Dagen började så bra den kunde bli. Hade uppkörning klockan 11 imorse & klarade det! Så skönt, hade uppskrivningen i onsdags. Så nu är körkortet klart. Vilket är en väldigt stor lättnad. På kvällen gick jag & Mikael ut och åt på le cardinal. Vilket var så himla gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta som nu är bokat trodde jag inte skulle hända. Kändes mer som en sak som jag skulle få drömma om ett bra tag till. Först studenten & sen åker vi till Bali i 2 veckor, känns helt underbart! En dröm som går i uppfyllelse!


Likes

Comments

Det blev ganska spontant, eller spontant vet jag inte. Men jag trodde iallafall inte att jag skulle få den så snabbt. Mu ringde dit i tisdags för att se när dem hade tid, vilket jag hade förväntat mig skulle ta typ 4 veckor fram. Men nej, dem hade tid 4 timmar senare. Vilket jag tackade JA till direkt. Jag hade förväntat mig att det skulle göra sååå himla ont. Men på skala 1-10, så kanske 3,4. Vilket var skönt.

Det står Sic itur ad astra, vilket har många betydelser. Så som ''Sikta mot stjärnorna'', ''sikta framåt''. Att man helt enkelt inte ska ge upp. Jag är iallafall väldigt nöjd. & tack så mycket My

Likes

Comments

Fast att det alltid slutar upp med att det blir planer i verkligen sista stund, så blev det en bra kväll. Startade upp hos Fia där vi gjorde ve oss, laga mat, drack & spelade spel. Runt tolv så började vi dra oss mot kärnan, där det var KAOS. Folk sköt raketerna åt fel håll, raketer sprängdes på marken & det var bråk överallt. Poliserna hade alltså gott om jobb igår natt. Runt 1 tiden drog vi oss hemåt till Mikael & Fredde, där festen fortsatte. Dem flesta stack runt 3, sen somnade jag här runt 4. Det blev iallafall en lyckad & bra kväll!

Likes

Comments

Igår blev det myskväll på Old Times med My & Julia

Likes

Comments

Efter flera 100 dagar utav längtan så är det äntligen min tur att fylla 18. Dagen blev perfekt, kunde inte fått en bättre dag, eller bättre presenter. Hade kalas för släkten helgen innan, pga att det skulle blivit alldeles för mycket att fira mig på min födelsedag, dagen efter julafton. Min dag började med uppvaktning utav familjen, där jag fick den presenten som jag verkligen har önskat mig + 18 års ballonger hoho och varm choklad med grädde och marshmallows. En timme efter kom My och sa grattis och fick en present som jag aldrig kunde ana, en sak som jag själv inte har tänkt på att önska mig, fast att jag verkligen vill ha en. Vilket var en tatuering hoho!!! Vilket mormor inte kommer tycka om!

Pappas del av släkten kom och åt det som var kvar av julmaten, sen kom Isabella och uppvaktade mig. Samma där en present som jag aldrig har tänkt på, men blev SÅÅ GLAD! En rosa polaroid kamera & även en glasburk som hon har samlat fina minnen i. En riktigt fin tillbaka blick!

Senare på kvällen så gick vi ut och åt på Pinchos, eftersom att jag såklart fick välja hehe, favoritstället! Känns bra att äntligen kunna visa upp legitimationen och få köpa mig drinkar.

Kvällen var egentligen planerad att vi skulle ut, men eftersom att jag skulle jobba klockan 7 dagen efter så skulle det inte slutat så bra

Mikael jobbade tyvärr hela julen, men blev litet firande med honom dagen efter min dag, där jag fick en fantastisk parfym, ifrån Marc Jacobs!!


Likes

Comments

Vi är 3 tjejer från Helsingborg som går 3:dje året på handel & administrations programmet & har startat upp ett UF-företag med namnet ''Barnets Pärla UF''. Vårt mål är att kunna hjälpa barn som tyvärr har drabbats utav cancer. Vi gör pärlarmband i färgerna svart till vitt, väldigt neutrala färger så att det ska passa alla. Vi har även placerat ett nickelfritt hjärta av metall i mitten utav armbandet som ska symbolisera att man bidrar till Barncancerfonden. När du köper armband utav oss så gör du en godhjärtad sak då 30% utav vinsten går till Barncancerfonden! Kolla gärna in oss på våra sociala medier & webbsida
Facebook : Barnets Pärla UF
Instagram : Barnetsparla
http://www.barnetsparlauf.com.se

Likes

Comments