Instagram@johannacollen

Min vardag

Såhär går vi varje dag. Viker in i skogen för att hitta ett nedfallet träd att hoppa över, kanske kan vi balansera på ett också. Kryper under rishögar med en hund som snabbt fattar vinken. Han tittar lite snabbt på mig med svansen viftade, han vet att han ska jobba.

Idag blir det faktiskt en timmes promenad i samhället. Eftersom jag vill att han ska funka även där, får det helt enkelt bli lite träning 🐾🐕 I eftermiddag är det återigen dags för jobb.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspiration

Behöver jag saker att se fram emot. Det kan vara allt från den där mysiga filmkvällen till den där härliga höstpromenaden med en vän eller varför inte lite shopping till mig själv!? Just nu har jag massor att se fram emot, små som stora saker. Nedan kommer en lista på saker jag längtar efter/ser fram emot, både lång- och kortsiktigt. Vad gör ni för att må bra?

🌟 Shopping på IKEA med mor
🌟 Ge-Kås
🌟 En dag för mig själv på Samarkand för nya kläder-shopping
🌟 Beställa en almanacka från Personlig Almanacka
🌟 Varje mysig promenad i höst/vinter med Dexter - våran favoritårstid
🌟 Köpa ny inredning till huset (bl.a. hyllan jag längtar efter att beställa)
🌟 Tills vi får vårat nya hus!

Likes

Comments

Min vardag

Tre timmar senare, en mil bakom oss och massa bus för hundarna så ligger jag nu platt fall i soffan 🍁

Likes

Comments

Min vardag

Som vanligt har bloggen kommit i andra hand.. Eftersom jag numera jobbar nästan heltid, flytt på G, bebismys och en galen vovve som behöver sin tid, har det helt enkelt bara blivit så. Jag hoppas verkligen att det snart kommer bli bättre.

Så vad har hänt egentligen? Husbygget är i full fart och slutbesiktningen blir någon gång i mitten av februari. Förstår ni att jag längtar ihjäl mig!? Långa promenader i skogen och jobb, jobb, jobb är annars vad jag hittar på.

En liten uppdatering om husbygget ska ni givetvis också få. Sista mötet med kommunen är gjort, vattenledningen + brunnen är klart, elen är snart färdig men vi väntar på ett OK från Eon. Marken är schaktad så det är endast lite kvar att göra. Vägen in är grävd och ska snart fyllas med grus. Världens mest lyckligt lottad med en sambo som spenderar all sin lediga tid för att allt ska bli färdigt. Nu börjar nervositeten att komma, men ack vilken härlig känsla.

Så. tillbaka till nutiden. Idag är jag ledig, det betyder att vi ska spendera eftermiddagen i skogen då det varit fullt upp hela förmiddagen. Kanske blir det 5 km, kanske blir det 10. Vi får väl se vad Amanda och Helly säger när vi lurar ut dem. Härligt ska det bli iallafall, underbara höst. 🍁

Likes

Comments

Min vardag

Bilder från senaste kvällarnas promenader 🍁

Idag är det åter igen dags för jobb. Innan dess ska jag njuta av kaffet till en bra film och sedan långpromenad i höstrusket 🐶 Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

Igårkväll kom ett sms - lilla Saga har nu kommit ut till världen 😍 Stolt faster och vad jag längtar efter att få träffa henne!

Likes

Comments

Min vardag

Men snart är det dags att dra på sig arbetskläderna för fortsatt helgjobb.

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Snart ska vi köpa ny säng. Om det blir till vi flyttar in i nya huset eller om det blir innan dess - det vet jag inte. Men nu behöver jag er hjälp i denna djungel! Både positivt och negativt vill jag höra. Nedan är några alternativ jag kikat på - men jag vill gärna höra om andra modeller också!

Traditionell kontinentalsäng från Mio.
Snygg, skön och fantastisk bra kvalité. Så skulle jag vilja säga om denna. Dock har den ingen förvaring och väldigt svårt att städa under.
Här kan ni läsa mer om denna.

Från Jysk hittade jag denna stilrena säng med bra förvaring under. Jag har noll erfarenheter då det gäller Jysk-möbler. Däremot kan man välja alla madrasser själv för att få sängen anpassad efter just våra behov.
Här kan ni läsa mer om Jysk sängram Limfjorden.

Sist ut är Ikea's sängramar Brimnes med sänglådor & Malm med två sänglådor. Dessa är väldigt lika Jysk's och därför skulle jag också säga att de har ungefär samma för- & nackdelar.
Här kan ni läsa mer om Brimnes.
Mer information om Malm hittar ni här.

Likes

Comments