Heej bloggen!!

Nu har jag klarat av dessa två första dagarna i skolan och allting har gått jätte bra! Mitt schema är helt okej och det känns skönt att börja få tillbaka rutinerna igen.

I morgon blir det en kickoff för 1:orna på våran skola där vi ska vara ledare så jag hoppas på att vädret håller i sig och att det blir en rolig dag!

Vi hörs&ses!!

Likes

Comments

Heeej bloggen!!

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar och jag är inte ett dugg taggad men jag får tänka att det bara är ett år kvar till studenten!!

Under mitt sommarlov har jag hunnit vara i Spanien en vecka med mami och sommarjobba i 3 veckor och resten av veckorna har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med nära&kära.

Denna sista veckan av sommarlovet ska jag verkligen njuta till max och inte tänka på allt som komma skall utan bara leva i nuet. När jag börjar tänka på allt som kommer så blir jag bara stressad och det är det sista jag behöver just nu.

Jag ska försöka uppdatera bloggen allt mer och oftare, jag lovar.

Ses&hörs!!

Likes

Comments

Heej bloggen!!

Tänker inte komma med någon stor ursäkt för att jag inte bloggat,den enda ursäkt jag har är att livet kom emellan och jag hade ingen lust att skriva massa inlägg om hur dåligt jag mådde/mår i vissa perioder men jag har insett nu att varför ska jag tabubelägga det mer, alla mår dåligt ibland och det är normalt!

Jag mår fortfarande inte toppen men livet rullar på som vanligt, jag ger inte upp. Snart fyller jag 18 år och ska börja sista året på gymnasiet kan de ens bli bättre?

Egentligen inte men jag ska förklara i ett inlägg framöver varför jag har sån sjuk ångest över att komma tillbaka till skolan och gå mitt sista år på gymnasiet.

Detta var allt för mig denna fina fredag kväll, vi hörs&ses.

Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni inleder helgen bra och att ni mår bra!

Idag startade jag dagen med ett boxpass med klassen på friskis&svettis efter det drog jag mig till gymmet där jag spenderade 40 min sedan hämtade mamma upp mig och vi hämtade kina mat.

Nu sitter jag i soffan och ska kolla någon film med familjen. Äntligen helg och denna helgen ska jag bara ta det lugnt. Ska försöka ta mycket bilder i helgen så på söndag blir det en fotobomb hoppas vi!!

Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni haft en bra dag!

De senaste dagarna har varit så jobbiga för mitt psyke, jag har varit så stressad för skolan eftersom vi har så mycket nu i slutet av terminen. Idag hade jag prov och även en redovisning och nästa vecka blir det ännu ett prov och en inlämning. Nu vill jag bara ha helg så jag kan få släppa allt för ett tag..

Just nu sitter jag och kollar på gossip girl, planerna för kvällen blir bara att slappna av eftersom dagen idag har varit så stressig..

Hoppas ni haft en lugnare dag en mig så hörs vi!!

Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni mår bra!!

Detta inlägg är ett samarbete med en organisation som heter "Aldrig ensam". Aldrig ensam är en organisation som vill bryta tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa. Det finns ett sånt mörkertal som lider av psykisk ohälsa och det är fler ungdomar som väljer att begå självmord än att söka hjälp, detta måste få ett stopp och det är detta Aldrig ensam arbetar med. Medan man väntar på hjälp så vill de att man ska få veta att man aldrig är ensam.

Aldrig ensam startades av en kille som heter Charlie Eriksson och på deras hemsida kan man läsa om hans liv hur han tagit sig från att vara på psyket till att starta denna organisation för att bryta isen kring psykisk ohälsa.

Jag tycker att denna organisation är så så viktig för har många runtom mig som lider av psykisk ohälsa och jag vill att dessa personer ska veta att de aldrig är ensamma och även att detta ämne ska pratas mer om i både skolor och samhället för det är inget att skämmas över om man mår dåligt, så istället för att hålla det för en själv är det alltid bättre att prata med någon.

Igår fick jag i alla fall hemskickat ett paket och där fanns det tre olika armband som går att köpa på deras hemsida då går pengarna till organisationen för att stödja dom i sitt arbete för att skapa acceptans kring psykisk ohälsa! Tycker verkligen ni ska ta er tid att gå in på deras hemsida och kika runt finns både en shop och även Charlies egna historia.

Om ni klickar HÄR kommer ni till deras hemsida.

Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni haft en bra dag!!

Idag började skolan 08:25 och slutade 14:00 efter det tog jag och Fejza bussen till Överby där vi åt thai buffé. Nu sitter jag hemma och mår inte alls bra.. Jag känner mig helt tom på känslor, det är som om någon tagit ut alla mina känslor och kastat någonstans..Jag hatar att känna mig tom för man känner verkligen ingenting, men hoppas att det går över snart så jag snart är tillbaka på banan.

Annars hoppas jag att ni mår bra och att ni haft en underbar dag och vill även säga till er som inte mår bra av olika anledningar att det kommer bli bättre även fast det inte känns så just nu kommer det bli bättre och DU ÄR STARK!

Slänger in ett inlägg senare eller i morgon beroende på hur länge mitt pluggande tar..

Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni haft en bra helg och att ni är taggade för en ny vecka med nya möjligheter!

Min helg har varit kanon och jag har verkligen njutit till 100 % på grund av det fina vädret. Igår kom Fejza över vi spelade lite fotboll ute och myste med chips, popcorn och dipp. Vi skjutsa hem han vid 11 sedan efter det gick jag och la mig i sängen och kollade skam avsnittet som kom ut igår.

Idag började jag dagen med att åka till Överby med mamma vi var inne på rusta, jysk och junkyard efter det så åkte vi hem och åt mat. När vi hade fått i oss mat körde mamma mig till gymmet och efter en timme hämta hon mig igen och då åkte vi till Netto och köpte lite smått & gott. Innan jag hoppade in i duschen solade jag solarium i 20 min och känner nu att jag bränt mig i både ansiktet och på benen (inte så smart av mig att sola så länge första gången i år).

Nu sitter jag & lyssnar på musik och försöker dämpa skolångesten, vi har så mycket just nu innan sommarlovet HATAR det! Hoppas verkligen tiden går snabbt så jag kan få slappna av snart..


Likes

Comments

Heej allihopa, hoppas ni haft en mysig fredag och att ni njuter av starten av helgen.

Idag har jag haft nationellt prov i engelska och jag tycker det gick bra, får hoppas att resultatet blir detsamma. Efter nationella provet gick jag och Fejza till hemköp och köpte sallad eftersom det var tajt om tid att äta i skolan för vi skulle med en buss som tog oss till en hall där vi spela badminton med klassen. Efter vi hade spelat och varit på ett studiebesök så tog vi bussen till donken (mcdonalds) där vi åt lite mat och sedan tog vi bussen hem.

Klockan 7 åt vi mat med familjen och nu sitter jag i min säng funderar på att kolla nån dokumentär eller liknande på SVT play men vi får se om jag orkar det.. Är helt slut både psykiskt och fysiskt. Men hoppas som sagt att ni haft/har en mysig fredag så hörs vi i morgon!!

Likes

Comments