Är just nu den enda personen på läktaren som ska agera publik under Piteås match mot Övik på LF. Men får sällskap av min kusin som jag inte träffat på evigheter lite senare. Hade inget större oturstillfälle igår trots att det var fredag den trettonde. Blev en hemmakväll med Markus eftersom att det var för halt för att fara någonstans.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag på en föreläsning jag sett fram emot och verkligen längtat till, med all rätt. Den hölls av Tobias Karlsson, om hans liv som dansare och som homosexuell men också om hur man alltid ska följa sina drömmar, aldrig ge upp och våga vara annorlunda. Under 75 minuter hann man känna alla möjliga känslor, men jag tror att alla gick därifrån med ett leende på läpparna. Jag skulle kunna säga att det utan några som helst tveksamheter var det den bästa föreläsning jag varit på.
​Vilken sjukt underbar människa!

Likes

Comments

Började morgonen på ett rätt obehagligt sätt. Skulle hjälpa Markus att plåstra om hans öra men blev helt väldigt yr och innan jag riktigt reagerade själv så svimmade jag av. Blev inget fall eftersom att Markus hann fånga mig, vilket var extremt tur. Kände mig väldigt skärrad och hade rätt ont i huvudet så bestämde mig för att stanna hemma och vila istället för att fara till skolan. Så kort och gott har jag pluggat lite teori, sett klart första säsongen av Outlander med mamma och pappa och sovit idag.
Imorgon tänkte jag gå förbi stan efter skolan och inhandla det som behövs inför balsammetoden, är som sagt väldigt peppad!

Likes

Comments

Pratade lite med Lina och Julia om balsammetoden i veckan. Jag övervägde att börja med den för något år sedan men tyckte det verkade alldeles för komplicerat. Nu snubblade jag in på ett Therese Lindgrens vlogg om detta och kan väl kort och gott säga att jag blev väldigt inspirerad. Är fortfarande något kritisk men känner på något sätt att det åtminstone inte kan skada att sluta använda schampo. Så till veckan ska jag inhandla lite nya grejer hade jag tänkt och ge balsammetoden en chans. Så får vi se om det bär eller brister.

Likes

Comments

Vill helt enkelt bara ge lite uppskattning till min bästa pappa och jag hoppas att han får en bra och fin dag för det förtjänar han verkligen!

Bilden är från vår Stockholm weekend i somras under Pride festivalen.

Likes

Comments

Det börjar alltså vara dags att beställa studentmössa och jag är lite kluven om hur den ska se ut. Kan förresten inte förstå att jag snart tar studenten och inte kommer att gå skola längre. Det är faktiskt sjukt läskigt hur fort tiden går och att man snart står där med en av mössorna nedan på huvudet.

Är väl mer en silver-människa vanligtvis, men man tar bara studenten en gång, så på ett sätt känner jag att guld faktiskt skulle passa till det tillfället. Beslutsångest.

Likes

Comments

Vanligtvis brukar jag sova vid den här tiden, men har sett Outlander med mamma och pappa hela kvällen och pluggandet till provet i Datateknik imorgon glömdes bort. Så nu har jag tagit tag i det och känner mig hyfsat säker i alla fall, sen det får gå som det går som jag brukar säga.

​En bild från förra fredagen som var riktigt bra.

Likes

Comments

Tanken med lov är väl att man ska vila ut sig och tänka på allt förutom skolan. Kan inte riktigt påstå att jag lyckats med detta. Har just skickat in några skoluppgifter och känner bara hur huvudet värker. Ska dock göra ett sista ryck nu innan jag belönar mig med sömn.
​Varför kunde det inte vara lov en vecka till?

​// Weheartit

Likes

Comments