Idag fick jag hem dessa två saker och kan säga att det kommer bli väldigt spännande att testa hirsflingorna. Kollade runt lite igår för att hitta något annat alternativ istället för havregrynsgröt eller grahamsgrynsgröt och då hittade jag flera recept med dessa hirsflingor. De ska tydligen vara både snälla för magen och mättande. Shakern beställde jag i onsdags på Bodystore, så en grymt snabb leverans på den var ju ett stort plus, annars är den inte lika spännande som flingorna däremot.

För övrigt var jag på en hårvisning igår i Luleå med Julia, har aldrig varit på något liknande så det var riktigt roligt. Idag har jag haft den där bästa skoldagen med enbart två lektioner. Efter jag slutat skulle jag döda lite tid i stan innan jag kunde åka och gymma med Linnéa. Dödandet av tid slutade med en spontanfika med Lina på Nodo, himla mysigt skulle jag säga. Nu är min tanke att ta tag i lite plugg och städning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner att bloggandet inte riktigt fungerar som det ska för min del. Men jag har i alla fall haft en toppen-helg! I fredags umgicks jag med familjen och min fina pojkvän. Lördag fixade jag äntligen ett gymkort på Actic så invigde det med Linnéa. På kvällen förade vi hos Felicia, som blev en liten blandning av födelsedagsfirande och fest innan vi begav oss vidare till stat. Hade verkligen en sjukt rolig kväll och det beror såklart på att man hade det bästa umgänget omkring sig. Gårdagen var jag något slutkörd så blev serietittande och en kvart på Nolia för att se slutet på Markus match.

Likes

Comments

Hej på er! Helgen spenderades i Kåbdalis med bästa Linnéa. Vi åkte några åk i backen, tog en promenad till affären och myste på i allmänhet. En perfekt ladda-batterierna-helg. Igår var vi och såg en föreläsning av Gudrun Schyman på 90 minuter. Hade inte förväntat mig att det skulle vara så intressant som det var och att hon skulle vara så härlig. Var också och fikade på röda lyktan med mina favoritteknikare Julia, Lina, Amanda och Felicia igår. Nu sitter jag och ser ett avsnitt Greys i väntan på att Markus ska komma hit.

Likes

Comments