag inte i skolan lite pågrund av att vi inte har något kvar att göra i skolan, så jag passade på att boka in en tid till att färga håret i tisdags. Jag är just nu officiellt blond & gul hårig. Besvikelsen när man ser ut som en kyckling.
Men jag ska tillbaks dit i helgen och försöka få bort denna gula fula färgen.

Idag så var jag i skolan & hade en sista engelska redovisning vilket gick bra fast att jag inte hade pluggat överhuvudtaget.
Imorgon är jag ledig pågrund av att vi är helt klara i matten och det är det enda ämnet som egentligen står på schemat.
Vi fick reda på hur det gick för oss på nationella, man trodde att det skulle gå dåligt för dem flesta men inte alla. Men jo, ALLA fick F. Som jag skrev innan, antingen så är det vi elever det är fel på eller så är det lärarens sätt på att lära ut matte.
Det var inte så jätte kul då jag ligger på C i matte egentligen men nationella sänkte mig till ett D.

Idag påbörjas då en LÅNG helg från torsdag till tisdag, sååå skönt så att man redan kan börja njuta utav ledigheten. Idag är det endast 10 dagar kvar till Spanien whiii


Likes

Comments

Nationella prov tar slut på en.
En hel torsdag har gått åt till matte nationella. Att sitta där i 4 timmar som ett frågetecken och inte förstå alls många frågor känns inte bra. Det som känns skönt är dock att knappt någon annan förstod något. Och då är frågan är det oss elever som är dumma i huvudet och inte kan lära oss matte, eller är det läraren som är dålig på att lära ut?  
​Men är glad att jag försökte och inte bara skippade helt att komma dit och göra provet. 
Efter denna dagen så hoppas jag att stressen försvinner, eftersom att alla nationella är slut tack och lov.
Fast att det endast är 2 veckor kvar till sommarlov så finns det massor att göra klart.
2 stora uppgifter i matte som ska bli redovisade och en kompletterings uppgift i samhällskunskap som ska göras imorgon. Och även fler saker till nästa vecka.

Jag hoppas verkligen att 3:an kommer vara mycket lättare och mer intressant.
Efter ett helt år med stress så känner jag att det har gett resultat av att jag verkligen
​har kämpat. Vilket känns väldigt bra nu när slutbetygen ska sättas.

Nu ser jag framemot sommarlov! 

Likes

Comments