Har haft rätt fullt upp i veckan då jag både gått skola och jobbat onsdag och torsdag. Gårdagen blev något lugnare då jag i vanlig ordning slutade efter lunch och spenderade kvällen på Holsträsk med trevligt folk. Fyndade även en kamera som jag letat överallt efter som tydligen låg i det yttre facket på min ryggsäck. Lite surt då jag hunnit köpa en ny kamera men är ändå nöjd eftersom att den nya är betydligt bättre. Det blev i alla fall en mycket välbehövlig och mysig kväll framför elden och det spegelblanka vattnet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det 39 dagar kvar tills jag tar studenten, helt otroligt hur fort tiden gått sedan jullovet och överhuvudtaget sedan jag började gymnasiet. Jag har utvecklats otroligt mycket som person, träffat nya underbara människor och lärt mig väldigt mycket. Jag är faktiskt rätt stolt över att jag är jag och att jag börjar känna att jag hittat mig själv.

Jag ska inte sopa under mattan att jag haft en tuff period senaste tre månaderna, men nu börjar jag sakta men säkert känna att det gör mig starkare. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men jag har börjat förstå att det alltid löser sig, på ett eller annat sätt.

23 dagar kvar till studentresan. 36 dagar kvar till balen. 39 dagar kvar till studenten.

Likes

Comments