Idag var sista dagen på praktiken på Haraholmen åt Nyab. Så vinkade farväl till fabriken och börjar bege mig tillbaka mot Luleå från och med imorgon.

Ikväll har jag verkligen försökt att bara koppla av, tog en lång dusch och har till och med målat naglarna. Så nu känner jag mig nästan lite som en ny människa. Att lägga lite extra tid på sig själv då och då tror inte jag är ett helt dumt koncept faktiskt. Det känns som att det är något man lätt kan ta för givet och glömma bort, att uppskatta sig själv alltså. Så med det sagt, glöm inte att du är bra och att du räcker till precis som du är. Det är grymt viktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Alltså mormor. Hon måste ju göra de godaste bullarna i världen. Synd att man inte spenderade kanelbullens dag hos henne känner jag såhär i efterhand. Det har i alla fall varit en vanlig dag på praktiken för denna bulltokiga tjej. Tog en liten promenad efter middagen och lyssnade på en podcast för omväxlings skull, och vad avkopplande det är! Men framför allt känns det som att man får nya perspektiv och tänker mer positivt kring saker och ting.

Annars har jag just kokat ägg för morgondagens frukost och hade nu tänkt avsluta dagen med ett avsnitt Younger. Vi hörs!

Likes

Comments

Efter att ha pratat om en tjejkväll med Julia, Julia och Sara sedan Piteå Dansar och Ler som var i slutet av juli hittade vi äntligen ett datum då det passade för alla i oktober. Skulle dock vilja ta åt mig en rätt stor del av skulden för att det tog så lång tid då det är jag som jobbat varenda helg i princip.

Det resulterade i alla fall i gino (som inte enbart bestod av hallon och choklad trots att det ser ut så på bilden) och allmänt prat och skratt. Otroligt mysigt att få träffa de här fina tjejerna och bara vara för oss själva. Nu blir det nattinatti för min del då jag ska köra upp till Kåbdalis för att spendera lite kvalitetstid med familjen imorgon. Vad ska ni göra i helgen?

​Vet inte riktigt om man egentligen behöver ett recept på gino, men här har ni det ändå. Vi använde dock hallon och blåbär istället för jordgubbar!

Likes

Comments

Nu har det stått still här lite i veckan och det är inte för att jag varit upptagen, snarare tvärt om. Men helgen har i alla fall varit väldigt lugn, hade stängning både fredag och lördag så man kan som inte göra så mycket då. Fick sällskap av Julia på fredagen ett tag och var med Joel i lördags. Gårdagen var en riktigt mysig och slö söndag då jag till största delen såg serier hela dagen, fick dock sällskap av min bästa bror och hans Alexandra igårkväll. Snacka om att det är något man tar för givet, att ens syskon bor hemma. Fy vad jag saknar honom då och då.

För övrigt så började jag se en ny serie igår. Behöver någon sådan där "feel good" serie kände jag, så jag googlade lite och hittade en serie som heter Younger. Den föll mig i smaken direkt kan jag säga, charmig jamen!

Likes

Comments

Jag hade som en plan att försöka vara så nyttig som möjligt fram tills jag fyller år (1 december). Men kom som på idag att det vore bättre om jag satsar mer på att träna än på att försöka hålla mig undan allt som klassas som gott. Därför trillade även jag dit och åt en bullbit, eller två. Men man måste faktiskt få unna sig ibland.

Annars rullar det bara på som vanligt med praktik och livet. Våldgästade farmor och farfar där jag fick lite middag igår. Är inte allt för ofta man träffar dem så man får passa på då man vet att de är hemma.

Likes

Comments

Trippen till Ikea blev riktigt lyckad. Var mysigt att bara gå runt och titta på saker och för en gångs skull slippa springa och leta grejer som man ska ha. Fick inte med mig Linnéa som planen från början var, men det löste sig ganska bra ändå.

Idag har jag haft en heldag med Joel och hans familj vilket var hur bra och mysigt som helst. Vi tog även en promenad upp för Kanis, som jag för övrigt aldrig varit på, bara kört förbi. Utsikten därifrån var ingenting man klagade på kan jag säga. Nu har jag kokat mig en kopp te och tänt lite ljus, tänkte se ett avsnitt av någon serie innan jag släcker för denna helg.

Likes

Comments