View tracker

Som rubriken lyder så har bloggen fått hamna väldigt mycket i skymundan de senaste månaderna. Jag ber väldigt mycket om ursäkt över detta och ska försöka att få igång bloggen som vanligt igen nu. 

Men varför har bloggen legat nere? Jo jag har haft väldigt mycket för mig både på jobb och på min fritid. Jag har jobbat mer än heltid de senaste månaderna, som sedan har lett till att jag har varit riktigt trött och sliten. Så efter varje jobbdag så var det nästan bara att äta och sen sova. Har knappt hunnit med att träna och detta får jag lida av nu. Ont i ryggen och ständigt trött. Men detta ska det bli ändring på nu.  

Sen åkte jag ut för en akut blindtarmsinflammation som ledde till att jag blev inlagd på sjukhus och med operation. Det gjorde att två veckor under oktober handlade bara om att läka och komma på fötterna igen. Och till och med börja jobba snabbare än vad jag egentligen klarade av. Detta ledde till ännu mer trötthet. Men när man jobbar på ett väldigt litet företag med väldigt få anställda måste man, tyvärr, göra dessa uppoffringar. 

Men som sagt, nu har ni fått veta lite om varför bloggen har legat nere, men nu ska den komma upp på banan igen och bli ännu bättre. But first, jobba färdigt min åttonde jobbdag i streck. 


p.s. Om det är någon där ute som letar efter personal till ett underbart roligt och lärorikt jobb så hojta till. jag är villig att ställa upp ;). 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt liv, Vardag

Helgen har spenderats med min mamma och pappa på
Vårt landställe, där kräftfiske stod på schemat. Vi åkte ner i lördags och så fort vi kom dit var det bara att hoppa i båten och slänga i burarna som skulle ligga i över natten. Sen tidigt på söndag var det dags att ta upp, vi fick upp 87 kräftor som förövrigt var rekord denna sommar.

Att vara på vårt landställe är så avslappnat och skönt. Man kommer verkligen ner i varv och känner hur lugnet lägger sig över en. Hade gärna stannat kvar i flera dagar till. Det finns heller knappt någon mottagning så telefonerna bara ligger, helt underbart enligt mig.
Så se till att åka dit snart igen!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Förlåt för frånvaron här i flera dagar, men har behövt en paus från allt. Det har varit en sån stund i livet då man bara behöver en paus. Så bloggen fick lida lite men nu ska allt vara över och som vanligt.
Så ha en fortsatt trevlig torsdag!

Likes

Comments

Vardag

God eftermiddag eller rättare sagt kväll denna härliga söndag! Som jag tidigare har skrivit om så ville jag göra mina naglar och det gjorde jag i går hos en tjej i Skövde. Ovan ser ni resultatet och jag är riktigt nöjd faktiskt. Har aldrig haft naglar innan så det är lite ovant men jag lär mig mer och mer för varje minut. Kommer helt enkelt att försöka fortsätta att ha naglar då man känner sig fräschare på något sätt och mer uppklädd, haha!

Likes

Comments

Vardag

Hunden som har blivit min nya bästa kompis, som om dagarna håller mig sällskap på jobbet. Min chefs underbara lilla hund. Så idag firar vi henne lite extra, för det är hon så värd precis som alla andra hundar i världen.

Likes

Comments

Vardag, Mitt liv

Då var det äntligen fredag igen och helg. Som vi alla har längtat efter denna dagen. Idag blir det jobb och sen bär det av direkt efter jobbet hem till mamma och pappa i Skövde för att spendera helgen där. Så min fredagkväll kommer bestå av tåg helt enkelt. Men först jobb.

Likes

Comments

Vardag, Mode, Mitt liv

Igår fick jag mitt efterlängtade packet från NA-KD. Så fina kläder jag fick också. Helt klart bästa internet affären!!
Efter jobbet idag ska jag hämta ut ett till packet som jag har beställt med smink. Så kul med paket, älskar det!!

Likes

Comments

Mode
Innehåller adlinks

Bild 1 här, Bild 2 här, bild 3 här, bild 4 här, bild 5 här, bild 6 här

​Bomber jackor är något jag alltid har älskat. Det är riktigt snyggt och klär till det mesta. Som nästan alla har sagt och märker så närmar sig hösten med stormsteg även fast vi inte vill erkänna att den gör det. Och med hösten kommer också alla snygga jackor och skor. Så här ovan ser ni mina favoriter bland bomber jackorna. Finns på NA-KD ( som för övrigt är min nya favorit internetbutik). och Rut and Circle. 

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Bilder från vastsverige.com

​Då är det snart dags igen för det största evenemanget i min hemstad Skövde, Matfestivalen. Det är en festival som handlar mycket om mat (såklart), dryck och umgänge. Denna festival infaller varje år sista helgen i augusti så på fredag sätter jag mig på tåget för att bege mig till Skövde för att dels vara på matfestivalen men också träffa min efterlängtade familj. Det sämsta är att Jesper inte kan följa med.. 

Men tillbaka till matfestivalen, för att kunna handla mat inne på området måste man köpa det så kallade mathäftet där man får fyra mat och dryck kuponger som går att använda på alla mat och dryckestält. I detta häfte finns det också en hel del erbjudanden. Mycket på de lokala butikerna i Skövde, som till exempel 20% på nästan alla skoaffärer, som jag älskar att det är. Men också 500kr rabatt när man handlar över en viss summa på de olika matbutikerna i Skövde. Man kan säga att dessa häften har nästan allt. Det brukar också alltid vara svinkallt väder under denna helgen, har nog aldrig varit med om en matfestival där det har varit varmt och skönt. Kan ju alltid hoppas på att det blir så i år men det känns inte som en så stor möjlighet. Detta är en helg jag riktigt ser fram emot, dels för att det alltid är såååå god mat men också att alla man känner kommer ut just denna helgen. Så man möter alltid massor av människor man inte har träffat på ett tag. Så det kommer bli riktigt trevligt. 

Så har en helt underbar helg framför mig, kommer komma upp bilder och sånt efter helgen. Ska även göra mina naglar i Skövde, tänkte att jag passar på när jag ändå är där. Kommer komma bilder på dessa också när de är färdiga. Kommer helt enkelt massor av bilder på detta efter helgen. 

Likes

Comments