Har haft två riktiga mysdagar i rad nu, och klaga gör jag absolut inte. Igår hade bäst-Markus köpt en Ben&Jerry och poppat popcorn när jag kom till honom, så vi såg ett serieavsnitt och kröp sedan ner i sängen.

Idag har jag suttit framför datorn och jobbat vidare med skoluppgifter (håller på att drunkna). Men jag tröstar mig med lite mentalt stöd i form av Marabou, en tekopp och kiwi. Ungefär så rullar mitt liv på just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade för bara en liten stund sedan och sitter nu i husvagnen här framför datorn. Vet inte om jag skrivit det tidigare men har varit väldigt stressad senaste tiden eftersom att jag haft så mycket att göra och hinna med - både i skolan och utanför. Behövde verkligen en helg där man bara kan ta det lugnt och lägga fokusen på att göra bort lite plugg. Blev mindre pluggande än jag hade tänkt igår men ska verkligen försöka att ta mig i kragen idag.

Likes

Comments

Forskarfredag var något helt nytt för de allra flesta tror jag. Tycker om när man inte alltid har vanliga skoldagar och får lite variation. Dagen bestod mest av föreläsningar som hölls av olika slags forskare, vissa mer intressanta än andra om man säger så.

Likes

Comments

Jag och Linnéa kokade oss en egen variant av chai latte som faktiskt blev riktigt god och jag bjöd även på mina brownies. Ytterligare ett godkännande fick dem! Sedan satt vi enbart och pratade om allt möjligt. Kände att jag behövde denna stunden och jag kan inte för mitt liv få nog av den här bruden. Det är rent sagt omöjligt.

I övrigt har jag tagit mig i kragen och bokat körlektioner, gjort bort svenska provet som gick helt okej samt haft en ovanligt mysig stund med min katt. Nu blir det att ta ett besök i drömmarnas värld.

Likes

Comments

Började dagen med att ta mitt livs sista skolfoto, kändes skönt att få det bortgjort men även lite sorgligt. Kunde ta en tidigare buss hem eftersom att vi fick hoppa över svenska lektionen och plugga hemma istället, vilket var riktigt skönt. Precis det har jag också gjort, pluggat språkhistoria. Ni hör ju själva hur kul det låter, men men.

Likes

Comments

Blev just klar med de godaste brownisarna jag någonsin smakat tror jag. Det var faktiskt inte enbart jag som tyckte det heller, de blev godkända av både mamma och pappa och även Markus. Annars har jag spenderat min måndag med att plugga lite svenska.

Receptet till dessa godingar hittar ni här.

Likes

Comments

I lördags hängde jag med ett riktigt bra gäng i Blåsmark. Överraskningen som jag och Amanda planerat var en musiktävling. Det var då lika roligt för oss som bara var domare som för de tävlande faktiskt. Väldigt länge sedan jag skrattade så mycket på en och samma kväll.
Gårdagen även känd som vilodagen gjorde jag i stort sett enbart det, vilade alltså. Såg tre avsnitt Bachelorette med mamma, vilket motsvarar ungefär 4,5 timmar. Det enda energikrävande jag gjorde var att hålla i första handbollsträningen. Med tanke på att det var 22 stycken sju-åtta åringar gick det faktiskt hyfsat bra.

Likes

Comments

12.10 var den magiska sluttiden för denna skoldag. Följde då med min bror till farmor och farfar där vi blev kvar i två timmar och pratade om livet i allmänhet. Min fredagskväll har jag tillbringat med bästa Amanda. Vi slängde ihop en överraskning till våra vänner inför morgondagen, vilket jag tror kommer bli en riktigt kul grej. Däremot är jag nu sjukt motiverad till att sluta mina ögon och somna, så godnatt!

Likes

Comments

Igår fick vi sluta så tidigt som 11.10 eftersom att två lektioner utgick på grund av brandutbildning. Åkte buss hem med Markus och knallade sedan till honom för att äta lunch. Senare på kvällen mötte jag upp Jonas som jag inte träffat på evigheter. Vi gick en liten prommis, träffade Markus och duellerade några småtjejer i basket.

Kortfattat så var denna skoldag inte heller speciellt plågsam, tre lektioner och slutade tjugo över ett. Sedan dess har jag bara myst på hemma, gjort lite matte och ångrat att jag inte tog med svenskan hem. Nu överväger jag starkt att poppa popcorn och se en film, vilket inte händer så ofta. Kring 22 får jag sovsällskap av min bästa. En rätt så bra torsdag med andra ord.

Likes

Comments

Har länge varit på jakt efter en klänning som man kan använda på skolan och till vardags. Hittade nu denna enkla skönhet från Vero Moda. Men det är väl självklart att man i princip är pank när man hittar det man vill ha. Så typiskt. Mitt tips till er - titta inte efter kläder om ni inte har några pengar att lägga på dem.

Likes

Comments