Pastasallad med räkor, bröd & vitlökssmör. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är man nyss hemkommen från jobbet, så nu var det helg igen. Veckorna bara flyger förbi! Idag har man inte haft mycket energi alls så väldigt skönt att komma hem till soffan. Blir en lugn fredag med youtube & serie. Även om jag blir ganska så rastlös direkt så är de skönt med en helg utan planer. Men nu startar vi helgen med ett bad & sedan ska jag klicka iväg en beställning från h&m innan jag börjar med lite fredags käk. 👌

Likes

Comments

Första arbetsveckan efter semestern är avklarad, mycket seg har man varit innan man fick in rutinerna igen. Men igår efter jobbet fick det bli en dusch och börja fixa sig direkt för sen kom syster hit innan vi skulle åka lite cheva. Avslutade kvällen/natten med inflyttningsfest. Lyckad kväll!

Idag har jag tillbringat mestadels av dagen i tvättstugan & soffan. Syster kom hit idag också så vi lagade ihop tacos, pratade lite skit & kollade på tvn. Och blir väl antagligen soffläge resten av kvällen också. En lugn lördag, bra skönt efter en utekväll!

Likes

Comments

Hej på er igen! De va typ sisådär 7 månader sen sist.. Nu har jag blivit sugen på att ta tag i bloggandet igen, eller åtminstone inte ha flera månaders uppehåll efter varje inlägg. Blogga någon gång per dag, eller vecka liksom. Ja ni förstår! Skulle vara kul att börja om från noll, starta upp en helt ny blogg. Men känner att jag har för mycket minnen och annat kul på denna blogg som är kul att ha kvar. Så får bli några förbättringar här med ny design osv. Tänkte lägga upp lite bilder från de senaste månaderna så ni får en liten inblick på vad jag pysslat med. De kommer alldeles strax i nästa inlägg! Haade 😊👋


Likes

Comments

Christmas is coming...

En liten update, känns ju sådär lagom kul att man varit sjuk nu dagarna innan jul. Har inte gjort annat än att kolla youtube, målat i nya målarboken & legat i soffan.. Men idag känns de äntligen bättre, tät i näsan men är på bättringsvägen iallafall. Nu har jag även julledigt fram till 2/1. Känns riktigt skönt och snart är julen här & jag har fortfarande några julklappar kvar att fixa, paaanik. Jag som skulle vara färdig i tid, blev tyvärr inte så haha. Men idag blir de ännu en lugn dag här hemma, tänkte göra mig lite julfin och färga håret för de behövs verkligen. Hörs senare!

Likes

Comments