View tracker

Just nu sitter jag och halv sover! har inte kunnat sova någonting mer än 1h 30 min på hela natten... yay! En lång dag framför mig som kommer att sluta med att jag kommer somna och så var den dagen borta! men får försöka hålla mig vaken så länge som möjligt! haft en bilresa på hela natten... så ska bli skönt för att få komma dit man vill igen!

Nej har faktiskt ingen ork till att skriva mer nu så detta får bli ett kort inlägg!

ha en trevlig morgon o en underbar dag! Hoppas att ni har sovit gott iallafall! :)

Likes

Comments

Allmänt, Fint i livet!, Tankar

Hej hur mås det där ute?

Jag sitter här i min egna lilla värld som jag gör ganska ofta när jag inte har något att göra.. Just nu har jag väldigt mycket folk runt om mig med full musik och fyrverkerier igång, samtidigt som tankarna är ute och flyger runt huvudet.. jag är den som kan sitta och fundera väldigt mycket på hur livet verkligen är och hur det kommer bli i framtiden eller hur den kommer att sluta, det kan bara komma upp hur morgondagen kommer vara. Jag funderar på mycket över vad jag har valt för beslut och varit som person i livet. Jag drömmer mig bort väldigt mycket. Många som inte vet vad jag verkligen tänker på för det stannar i mitt huvud. När jag tänker så går det så många tankar runt i huvudet så att jag blir trött på det men kan inte hjälpa det.. Men att leva med att ha 100 tankar under 5 minuter. Ni vet när man vill fundera på något som man vill och försöka fokusera sig på det.. det brukar hjälpa mig att drömma mig bort i en annan värld när jag ska sova.. men väldigt ofta sker det att något annat ploppar upp i huvudet på mig. Som nu när jag ska skriva så har jag svårt för mig att konsentrera på vad jag vill skriva mycket annat kommer upp i huvudet så jag vet snart inte vad jag vill skriva. Jag tappar bort mig i mina egna drömmar i mina egna tankar..

Idag är en sådan dag jag tänker på allt i livet.
Jag har funderat massor på den senaste tiden på allt om dom som är omkring mig och dom som står mig nära o mig själv. Jag kommer aldrig fram till något exakt beslut.
Men nu har jag faktiskt pratat ut om hur jag mådde och kände och fick se en förändring och blev så glad av att få slippa fundera på att om det alltid skulle fortsätta som det vart, Men nu slipper jag det för det har visats förändring. Jag har försökt att förklara tidigare men inte blivit hörd istället och jag har då istället gett upp, men sen blev det nog och jag försökte en gång till.. och med det tänker jag aldrig ge upp hoppet igen! uran bara de styrkan i det hela och kämpa mig igenom det och visa att jag är stark för jag är jag och ingen annan kan säga att jag är någon annan. Duger inte jag till att vara din vän. Så finns det ingen som tvingar dig att vara min vän. Jag bryr mig om dom som är ärliga och finns här för mig som jag finns för dom! Är jag inte värld dig så är du inte värld att visas som vän för mig.
Jag saknar en viss person att prata med väldigt mycket just nu.. har inte funnits så många att prata med här!
Har fått prata med min syster idag som jag verkligen saknar så sjukt mycket och som alltid finns där för mig! Hon är den bästa systern man kan önska sig! Är så glad att jag har henne i mitt liv och kan kalla henne för syster! Även när vi pratar i telefon och vi inte pratar exakt hela tiden utan det kan gå många minuter innan vi ens säger något igen så känns det bara skönt att veta att hon finns i andra änden. Jag saknar min familj så otroligt mycket just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har en tanke som aldrig vill försvinna förens den dagen det är över och när jag vet att allt är bra. Jag går runt och tänker på det hela tiden.. Men jag är bara orolig och hoppas att det är som vi tror.

Nej nu tänker jag inte skriva mer om detta.
utan nu hoppar jag över till annat gamalt vanligt prat.

