Nu har jag genomfört mitt allra sista jobbpass på macken, och ska jag vara helt ärlig känns det lite vemodigt. Hade köpt en ljuslykta till Karina för att tacka henne för alla helger vi jobbat tillsammans, har verkligen haft så kul!

Så nu är det sista veckan av TE4 och sen bär det vidare mot nya äventyr. Är riktigt taggad på kommande veckor både på grund av nytt jobb men också väldigt mycket kul grejer planerat på helgerna.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Årets första grillning blev på standardstället, Holsträsk. Det var absolut inte varmaste gången jag suttit och grillat, men det var ändå något varmare än jag trodde. Blev en riktig trevlig och mysig kväll, men det blir det alltid i det sällskapet.

Likes

Comments

Nu har våren äntligen hittat till norra delen av Sverige och ingen är gladare än jag. Kan tycka att minusgrader på nätterna inte riktigt hör hemma i maj månad.

Skoldagen i Luleå bestod idag till hundra procent av examensarbete, mitt börjar äntligen likna något och tur är väl det när sista inlämningsdag är imorgon. Valde dock att åka hem relativt tidigt och hade som plan att fortsätta skriva, men det blev bakning, träning och picknick istället. Jag och Julia for förbi Ica och köpte lite fika och (världens bästa) Loka Crush, körde iväg till Bredviksberget och njöt av den otroligt vackra utsikten. Tycker att det är gode lyxigt att ha ett sånt smultronställe enbart en mil bort. Blir förmodligen fler liknande kvällar för min del framöver.

Likes

Comments

Tänk så otroligt skönt det kan vara att skicka in sitt examensarbete. Nu är det färdigt och jag känner mig helt ärligt lite stolt över vad jag åstadkommit. Jag har skrivit ett arbete om mansdominansen och machokulturen i byggbranschen och hur den påverkar arbetsmiljön. Det var verkligen ett intressant område och att känna att man bevisat något och kommit fram till något helt på egen hand känns faktiskt lite häftigt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och se Biggest med mamma, det förtjänar jag.

Likes

Comments