Header

Finbilen är hämtad och jag är ägare till min allra första bil! Hur coolt är inte det??
Sjuuuukt coolt och jag älskar snygga bilar och det är vad jag köpt med.
Skönt att ha en ny bil också och slippa oroa sig för reperationer inom kort tid. Utan nu bara köra lugnt och försiktigt med den och "starta" upp den lugnt. Och inte ge kaffet direkt om ni fattar, haha.
Gasa ihjäl den det första man gör haha.
Visst man får ju se lite vad den går för men ändå ta det lugnt.

Sjukt nöjd med mitt köp och vi kommer få en härlig framtid tillsammans!
Prisvärdig och snygg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När man får ett bekännande från en speciell person men är kluven på sitt egna hjärta. Jobbigt det där.
Vill satsa men är rädd för att öppna mig igen.

Kan tänka mig att många känner igen sig på detta.
När man vill men att öppna upp sig och bli sårbar igen är läskigt.

Likes

Comments

Köpte dessa skitsnygga arbetsbyxorna igår. Dyra men fett värda!!
Idag var en liten arbetar dag till att börja med, sen hade jag tur på kvällen. Hann inte byta om till mina ridbyxor så jag red i dessa. Haha det gick lika bra det!
Älskar verkligen dem, supersköna! Varken för varma eller kalla, och man ser så snygg ut i dem haha :D

Köpte dem på Granngården, så jag rekommenderar dessa starkt!

Likes

Comments

Okej så jag sa att bloggandet skulle bli bättre när jag flytta ner. Men seriöst, haha det har blivit värre. Jobbar från morgon till natt ungefär. Kommer hem och hinner knappt mer än att äta så ska jag lägga mig.

Och jag har faktiskt inte tänkt så mycket på att blogga heller. Men ska försöka få in nått iaf en gång i veckan. Om det bara så skulle vara bilder :)

Likes

Comments

Vatt igång hela dagen och nu är det dags att sova, haft tre turer idag. Så det har varit mycket att göra, plus jag skadade mig idag aswell. Hästen cpar och klantar sig så jag flyger in och fastnar med foten vid en hög stubbe. Vilket senare resulterade i att jag blev halta-lotta.

Kämpat på hela dagen och nu gör de verkligen ont när jag går mer och "känner av" smärtan.
Menmen får hoppas att det blir bättre till imorgon när jobbet drar igång igen.

Likes

Comments

Idag åkte jag ner till jobbet igen och kommer stanna till tisdag. Vi kommer ha sjukt mycket att göra men det är bara bra, jag gillar ju att hålla igång så det blir kalas.

Likes

Comments

Kom hem idag från mitt nya jobb i hörby. Är just nu under introduktion för att lära mig så mycket som möjligt. Vi har gjort mycket och idag som vi tänkte kunde bli en lugnare och chill dag. Började med stress för att fånga in en häst som hade rymt. Men alla hästar var kvar i hagen när vi kom dit. Så vi satte bara igång strömmen och körde vidare. Vi åt inte frukost förrän vid lunch när allt var klart, sen red vi så många unghästar vi kunde innan det var slut för idag.


Ikväll har jag ridit min älskade häst, saknat honom!
Så när allting har fixat sig så åker han med mig ner. Ska bara åka och titta på det stallet jag har tänkt stå i. Sen är allt klart och jag kan börja jobba ordentligt

Fick bli en redbull till frukosten för att vakna till ordentligt. Vi jobbade ju till midnatt igår natt så vi var rätt trötta i morse haha

Likes

Comments

Ett ganska impulsivt beslut, men jag har skaffat ett jobb i hörby och bli kollega med min allra bästa vän. Skitkul!
Men det är ju lite ledsamt att behöva lämna allt här hemma och särskilt för M som verkligen ÄLSKAR G!!!! Han kommer ju superledsen den stackarn, han fattar ju ingenting. Att vi ska bo någon annanstans etc.
:(


Men han kommer få nya kompisar! Och säkerligen trivas i det stallet jag hittat. Och det faktum att jag faktiskt jobbar med något jag är utbildad till haha.
Så nu kommer ni få mycket uppdatering för nu har jag mer att prata om hästar med er. Jag får ju inte diskutera det jobbet jag har nu med andra pga tystnadsplikt men de ska bli kul att dela med mig av mitt nya jobb. Som involverar hästar då som ni nu förstått.

Spännande men läskigt!
Får ta en paus och testa på något annat, inget drömjobb jag vill ha men jag behöver förändring och detta kan vara en bra chans för mig.

Likes

Comments

Top - Monki
Byxor - BIKBOK
Jacka - New Yorker
Skor - Nike sb


(Hade plattat hår för en gångsskull)

Likes

Comments