Vad som skett idag!
Idag har jag bara varit väldigt trött och tagit det lugnt. Vill bara ta en dusch,packa väskan,sova så att man kan vakna och få städa rummet och lämna campingen! Just nu är jag så trött och måste vänta ytterligare i 1 timme innan jag ens kan komma tillbaka till campingen.

Jag hoppas att kvällen slutar lika bra som dagen har varit. Nu ska jag bara fortsätta o fiffla på mobilen så tiden går snabbt.

Godnatt på er där ute.
Vill ni läsa något eller om ni undrar något så hör av er! Kommer besvara så gott jag kan!

Likes

Comments

Bilder!, Familj, Kärlek

Har verkligen haft en toppen sommar förutom det som skett lite då och då!

Men fått träffa så nya och olika men ändå lika människor!
Haft skoj o stoj varje dag! Man kan inte önska sig bättre vänner än det här!
Vissa har man fått reda på vilka som är äkta och inte.

Hoppas att slutet av sommarn och resten av året slutar lika toppen!! :D

Nu kommer det bilder av Sommaren 2016!

Likes

Comments

Bilder!, Fint i livet!, Kärlek

Hejsan!!

Som sagt jag ska försöka bli bättre på det här! Idag har humöret inte varit på topp.. men det tänker jag inte prata om utan jag tänkte inte skriva om något speciellt utan bara se till att komma igång igen. Jag har haft mycket problem att försöka lösa så inte riktigt haft tid att skriva..

Ja i år ser det ut som en fin sommar iallafall! 😘 Jag har klantat mig som vanligt varje sommar.. har ramlat och skrapat upp knät.. när ska man lära sigatt inte ramlabo snubbla så mycket Haha. Ja dom som är med eller runt om för övrigt får ju ett gått skratt och ett gott skratt förlänger ju livet😉 så om jag hjälper till på så sätt så glädjer det mig med haha står ju själv sen och skrattar av det.. 😂

Hur är eran sommar? Vad ska ni göra har ni några planer?

Ska se om jag kan slänga in några fina bilder..

Nu ska man försöka sova! Inte lätt när man har en visdomstand som försöker dyka upp! Det gör så otroligt ont! Så inte mycket sömn om nätterna för smärtan!! Någon som haft likadant hur gjorde ni? Jag tar en ipren men det går ut under natten så vaknar jag av smärta...


Nej godnatt på er och ha en fortsatt trevlig sommar! 😘✌👋

Likes

Comments

Allmänt, Fläng o sväng med vänner!, Filmstund

sitter hemma hos en vän och tar det lugnt! haft möten hit o dit :)

men snart kanske man får börja plugga serviceutbildningen :).

idag har det inte skett sådär jätte mycket. var till ett möte där dom tänkte lägga upp en helt annan planering men när jag berättade om vad jag och arbetsförmedlingen kommit fram till så har skulle vi avvakta med den biten och se.om jag får börja gå på den utbildningen! :)

nej är helt slut i kroppen efter att bars ha sovit max 1 timme eller 2. Så inatt hoppas jag på sömn!.

snart inväntas en stund med härligt folk igen!! :) ska bli kul att få umgås med dom!.

Det har hänt något gott under tiden också men det får stanna hos mig och dom som vet för nuet :).

just nu sitter vi och kollar på terminator på tv! kanal 6 om ni vill titta så hittar ni den där!.

min mobil som jag hade gick sönder så har en ny nu och hoppas att den inte går sönder. så därför jag inte kunnat skriva något på ett tag.

VILL NI LÄSA NÅGOT HÖR AV ER. SÅ KOMMER DET UPP HÄR!

puss på er där ute och ha en fin kväll! :-)

Likes

Comments

Fläng o sväng med vänner!, Fint i livet!

Godmorgon!

Vaknade 7:30 idag och tagit det lugnt! Idag blir det en toppen dag! Idag ska jag få träffa vänner som jag inte har sett på ungefär ett halv år!! Ska bli riktigt kul! Haha är nervös men vet dock inte varför!! xD

Men det kommer gå bra! Nu ska man bara vänta på att tiden är inne så man får se dom! :)

Nej nu ska jag göra lite annat vi hörs! Hejdå! :)

Likes

Comments

Tankar, Allmänt

Idag har jag fått lite att tänka på!

