God morgon på er! Idag vaknade jag med ett stort leende på läpparna för igår fick vi ett väldigt bra besked i rätt riktning 👍🏻 & livet känns ännu lite lättare!

Idag är det fredag och jag är ledig för första gången på nästan ett r, en fredag. Idag ska jag och Dexter ta med oss Hanna ut i skogen, klä om dynan jag glömt bort och ikväll blir det middag på Suzi's Café med familjen 😍 Men först ska det diskas innan vi beger oss mot skogen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en regnig höstpromenad fick det bli frukost och tända ljus i soffan. & massa mys med lillgrabben ❤️ Snart är det återigen dags att bege dig ut i regnet för en långpromenad innan det är dags att fara till jobbet 👍🏻

Likes

Comments

Efter ännu en härlig höstpromenad serverades det Mush Kyckling-kalkon-ren ihop med bovetegröt, äggula och grönsaksmix i form av morötter, broccoli och blomkål 🐶 Efterrätten blev två kycklinghalsar som jag glömde stoppa ner i skålen. Och alltihop slank glatt ner! Det är då man förstår vad hunden egentligen ska äta.

Nu ska jag plocka upp lite här hemma och fortsätta hålla tummarna för beskeden som förhoppningsvis kommer imorgon. Sedan är det dags att börja med middagen för ikväll ska jag nog tvinga med sambon ut och åka en sväng 😀 Till oss serveras det idag spagetti och köttfärssås, inte hälften så lyxigt som det Dexter äter 🐾

Likes

Comments

Milen är avklarad med Hanna och lille D. Blev en lång och härlig Skogsrunda med både spår och massa bus med pinnar. Så mysigt 😍

Även disken är klar och en äggmacka är i magen så strax ska jag börja koka gröt och grönsaker till Dexters middag. Men det får ni höra mer om senare 😎 Först får det bli tv en halvtimme!

Likes

Comments

Två och en halv timme i skogen med Hanna, diskat och städat, kaffe med mor och snart kommer sambon hem. Så har våran dag sett ut! 😀 Nu ska jag göra vårrullar och sedan får vi se om vi ska kolla på hus, köpa fiskar, åka och äta glass eller göra något helt annat 😍 Hörs!

Likes

Comments

Före:

Efter:

Även det stora akvariet är snart färdigt, bara en bakgrund som ska dit och fiskar ska köpas i helgen 🐠🐟🐬

Likes

Comments

Lillgrabben har ännu en gång gått och blivit sjuk. Denna gången bakterier i öronen och mag- och tarmproblem med kräkningar och diarré, så i lördagskväll fick vi en akuttid och fick mediciner med oss hem. Öronen har blivit bättre, kräkningarna har upphört så nu är det bara magen som är kvar att få ordning på med Pro-Soluble och diarsanyl. & mitt i allt detta fick jag matförgiftning efter att ha ätit en pizza. Men allt går åt rätt håll och det är det allra viktigaste 😃


Idag har det blivit lugnt då jag fortfarande mår illa, och Dexters mage inte är riktigt med. Träffat Hanna en sväng och bakat banan-chokladbollar. Visst låter det spännande?! Och nu kikar jag runt på hundmat till Dexter i väntan på att mor min ska komma hit och dricka kaffe. Kylskåpet ekar tomt så det ska hinnas fyllas på innan kvällen är slut och sedan är det myskväll 😍 Höres mina vänner, och ovänner!

Likes

Comments