Godmorgon! Har varit två blogglösa dagar i rad nu, men känner inte att det är hela världen då jag inte gjort speciellt mycket. Ytterligare en skolvecka har påbörjats och efter denna dag är vi ju faktiskt mer än halvvägs. Har i alla fall hunnit träna lite i form av crosstrainer och övningar de senaste två dagarna, myst lite med en bok och sett handboll, ovanligt nog.

Idag slutar jag kring 11 och tänkte hinna med lite träning innan jag beger mig tillbaka mot Luleå för middag och sedan Boden för handboll. Jag och Linnéa har snackat rätt länge om att vi måste fara och se någon match nu när vi faktiskt har ett lag i elitserien här i Norrbotten, så det tar vi tag i idag.

Likes

Comments

Tro det eller ej men jag har alltså hunnit med fem hela handbollsmatcher i helgen, hehe. Men det blir så när det är VM, EM, OS eller liknande, jag kan som inte låta bli. Utöver allt handbollstittande har det som sagt varit en lugn helg. Fick kaffesällskap av Oscar igår och idag har jag städat, tvättat och handlat lite.

Såhär såg det ut efter jobbet för min del igår förresten. Bäddade ner mig i soffan och såg matchen jag missade medan jag jobbade. Det där med att kunna spela in är inte en helt tokig funktion må jag säga.

Imorgon har jag som mål att hitta någon lucka under skoldagen och gå till stan för att köpa mig en kalender. Känner att jag behöver få lite struktur och koll på mitt liv.

Likes

Comments

Fredagskvällen blev inte riktigt som planerad men det löste sig väldigt bra ändå. Som rubriken avslöjar så blev det en spontan vinkväll hos Linnéa, väldigt avslappnad och mysig kväll med andra ord. Det kan man behöva ibland! Vi hamnade även framför handbollsmatchen mellan Danmark och Argentina som Danmark (inte så chockerande) tog hem.

Nu har jag precis kommit hem från en frukost hos mormor och är nerbäddad i soffan för att se ytterligare lite handboll. Klagar absolut inte. Ska nog bara mysa idag och ta hand om mig själv tills jag jobbar mina fem timmar ikväll tänkte jag. Hoppas ni får en bra och fin lördag ni också!

Likes

Comments

Vilket snökaos det var igår. Min buss blev en kvart försenad för att det hade skett flera olyckor på E4:an i södergående riktning, vilket betydde att hela den riktningen var avstängd och att det inte gick vidare snabbt i norrgående. Tror dock att jag hade rätt tur att det bara rörde sig om en kvarts försening.

Jag och Julia trotsade dock detta snöoväder och körde ändå in till stan för en myskväll hos Felicia. Utöver denna myskväll så hade jag ytterligare en sådan i onsdags hos Emma. Hann även med att spela innebandy då, himlar så kul det är! Kommer dock aldrig undan träningsvärken som följer dagarna efter, men det kan jag leva med.

Likes

Comments

Ni vet det där uttrycket som jag så vitsigt valde som rubrik? Jo, det ligger mycket i det när man faktiskt tänker efter. Det är okej att ha dagar då man inte åstadkommer speciellt mycket. Det är okej att vila upp sig och bara ta det lugnt ibland. Bara vara. Det blev en sådan dag för min del idag.

Efter att ha pratat med tio olika personer om mitt busskort som helt magiskt har spärrats och ingen har någon aning om varför så gav jag upp och så gjorde även min energi. Med risk för att låta som en 12-årig fangirl så blev det enbart Hannah Montana the Movie för mig ikväll och himlar alltså. Den är bra!

Likes

Comments

Lite bilder är väl inte helt fel heller.

Likes

Comments

Vem väljer egentligen att jobba den sista lediga dagen av ett lov som dessutom är en måndag? Jo, jag tydligen. Inte nog med det, jobbade även övertid en och en halv timme för inventera tuggummin och dylikt. Målar dock upp en felaktig bild för er, för så hemskt var det faktiskt inte. En rätt trevlig dag på jobbet, som i sig inte är helt tokigt för den delen.

Utöver denna inventeringsdag har jag rantat runt rätt ordentligt. Till Öjebyn, vidare till Bergsviken, vidare till Tullnäs och till slut hem igen under loppet av två timmar ungefär. Så nu ska jag, med all rätt, krypa i säng och sedan invänta den "riktiga måndagen" som är den första dagen av skolan denna vecka.

Har förresten bestämt mig för att det här ska bli ett grymt bra år för min del och som det ser ut nu så verkar det finnas stora möjligheter för det. Så det så.

Likes

Comments

Har precis bäddat ner mig i sängen och här ligger jag och riktigt njuter av min nya spellista på Spotify. Ska strax sluta mina två blå, men tror jag låter mig hållas en liten stund till.

En och en halv vecka kvar av denna termin, och jag känner mig fortfarande lite förvirrad. Om jag var osäker på vad jag ville göra med mitt liv förut så är det inget mot vad jag är nu. Åh. Och ja, det är absolut inget jag behöver bestämma just precis nu, men det är så obehagligt och läskigt att framtiden är så oklar. Nej, jag säger det. Ni som går skola, njut och se till att ta vara på tiden av självklarhet.

Likes

Comments

En ledig fredag resulterade i en dag på stan med mamma och det var verkligen riktigt mysigt. Känner att det har varit en väldigt upp och ner vecka för min del. Igår lyckades jag övertala mamma och pappa om en middag på Max istället för ärtsoppa, vilket var ett rejält lyft. Så har alltså ätit ute två gånger med båda mina föräldrar denna vecka, det händer otroligt sällan.

Ikväll kommer bästa Linnéa hit och vi har verkligen inte planerat längre än så, men det blir nog en bra kväll ändå, brukar sällan bli annat med den bruden. Annars är det jobbhelg för mig i helgen, så utöver det händer nog inte så mycket.

Likes

Comments

Blev ett litet uppehåll sådär och det är väl inte helt chockerande när det gäller mig. Har i alla fall hunnit fylla år, vilket inte kändes sådär megaspeciellt egentligen men det resulterade i en av det här årets bästa kvällar. Är så enormt tacksam för mina vackra och underbara vänner.

Annars har jag kommit igång med lite träning, fått lite nya prylar som jag verkligen uppskattar, spenderat största delen av mina vardagar i Luleå och vardagkvällar/helger på jobbet.

Och det är faktiskt inte bara jag som fyllt år, världens bästa Linnéa fyllde nämligen också år och vi sjöng för henne på tolvslaget på krogen. Väldigt lyckat! Så grattis i efterskott bästa du 🖤

Likes

Comments