Här är mitt silvershampoo som jag nämnde i förra inlägget. Detta hittar du troligtvis hos din frisör eller på nätet. Min farmor köpte detta till mig från vår frisör vi besökte. Än så länge är jag svin nöjd och jag ser redan skillnad. Jag har använt billigare produkter (silvershampoo) förr men denna gången var det verkligen värt att lägga en lite dyrare peng. Märket är som ni ser KEUNE och finns på flera ställen att köpa.

Hur att använda

Massera schampot genom vått hår och skölj noga. För extra neutralisering av gula nyanser låt Silver Reflex Shampoo verka i 2-3 minuter. Skölj noga.

Detta är verkligen den finaste synen på länge. Köpte nya sneakers idag från Adidas. Denna modellen är gammal men nästan den ända som sitter bra på mig så det va lätt värt det. Super nöjd.

Likes

Comments

Efter en lång shopping runda med pappa och Mathilda så lagade vi tjejer lite gott att äta. Vi gjorde det väldigt enkelt och höll oss till det vanliga. Hur gott som helst. Fick med mig några saker hem från stan som kommer upp lite senare. Tänkte även visa ert mitt nya silvershampoo som fungerat utmärkt sen jag fixa håret.

Likes

Comments

Livskvalitet är något som många söker men också något som många har upplevt eller upplever i vardagen. Livskvalitet kan stå för mycket men jag uppfattar det som den upplevda känslan av ett bra och njutbart liv. Hur upplever man livskvalitet då? Jo det finns många olika sätt att uppleva/finna detta på. Det enklaste sättet är att hitta det själv. Det kan ta lång tid men samtidigt kommer det bli en stor lättnad när du väl upptäckt/funnit den. Du kommer känna dig väldigt stolt men samtidigt väldigt lycklig och glad. Livskvalitet kan till viss del förändra en stor del av mångas liv beroende på hur livet sett ut innan. Vi har alla en egen uppfattning om vad som är viktigt i livet, och därför är även vad man upplever som optimal livskvalité individuellt.

Jag upplever väldigt ofta att min vardag är stressig, ett bra exempel kan vara planeringen mellan skolan och fotbollen eller prestationsångesten över inlämningar eller ett prov. Det som spelar mest roll för mig då är faktiskt min familj, vännerna och fotbollen i sig. Det är genom dessa jag kan finna glädje, lycka och trygghet. Tillsammans kan man göra mycket och något som jag uppskattar är när vi lagar mat tillsammans eller bara umgås. Man slänger ihop allas fantasier och skapar något otroligt gott. Som jag skrev ovanför så spelar fotbollen också en väldigt stor roll för mig, samtidigt som den kan vara ett stressmoment i sig så är det en big saver för mig. Matcherna och träningarna får mig att slappna av från allt runt om kring och just då är det bara fokus på en sak och det är fotbollen. Jag kommer på nya tankebanor, oron och ångesten försvinner ett tag och allt känns så jävla bra. Något som är ett riktigt bra exempel på vad livskvalitet är för mig och för många andra fotbollsspelare är det som Lisa Ek skriver på sin twitter ''alltså fotbollsträning en sommarmorgon, tempospel. Lyckligt lottade äro vi människor som får vara med på det''. Ja det är så jävla sant. Att man kan leva på det en hel dag.

Om man själv känner att man inte funnit livskvalitet så borde man nog tänka över sitt liv och kanske göra en del förändringar. Testa något nytt, byta arbetsplats om du inte trivs, hitta en ny hobby, byt klubb, ät på ett nytt ställe, finn nya platser, res eller varför inte bara ringa en gammal vän för en catch up.

Lycka till.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Fredag igen och lovet går mot sitt slut...idag har nog varit den dag jag varit som mest produaktiv under detta lovet. Dagen började med en riktigt god lunch ute på golfklubben med bästa sällskapet. Jag knäppte några bilder utanför som ni ser nedanför, miljön är verkligen så fin därute och speciellt med all snö. Direkt efter lunchen drog vi vidare till frisören. Min frisör har verkligen den mysigste och fridfullaste salongen här i Skåne. När man kommer till henne på landet så måste man först passera den fina allén innan man kommer till hennes salong. Idag satt jag drygt 3 timmar hos henne men det gjorde absolut ingenting då både hon och jag är väldigt pratglada. Idag gjorde hon en väldigt stor förändring på mig då hon lyste upp mitt hår ganska ordentligt tillsammans med färg, slingor och nyansering. Jag blev verkligen extra nöjd denna gången och tror det blir super nu när våren kommer. btw fick inga bra bilder på håret.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på Riverdale, en sjukt bra serie jag precis börjat kolla på. Den finns ute på netflix med 4 släppta avsnitt. Den är hur bra och spännande som helst. BIG YES

Likes

Comments

Hej på er! Min morgon började ganska tidigt då jag var förbered på fotbollsträning 11.30. Tyvärr så blev den inställd så jag bestämde mig för att dra ner till gymmet en timme. Jag tog med mig Matilda dit vilket gjorde att allt blev mycket roligare. Vi sprang i ca 20 min på bandet sen resten av tiden körde vi ben och mage.

Efter passet drog vi hem till mig för att luncha. Vi testade att göra egna avokadomackor och dom blev verkligen jätte goda. Det vi använde oss av var Avokado (ofc), rödlök, sesamfrön, vitlök, peppar och grovt bröd. Hur enkelt och gott som helst. Matilda valde att göra en röra medan jag åt den som på första bilden.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Sminktips.

Idag passade inget bättre än lite sminktips till er då jag precis varit och hämtat ut nya produkter från Cocopanda. Jag beställde produkterna i fredags om jag har rätt och dem kom idag. Hur snabbt??

Det jag klickade hem i fredags var en Beautyblender och en ny foundation. Jag har under ca ett år testat runt bland bareminerals ''pulverfoundations'' för att hitta den bästa basen men inte riktigt hittat den. Därför valde jag att gå tillbaka en blöt foundation och denna gången max factors facefinity. Denna täcker hur bra som helst då den innehåller

1. Primer

2. Concealer

3. Foundation

Så ett big yes till den. Tänkte även länka den här nedanför om ni är sugna på att klicka hem den. Max factorLikes

Comments

Pinchos

Senast jag var ute och åt så besökte jag Pinchos med några vänner. Detta var första gången jag besökte restaurangen och kanske inte den sista. Vi blev väldigt bra bemött av personalen och deras goda service även fast man gör det mesta själv.. Miljön var hur mysig och hemtrevlig som helst och jag gillade själva sättet man beställde maten på men själva maten och smaken föll inte mig direkt i smak om jag ska vara helt ärlig. Av alla sex rätter jag åt så tyckte jag 3 små ''rätter'' var helt okej goda och dom andra ej. Så själva restaurangen får 7/10 medan maten 5/10.

Jag åt

1. Pizza med mozarella och serranoskinka

2. Carpaccio

3. Plankstek

4. Caprese sallad

5. Sötpotatis pommes

6. Revben

Av dessa 6 tyckte jag om...

1. Plankstek

2. Pommes av

3. Revben

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

MELLANNAMN

Jag heter Eva Johanna Olsson, med tilltalsnamn som Johanna. Jag fick mellannamnet Eva efter min underbara farmor. Jag tycker egentligen inte så mycket om just mitt mellannamn, mer än att det är kul att min farmors namn lever vidare. Känns som jag är den enda i mitt umgänge som har ett lite äldre namn som mellannamn. Eller så r det kanske bara jag som känner det. Ser iallafall inga problem med det.

Kram

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Följ mig på instagram@johannisolsson