Jag var på möte med arbetsförmedlingen idag och vi pratade lite om vad jag skulle kunna tänkas göra! Och vi kom fram till att börja plugga! Så att jag får en utbildning! Tycker jag låter skit bra och är taggad för lite plugg igen.

Men sedan måste jag välja inriktning.. På följande
- butik
- resturang sak
- städ
-telefonist (eller nått sånt)- men den har jag räknat bort kommer inte att välja den delen

Men jag vet inte riktigt vad jag ska välja! Så har lite att fundera på! Och man skulle få göra praktik på de, så jag hoppas att praktiken hjälper en massor så att man kan få hjälp om vad man ska välja!.

Imorgon har jag möte med soc. Så hoppas att det blir ett bra möte där också! Så att man får känna sig taggad!.

Nej nu tänkte jag faktiskt inte skriva mer då jag ska upp tidigt imorgon så jag ska starta ett avsnitt av teen wolf och sedan sova!

Godnatt alla där ute!
Puss på er! 😚

Likes

Comments

Resa, Fint i livet!, Kärlek

Som sagt fick jag en förfrågan om jag kunde berätta om min resa i Rumänien! Absolut kan jag dela min resa där nere! Så här kommer den! :)

Resan dit
Började med att packa väskan och ta tåget till Nyköping för att åka hem till Thim som skulle köra mig till Skavsta flygplats morgonen efter!
Det blev inte mycket till sömn den natten kan jag säga!

Klockan blev slagen och det var dags att börja röra sig mot flygplatsen!
Kommer fram och checkar in! Och kommer sedan till den där roliga väntan till att man får gå på flygplanet!
Hittade inte min gate så blev lite orolig!! 😨
Men när det gällde så hitta jag den! (Hade jag bara tittat ordentligt så) och flygplatsen är ju väldigt liten så! Var bara jag som inte såg den från där jag satt..
Jag kom på flygplanet! Startade musiken och vi lyfte.

Efter 2h 30min så var jag i Rumänien!
När vi kom fram så sa dom i högtalarna att vi var tvungna att vänta i 3 minuter så att bussen skulle anlända till flygplanet. Steg på bussen och kommer till terminalen. Går igenom passkontrollen (riktigt mycket folk) ska slutligen hämta väskan.
(Under den tiden står min dåvarande pojkvän orolig)
Han tror verkligen inte att jag skulle dyka upp! Jag sa att jag skulle vara framme en viss tid. Men han tänkte inte alls att det skulle kunna ta lite extra tid med att gå igenom allt. (Fick ju förklara de för honom sedan) han höll på att gå in o söka efter mig och möter då på av vakten innan och får en liten tillsägelse att han inte kan gå in där. Strax efter det kom jag ut och möter honom där med 3 st rosor i i hans hand!.

Vi fick vänta i 2 timmar på att bussen som skulle föra oss vidare där jag skulle bosätta mig ett tag i Vama Buzaului. Buss resan tog ca 2h.
Vi hoppade av och hans bror kom och hämtade upp oss.

Hemma hos honom blev det att äta sarmale (koldomar) min favorit!
Resten av kvällen blev det bara en lugnkväll.

Andra dagen
Det började med att jag sov rätt länge var då väldigt trött efter hela resan dagen innan.
Vi började göra oss i ordning för nu var det dags för ett "bröllop" (hans kusin och hennes man) inget riktigt vanligt då utan det här var att dom gick till kommunhuset och gjorde sitt där. Sedan senare när dom planerar riktiga bröllopet det vet jag inte och fick inte vara med om, men fick vara med om ett riktigt bröllop men det kommer senare i min resa.

Efter att vi hade vart till kommunhuset så åkte vi tillbaka till deras hus och firade allting. På kvällen ville hans kusin till en club som dom kallar det och som vi kallar det för krogen 😉.
Vi åkte dit! Det var en riktigt trevlig kväll!!
Där träffade vi en vän som jag inte hade mött på ett tag sen tivolit, lite senare kom det då en till som jag inte mött på länge! Så det vart väldigt kul! Vi dansade och skrattade tills vi skulle åka hem.

