Hej alla fina där ute, Hoppas ni njuter i fullo av det fina vårvädret. Det gör jag också så gott jag kan när jag inte sitter inne på jobbet.

Men som rubriken lyder så ska det här nu bli en ny start och en ordentligt satsning på bloggen. Det har hänt så mycket sen sist jag skrev något här både jobbmässigt men också privat. Med det känner jag att jag vill och måste skriva av mig och dela med mig av mitt liv. Jag vill dela med mig av mig och mina åsikter till er om det finns några där ute som har eller fortfarande hittar in till min blogg fast detta uppehåll. Jag har så mycket planerat och bara vill dela med mig. Jag hoppas att vi kommer att ses här mycket framöver och jag håller tummarna på att så många vill följa mig i min ny start.

Hoppas ni får en underbar fredag, nu ska jag fortsätta att jobba! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder lånade från google.com

Jag har alltid drömt om att åka till Maldiverna. Just för att det är så himla vackert. Tänk att bara kunna ligga i hängmattan under palmerna på den stranden under den himlen och läsa en bok, eller inte lyssna på en podcast. Låter helt underbart i mina öron. Det största minuset är att det är så himla dyrt. Men men, man får ju alltid drömma. Bilder finns det alltid att titta på.


Men hoppas ni har en fin torsdag annars!

Likes

Comments

Då var det torsdag, idag väntas det jobb mellan 10-18 så nu sitter jag i sängen och äter frukost. Ska snart bege mig. Men tänkte bara slänga in ett inlägg och säga hej!
Ha en fortsatt trevlig dag.

Likes

Comments

Som sagt Angelica Blick måste vara en av de bäst klädda kvinnorna i Sverige. Älskar verkligen hennes stil, så stor inspirationskälla. Har följt henne dagligen i jag vet inte hur många år som helst. Men hon blir bara snyggare och snyggare.

Hon är inte bara en inspiration genom mode utan genom allt hon gör.
En power women helt enkelt.

Likes

Comments

Ja, nu var det onsdag igen. Onsdagar måste vara den bästa vardagen i veckan. helt för att det är lille lördag.
Min onsdag består av ledighet. Som vanligt nu i januari, då jag jobbar min sista månad nu i januari. Men varför kan vi ta i ett annat inlägg om jag orkar det. Har hänt väldigt mycket i mitt liv det senaste och inte bara bra saker så har mått ganska upp och ner.
Men till något annat så här ser iallafall mitt schema ut för resterande vecka.

Onsdag:
Ledig,
ta hand om mig själv.

Torsdag:
Jobb 10-18

Fredag:
Söka jobb,
träna

Lördag:
Träna

Söndag:
sova

bjuder på en liten bild på mig och min pojkvän.

Likes

Comments

För er som inte vill lägga ut dyra pengar på nagelförlägningar på salong så rekommenderar jag om dessa naglar från kicks. Kostar 135kr och sitter jätte bra. De är inte glittriga från början utan man kan måla om naglarna hur många gånger man vill själv. Super bra tycker jag som tröttnar lätt på en enkel färg.
Passade på att fixa dessa när jag var hemma hos mamma och pappa i helgen och de sitter så jäkla bra. Kommer att fortsätta använda dessa!

Stort tips!!

Likes

Comments

Mat & Recept, Mitt liv

I går den 8e januari hade jag min 21 års födelsedag. Det var helt underbart. Åkte hem till mamma och pappa redan i torsdags och var där hela helgen för att verkligen fira min födelsedag.
Det var riktigt mysigt och en riktigt bra helg. Tackar för allt.

På bilderna ovan ser ni ett av paketen som jag fick av min pojkvän. Har suktat över dessa hur länge som helst men ekonomin har inte funnits där helt. Men han överraskade mig ganska ordentligt kan man säga. Han vet hur man gör mig glad. Så klart är jag överlycklig över alla packet jag fick från släkt och vänner.
Men hörlurarna ligger högst upp!
Tusen tack ❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har bloggen fått hamna väldigt mycket i skymundan de senaste månaderna. Jag ber väldigt mycket om ursäkt över detta och ska försöka att få igång bloggen som vanligt igen nu. 

Men varför har bloggen legat nere? Jo jag har haft väldigt mycket för mig både på jobb och på min fritid. Jag har jobbat mer än heltid de senaste månaderna, som sedan har lett till att jag har varit riktigt trött och sliten. Så efter varje jobbdag så var det nästan bara att äta och sen sova. Har knappt hunnit med att träna och detta får jag lida av nu. Ont i ryggen och ständigt trött. Men detta ska det bli ändring på nu.  

Sen åkte jag ut för en akut blindtarmsinflammation som ledde till att jag blev inlagd på sjukhus och med operation. Det gjorde att två veckor under oktober handlade bara om att läka och komma på fötterna igen. Och till och med börja jobba snabbare än vad jag egentligen klarade av. Detta ledde till ännu mer trötthet. Men när man jobbar på ett väldigt litet företag med väldigt få anställda måste man, tyvärr, göra dessa uppoffringar. 

Men som sagt, nu har ni fått veta lite om varför bloggen har legat nere, men nu ska den komma upp på banan igen och bli ännu bättre. But first, jobba färdigt min åttonde jobbdag i streck. 


p.s. Om det är någon där ute som letar efter personal till ett underbart roligt och lärorikt jobb så hojta till. jag är villig att ställa upp ;). 


Likes

Comments

Mitt liv, Vardag

Helgen har spenderats med min mamma och pappa på
Vårt landställe, där kräftfiske stod på schemat. Vi åkte ner i lördags och så fort vi kom dit var det bara att hoppa i båten och slänga i burarna som skulle ligga i över natten. Sen tidigt på söndag var det dags att ta upp, vi fick upp 87 kräftor som förövrigt var rekord denna sommar.

Att vara på vårt landställe är så avslappnat och skönt. Man kommer verkligen ner i varv och känner hur lugnet lägger sig över en. Hade gärna stannat kvar i flera dagar till. Det finns heller knappt någon mottagning så telefonerna bara ligger, helt underbart enligt mig.
Så se till att åka dit snart igen!

Likes

Comments