Kom alldeles nyss hem från Luleå och min första introdag på T4. Jag har varit väldigt mycket i valet och kvalet med vad jag skulle göra mitt första år efter studenten och det slutade helt enkelt med att jag ska testa gå ett fjärde år teknik med inriktning Samhällsbyggnad. Jag tror att det kommer att bli ett kul och intressant år men fick en liten chock av hur mycket vi faktiskt ska hinna med. Efter dessa tre dagar denna vecka är det bara fyra veckor kvar tills vi ska ut på praktik i sex veckor. Blev nästan stum när de berättade det eftersom att jag för stunden inte känner mig förberedd överhuvudtaget. Menmen, saker och ting har en tendens att lösa sig så jag ska försöka att inte jaga upp mig själv och börja oroa mig redan nu.

Igår hängde jag i alla fall en stund med Julia, vi båda var nog i behov av att prata av oss lite. Vi skildes åt när vi satte oss i varsin bil och min styrde mot Linnéa för pizza/sushi middag. Nu ska jag försöka få ihop någon bra spellista på Spotify så jag har något att lyssna på under alla timmar jag ska spendera i en buss i framtiden. Har fått dille på gruppen här nedanför.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna dag har varit och lär bli rätt hektisk för min del, men på ett bra sätt. Har precis kommit hem från Luleå efter en dag på stan med Julia. Igår var jag istället i Piteå med mamma och mormor och hade planer på att köpa lite nytt då jag just rensat garderoben men kom tyvärr ändå hem tomhänt. Idag kom jag dock hem med två par nya svarta jeans, några linnen, en T-shirt, en kjol och nya snygga solglasögon. Det sved lite i plånboken men det var det värt. Nu ska jag bara kasta i mig middag innan jag drar vidare för att jobba några timmar. Mamma har lovat att väcka mig kring kvart i tre inatt så vi kan se premiärmatchen för de svenska damerna mot Argentina, hejaheja!

Likes

Comments

Känns som att hela denna vecka varit en lugn vecka för min del. Har verkligen inte lyft många fingrar, men jag tror att jag och min kropp behöver en sådan vecka. Hade lite på känn igår att en vagel var på väg, och mycket riktigt möttes jag av en röd uppsvullnad i ögonkanten imorse. Tror att min kropp försöker säga mig något.

I varje fall så hann jag träffa Emma en stund igår, vi tog en liten prommis och bara var. Idag blev det golunch på Lemon Tree med Jonas, perfekt innan man ska jobba kan jag ta och meddela. Man behöver all energi man kan få. På tal om det så får man ju energi av att sova också, så det kanske jag borde försöka göra nu. Hejs!

Likes

Comments

Det var en otroligt bra helg kan jag meddela, men är rätt skönt att den är över trots allt. I söndags blev det verkligen bara en vilodag för min del. Fick sällskap av Julia en liten stund på kvällen men det var i princip det jag orkade med.

För stunden sitter jag i bilen på vägen hem från Arjeplog av alla ställen. Har nämligen varit och fiskat med pappa och farfar vilket var otroligt mysigt. Jag är dock ingen riktig mästerfiskare, men tycker inte att fisken är det viktiga i kråksången utan själva upplevelsen. Nu känns det dock som att mina ögonlock är gjorda av bly, så jag ska nog slumra en stund innan jag får komma hem och sova ordentligt i världens bästa säng.

Likes

Comments