Dom första veckorna var Cipri till körskolan i Brasov så jag satt hemma hos hans familj och försökte vara så social som möjligt. Jag och hans syster satt om kvällarna och kollade på filmer och pratade med varandra och fick lära känna varandra bättre! Så otroligt kul hade jag iallafall.

Här kommer det lite om vad jag fick vara med om när vi hade tid till att göra något tillsammans.

Baren
Vi har gått till baren. Där går dom ungefär varje dag och tar det lugnt, det är då deras samlingsplats.
Det kom fler och fler som hälsade och undrade vem jag var. Det är ingen stor by så att jag var i byn gick väldigt fort och alla visste! (Inte många svenskar som kommer dit,men borde!)
Många som tittar och små pratar om vem jag kan vara. Fick höra av en kille att han trodde att jag var en slampig rumän innan han lärde känna mig haha 😂 vet då inte vart han skulle fått det ifrån att jag var en slampa haha. Iallafall så bad han om ursäkt och inte visste att jag kom från sverige och att han kände sig hemsk. När han väl börja känna mig så sa han att jag var en trevlig tjej!.

Annars har vi haft många stunder med att prata,skratta,dansat ja jag vet inte vad men väldigt kul har vi haft. Jag har ju haft internet där så jag har passat på att ringa hem till mina vänner och familj under tiden och pratat med dom! Vi hade inget internet hemma hos dom.

Familjen
Har ju även fått träffat alla hans kusiner och hans brors familj.
Riktigt trevliga allihopa! Många har då försökt att ha en konversation med mig endel lyckats lite och ibland har jag inte förstått något alls.
Men alla är så otroligt underbara.

Vänner
Många av hans vänner har frågat mig massor om vad jag tycker om att vara i Rumänien. Många frågade mycket för att försöka lära känna mig, dom flesta undra om vad jag förstod.. Mer och mer under tiden sa dom att jag förstod väldigt bra tyckte dom, medan jag säger att det är svårt att förstå.
Dom har försökt ett antal gånger få mig att säga saker som kanske inte är så lämpliga men dom ville bara höra mig säga det, endel visste inte ens om att jag förstod vad dom bad mig säga och när dom fick reda på det så fråga dom om det var sant då fick dom ett ja tillbaka, då blev det mycket skratt!
Så otroligt härligt folk! Kommer sakna alla där!

(Har inga bilder på mobilen, men blir en heder istället att lägga upp på dom två jag jätte gärna hade träffat! Hans bror och hans pappa!) vi var och hälsade på dom ibland vid graven! 😞

Bröllopet - fixandet
I Rumänien samlas alla för att hjälpa till med dekorationen så vi satt alla i baren och hjälpte till med att göra pappersblommor.
(Dekorationen har dom bara vid sitt egna hus tills den dagen då när alla ska komma då dagen efter, så sitter de som en välkomst grej så satte dom alla blommor så)

Bröllopet - Dag 1 + en extra fest

Ja då kommer vi till det här andra bröllopet.
Det funkar så att dom har bröllopet i två dagar!
När jag först fick höra att vi skulle på ett bröllop så hade jag tänkt mig att det blir ungefär som i Sverige. Jag hade fel, Jag fick vara med om en fin upplevelse!

Allt började med..
Vi vaknade och gick till frisören och fick håret fixat. Hem för att göra sig helt klar(smink och klänning) klockan närmade sig och vi skulle vara där 13, Cipri är då han som ska möta upp alla som kommer så han försvann dit tidigare än mig och hans syster. Klockan slog 12:30 och vi bestämde oss för att börja röra oss dit jag och hans syster.

Vi kom fram då funkar det alltså så här.
Vi kommer in där dom klär på bruden(hon klär sig inte själv alltså) sedan fotograferar dom, samma sak händer med mannen så fort dom är klara med bruden. Bruden är det tjejerna som klär henne (dom närmsta till henne) mannen samma sak där fast killarna. Jag gick och kollade på båda!

