Instagram@johannacollen

Igårkväll kom ett sms - lilla Saga har nu kommit ut till världen 😍 Stolt faster och vad jag längtar efter att få träffa henne!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Men snart är det dags att dra på sig arbetskläderna för fortsatt helgjobb.

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Snart ska vi köpa ny säng. Om det blir till vi flyttar in i nya huset eller om det blir innan dess - det vet jag inte. Men nu behöver jag er hjälp i denna djungel! Både positivt och negativt vill jag höra. Nedan är några alternativ jag kikat på - men jag vill gärna höra om andra modeller också!

Traditionell kontinentalsäng från Mio.
Snygg, skön och fantastisk bra kvalité. Så skulle jag vilja säga om denna. Dock har den ingen förvaring och väldigt svårt att städa under.
Här kan ni läsa mer om denna.

Från Jysk hittade jag denna stilrena säng med bra förvaring under. Jag har noll erfarenheter då det gäller Jysk-möbler. Däremot kan man välja alla madrasser själv för att få sängen anpassad efter just våra behov.
Här kan ni läsa mer om Jysk sängram Limfjorden.

Sist ut är Ikea's sängramar Brimnes med sänglådor & Malm med två sänglådor. Dessa är väldigt lika Jysk's och därför skulle jag också säga att de har ungefär samma för- & nackdelar.
Här kan ni läsa mer om Brimnes.
Mer information om Malm hittar ni här.

Likes

Comments

Min vardag

Så här spenderar vi en ledig morgon. Dexter sover rofyllt i mitt knä medan jag njuter av en god kopp kaffe.

Vi laddar upp batterierna inför en förmiddag med brorsan o Hanna i kantarellskogen för att sedan följa med mor ut för ännu en runda. En ledig dag som inte kunde spenderats på bättre vis 😊 Hoppas ni får en trevlig helg!

Likes

Comments

Min vardag

Just nu slår hjärtat i 300 känns det som. Jag är så nervös. Lycklig. Orolig. Allt man kan tänkas vara. Shit, tänk om det faktiskt löser sig. Tyvärr kan jag inte berätta för er ännu, men snart lovar jag. Kanske tar livet en ordentlig vändning nu.

Likes

Comments

Min vardag

Efter morgonens kaffe med brorsan, tog vi med oss Dexter ut på en svamp-runda. Blev totalt två timmar och ganska många kilo kantareller 🍄 Härligt att bara njuta av skogens lugn 🌲 Nu ska jag strax duscha och sen blir det ännu en tur i skogen 🐿 Livet på landet när varmvattnet inte räcker och man får göra allt i felvänd ordning.

Hoppas att ni har en bra onsdag!

Likes

Comments

Min vardag

Idag packade vi ryggsäcken med fika och begav oss mot Eksjö Naturreservat. Vi gick Skurugatan och sedan vidare mot Skuruhatt 🤠 Det var så väldigt fint och vacker natur. Absolut värt ett besök om ni har vägarna förbi!

Likes

Comments

Min vardag

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med en bra film, kladdkaka och kaffe. Imorgon ska vi ut på nya äventyr då även Dexter kan följa med 😀

Blev bortskämd med hemmagjorda pommes & hamburgare av sambon idag 😍

Likes

Comments