Har precis bäddat ner mig i sängen och här ligger jag och riktigt njuter av min nya spellista på Spotify. Ska strax sluta mina två blå, men tror jag låter mig hållas en liten stund till.

En och en halv vecka kvar av denna termin, och jag känner mig fortfarande lite förvirrad. Om jag var osäker på vad jag ville göra med mitt liv förut så är det inget mot vad jag är nu. Åh. Och ja, det är absolut inget jag behöver bestämma just precis nu, men det är så obehagligt och läskigt att framtiden är så oklar. Nej, jag säger det. Ni som går skola, njut och se till att ta vara på tiden av självklarhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En ledig fredag resulterade i en dag på stan med mamma och det var verkligen riktigt mysigt. Känner att det har varit en väldigt upp och ner vecka för min del. Igår lyckades jag övertala mamma och pappa om en middag på Max istället för ärtsoppa, vilket var ett rejält lyft. Så har alltså ätit ute två gånger med båda mina föräldrar denna vecka, det händer otroligt sällan.

Ikväll kommer bästa Linnéa hit och vi har verkligen inte planerat längre än så, men det blir nog en bra kväll ändå, brukar sällan bli annat med den bruden. Annars är det jobbhelg för mig i helgen, så utöver det händer nog inte så mycket.

Likes

Comments

Blev ett litet uppehåll sådär och det är väl inte helt chockerande när det gäller mig. Har i alla fall hunnit fylla år, vilket inte kändes sådär megaspeciellt egentligen men det resulterade i en av det här årets bästa kvällar. Är så enormt tacksam för mina vackra och underbara vänner.

Annars har jag kommit igång med lite träning, fått lite nya prylar som jag verkligen uppskattar, spenderat största delen av mina vardagar i Luleå och vardagkvällar/helger på jobbet.

Och det är faktiskt inte bara jag som fyllt år, världens bästa Linnéa fyllde nämligen också år och vi sjöng för henne på tolvslaget på krogen. Väldigt lyckat! Så grattis i efterskott bästa du 🖤

Likes

Comments