Sedan gick man och hämta gudföräldrarna. När allt var klart där gick vi till kommunhuset och dom gjorde sitt där. I väntan på att dom fotades efter det så stod vi alla utanför kyrkan och väntade på att dom skulle bli klara.
Dom blev klara efter en stund och vi gick sedan in klockan var alltså strax efter 15:00.Prästen gjorde sitt. Jag kollade på men förstod inte riktigt vad han sa, så jag kollade bara och försökte hänga med. I deras kyrka så står man under hela akten.

Vi kom ut och gick till bilarna och åkte till salen där vi skulle fira allt.
Klockan var ungefär 17:00 när vi kom fram där vi skulle vara.
Vi sätter oss ner vid ett bord bland några jag kände igen. Strax efter så fick vi mat serverade på borden vi åt ungefär varannan timme haha så blev inte sådär jätte mycket att äta efter varje gång då man var mätt sen tidigare man hade ätit. Vi satt och pratade och skrattade så har jag även dansat några av deras danser! Hade super trevligt! Allt pågick till ungefär 05:00 på morgonen då kom vi hem.
Vi gick sedan och la oss.

Dag 2
Dagen efter så åkte vi tillbaka dit vid samma tid som dagen innan. Vi åt mat och gjorde samma sak som dagen innan. Fast den här gången kom vi hem vid 03 på natten. Jag var helt slut efter dom dagarna.

Extra festen
Dagen efter mådde jag inte så bra var helt slut efter allt drickande och dansande och all hög musik. Så jag låg i sängen. Då kommer brudparet hem till oss och bjuder hem oss till deras hem för lite extra fest. Först sa jag ifrån för jag var helt död som sagt. Låg hemma i sängen ca 1-2 timmar sedan kommer Cipri hem för han var inte hemma under tiden när dom kom förut. Han ville försöka få med mig dit. Jag sa nej först men han fick mig övertalad och jag ångrar det verkligen inte!

Vi åt lite drack massor och dansade hela kvällen och hade verkligen kul!
Fick verkligen en toppen kväll!!! En kille som satt framför mig hade krupit under bordet (jag var i min egna lilla värld och kollade på när dom andra dansade) så sätter han sina händer på mina knän och skrämmer mig rejält så att jag nästan föll bakåt! Men fy vad vi skrattade åt det!! Haha 😂😂 vi kom hem runt 01 och gick sedan och la oss.

Körskolan
Det blir inte mycket sagt här, men jag fick följa med honom till Brasov när han skulle till körskolan och sitta med han på sin lektion, jag fatta bara ytterst lite och det var när läraren ritade på tavlan! (Dom har den där gamla tavlan man ritade/skrev med krita) hur dom fick köra vissa vägar och hur dom inte fick, det var allt jag fick förstå hahah annars satt jag också och lyssnade.

Men vi åkte dit runt 12:30 och var framme kl 13:15 i Brasov hans lektion började inte förens 16:00 så vi hade tid tillsammans, vi gick till en resturang där dom gör mackor (som Subway nästan) och gick några svängar runt gatorna medan vi väntade på hans vän som jag träffat någon gång på tivolit.
Vi kom till körskolan och satt där till 19:30 ungefär! Bussen hemåt gick 20:30 ungefär och vi var framme ca 21:15

Innan vi kom hem blev det en kort sväng till baren innan vi gick hem och la oss.
Sista bilden är en bild på hur deras bar ser ut där utanför.

Vattenfallet
Vi fick ett samtal av två stycken jag har lärt känna sedan 3 år innan på tivolit!
Tjejen är svensk men han är rumänsk.
Så när jag fick höra att hon också var i Rumänien så blev jag jätte glad över att få träffa dom två, fick ju prata med någon som förstår mig haha! Hon kan dock mer rumänska och förstå mer än vad jag kan.

Iallafall killarna (Cipri och hennes kille) kom överens om att dom skulle ta med oss till ett vattenfall. Jag och hon trodde då att det skulle vara asså då ett vattenfall. När vi kom fram så fråga vi om det var vattenfallet vi fick då ett ja som svar. Lite besviken.. Men vad ska man göra! Kul att se ändå! Det var deras så kallat vattenfall! Vi gick upp på den höll på att halka flera gånger haha men fint att se.

Efter att vi hade vart och kollat på de så ville dom andra två åka och hälsa på några vänner från tivolit! Så fick träffa på några fler vänner sen tidigare! Riktigt kul!

Vi kom hem senare mot kvällen runt 17-18. Och hade en trevlig kväll.

Annars har vi varit på små fester hos hans bror,vänner ja lite överallt! Men det har varit väldigt kul!

Vi har då försökt att lära känna varandra ännu bättre och skrattat och bara haft väldigt kul.

Ja då kommer vi till födelsedagarna!

Första
Han fyllde 1 år. Vi kom dit och firade honom. Blev lite mat,fika och pratande.

Andra
Hon fyllde 18 år och hade sin fest i en lokal. Det blev både mat och fika. Där blev det festande,dansande,skrattande och pratande tills klockan slog efter 00. Kommer inte ihåg exakt när vi kom hem men ca 03.
Vi kom hem och la oss i sängen och pratade en stund innan vi somnade.

Djurparken
Vi satt hemma och hade tråkigt så vi gick hem till hans kusin.
Vi satt och fikade medan dom sitter och diskuterar om att vi ska iväg och kolla på en liten djurpark.

Det var trevligt. Efter det så gick vi till en bar och drack lite, spelade kort och kastade pil innan vi åkte hem igen.

Krogen
Vi var ju till krogen två gånger.
Men den här gången så var det inte lika roligt. Då det var inget som riktigt gjorde något spännande och ingen var riktigt på topp för allt.

Dom som kollar upp att det inte är några minderåriga är på plats kom och sökte igenom hela krogen haha. Jag hade ju inget legitimation på mig, så fick jag lite små panik haha men allt gick bra dom kollade inte ens mig så. Sedan gick allt på bara, vi mötte hos som fyllde 18, hon och jag dansade lite och vi hade ju trevligt men det var inget riktigt drag i det hela.
Till slut så fick jag en chock! Jag fick möte på en person som jag inte träffat sen första året jag var på tivolit! Så vi pratade lite riktigt trevligt! Strax efter det åkte vi hemåt.

Konserten
Strax innan julen så åkte vi in till Brasov för att fira lite julstämning och Alex Velea var där en av mina stora favoriter! Så jag fick se honom blev väldigt glad över det!
Vi kollade en stund och så gick vi och köpte varmt vin! Så otroligt gott!

Julafton och Nyår!

Julafton
Det blev inte så mycket på julafton jag saknade min familj och även dom sa att det inte var en vanlig jul för dom. Saknade också kalle anka klockan 15 som man är van vid. Fast detta var ju andra året jag inte hade firat jul hemma hos min familj.

Nyår dag 1
Vi planerade att fira det med hans vänner! Vi gick dit på eftermiddagen och satt och prata en stund innan det blev dags att äta lite. Vi snackade en stund till innan vi började spela Fia med knuff under tiden när vi spelar blev det strömavbrott i ca 2 minuter så kom den tillbaka och varade i 3 minuter och sedan försvann den igen och då varade det lite längre i ca 7 minuter. Jag vann och medan dom fortsatte att spela så gick jag till baren (den var stängd men stod utanför) och försökte koppla upp mig på internet och ringa till min familj och önska gott nytt.
När jag kom tillbaka så satt dom där och spelade fortfarande.
Klockan slog 00:00 vi var ute och kollade på raketer, killarna slängde iväg små smällare medan jag står och tar kort och filmar allt istället.
Vi gick hem kl runt 03-04. Vi la oss direkt.

Dag 2
Det hände inte sådär jätte mycket den dagen. Vi gick tillbaka och firade lite till. Men vi stannade inte alls länge då alla var väldigt trötta. Men jag fick uppleva en sak, vi gick hem till dom som vi var på bröllopet och satt där en stund. Men som nu som på julafton att det brukar vara jätte mycket saker som sker då. Men det fick jag inte uppleva tyvärr. Det fick ingen av oss.
Vi gick hem och så tog vi det lugnt istället.

Vi tillbringade mycket tid med dom som gifte sig, som är också hans kusin kanske jag ska säga fast mannen i den familjen.
Han var med dom mycket dom sista veckorna ute i skogen för att såga ner träd så att dom hade ved och jag följde med två gånger!

Första gången var jag helt död när vi kom hem!
Halv sov resten av dagen i soffan. Var förkyld
med hosta och snuva. Vi åkte dit med häst och vagn

Andra gången var jag inte lika trött, men då var jag fortfarande sjuk. Men jag hjälpte till så gott jag kunde! Men den här gången åkte vi dit med bil.

Jag fick vara med om när dom skulle göra iordning grisen!

Jag fick äta och prova på
- skinet (direkt från grisen efter att den tvättats) blää
- grisfötter, gick att äta någon tugga sen vara nä tack.
- lunga, trodde jag skulle spy
- oj hur ska jag förklara dett (först kommer ju skinnet sen är det ju fett o sen kött allt det innan köttet) helt okay!
Kommer inte på mer vad det var mer jag pröva.

Men jag var bara där ute när dom stycka den inget mer. Cipri sprang efter mig bet saker han tyckte att jag skulle pröva, jag ville inte riktigt äta något efter att jag såg det...

Det var allt jag upplevt!

Men som sagt finns det andra tillfällen som i baren vi har mött många andra vänner från tivolit. Jag har mött på många nya vänner! Som är otroligt underbara och kommer aldrig att glömma dom! Dom var endel av det hela som gjorde att allt var kul där nere.

Jag satt även hemma rätt mycket om dagarna och kollade på tv. Men har fått vara med om mycket.

Men en sak är säker att jag kommer aldrig att glömma det här!

Säga hejdå!
Att sedan behöva säga hejdå till dom var faktiskt inte lätt med att veta att det var snart dags att åka hemåt. Men den allra svåraste var att säga hejdå till var då Cipri! Det var inte lätt att säga hejdå till någon men mer var hans familj! Men som sagt tog så hårt att säga hejdå till honom!

Resan hem!
Vi åkte med hans kusin in till Brasov vid 17 tiden! Vi gick och åt pizza, sedan gick tillbaka till bilen och körde dit bussen skulle åka ifrån.
Bussen gick klockan 22:00. Det var dags att säga hejdå till Cipri och sätta sig på bussen. Vi åkte ca 1h 30 min och då tog vi en paus, sedan fortsatte vi att åka. Jag var på flygplatsen 00:15 satt hela natten och väntade på att få checka in! Jag checkade in 04:30 ungefär och satte mig ich väntade på att få gå på flygplanet vi skulle få stiga på 05:30 men vi fick vänta till 05:45 och vi fick sätta oss på en buss och det fick bli 2 st bussar... Vi skulle ha åkt 06:10 men det blev ju som sagt lite senare.. Vi kom iväg ungefär 06:30.

Jag trodde att jag inte kunde somna men märkte att jag sov i perioder på planet(somna,vakna,somna m.m) vaknade sedan och kollade på klockan och insåg att det var strax att stiga av planet och möta min familj.
Så efter 2h 30 minuter, så fick jag gå av planet och gå igenom allt igen. Hämtade väskan och gick ut. Där möter jag upp min familj och vi började rulla hem till dom.

Och det var slutet på min resa!
Undrar ni något, så SKRIV EN KOMMENTAR/SKICKA ETT MEDDELANDE.

Hej hopp! 😘

(Kommer lite andra bilder)

Likes

Comments

Bilder!, Musik , Kärlek

Lite bilder av veckans händelser!!
Och en låt som får mig glad och tänka!!


En vän till mig ville att jag skulle skriva om min resa i Rumänien! Så i nästa inlägg så kommer bi att få höra om hur min värld såg ut där! (Måste bara skriva ner lite på ett papper i korta ord! Så kommer ett senare ikväll)

Likes

Comments