Godmorgon!
Vaknade första gången vid halv sex av att jag hade panik. Och sen nu vaknade jag för några minuter sen så jag ska väl gå upp snart..
tänkte hoppa in i en duscha för piggna till lite.. vad som händer idag vet jag inte riktigt än men vi får se vad dagen har att erbjuda. :)

Likes

Comments

Jag blir så jävla ledsen och sårad när man verkligen inser vad som händer.. men ärlig så trodde jag aldrig att du skulle göra om det du påstår att man inte gör.. att jag litade på dina ord, får mig att fundera asso.. men nu vet jag att du ljög om typ allt och så gnällde du på mig att jag inte var ärligt..

Alla gör misstag det gör man men att göra om samma sak ännu en gång. Då är det något som inte stämmer.. jag vet att jag sårade dig men ändå.. jag vet iallafall helt hur du funkar nu och hoppas att nästa tjej blir behandlad mycket bättre!!!

Likes

Comments

Hello 👌🏻

Idag vaknade jag av panikångest och det var ingen skön känsla kan jag säga fy så läskigt det var..

Men jag har inte gjort så mycket idag mer än att ha suttit ute på gården med grannarna och deras barn. Väldigt tomt utan mina egna barn kan jag säga!
Men på fredag kommer dom äntligen hem så jag kan få puss på dom.

Jag har även varit i stallet idag och drog med mig Carro eftersom jag kände att hon behövde komma iväg lite.. vi träffade även underbara människor ute i stallet som vi pratade och umgicks mes lite oxå. :)

Likes

Comments

Varför just jag?
Jag blir så ledsen på allt runt omkring mig.. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen längre.. varför gör jag alltid fel? Varför tar jag alltid beslut som jag inte ens vill egentligen? Varför kan jag aldrig lyssna på mitt inre?

Jag är så jädra less på allt just nu.. vill inte mer!! Känns som jag lever i ett kolsvart hål och det finns ingen utväg.. jag vill inte detta! Varför valde jag det då? Varför gör jag allt massa misstag? Varför lär jag mig aldrig för?

Alla jävla tankar äter upp mig inifrån och jag orkar inte mer.. jag är så trött på detta, varför ska jag aldrig lära mig för.. om jag bara kunde få allt ogjort så hade jag gjort det för är det någon jag verkligen INTE ville såra så var det han. Jag har förlorat den mest värdefullaste och underbaraste människan på jorden..

Varför, varför, varför?!
Att jag aldrig lär mig...

Likes

Comments

-

Idag vaknade jag vid typ halv nio och trodde jag hade försovit mig eftersom jag skulle hämta Althea på dagis vid 11 men det hade jag som tur inte. Så jag somnade om och vaknade vid tio typ..

Jag och bejjbi gick och hämtade Althea på dagis och Gud vad glad hon blev av att se mig! Men det kan jag förstå medtanken på att hon har varit hos pappa i en vecka nu.. Så nu är båda barnen hemma igen! :D

Jonas kom med Albin runt tolv då han har varit hemma den dagis hela vecka pga att han är sjuk.. Då tog vi på oss och gick till affären och handlade lite..

Just nu väntar vi på att Julia ska komma och sen kanske vi åker ut till stallet och kollar lite med barnen. Så dom får komma ut oxå mer än på gården. :)

Althea bestämde maten idag och hon ville ha pizza så det får det bli idag, det är ju ändå fredag :)

Likes

Comments

Hello :)

Igår hade vi typ fullt upp hela dagen därför jag ej bloggade då jag knappt hade tid till det! :)

Men igår vaknade vi typ tio som alla andra dagar. Sen tog vi det lugnt ett tag eftersom vi hade fullt upp sen. Men vi stor städade hela lägenheten och vi var även barnvakt åt alli en stund innan pappa kom oxå..

Senare vid typ sju så åkte vi och bowla med ewe och åt mat. Riktigt roligt faktiskt även fast det blev lite sura miner hit och dit men tillslut så blev det bra. :)

Likes

Comments

Godmorgon världen! :)

Idag vaknade jag vid typ halv 10. Låg kvar i sängen till typ kvart över tio. Är så jädra trött.. :(
Sitter just nu på bussen påväg ner till Arbetsförmedligen för har möte där. Ska även möta Mia nere i centrum och umgås lite..

Vi får helt enkelt se vart denna dagen leder till och vad man hittar på. :)

Likes

Comments

Hello folket! :)

Just nu ligger jag i sängen hos Ina o kollar på Alvin och gänget. Vi ska mysa till de lite innan jag ska hem igen för Idag kommer även min bejjbi ! :)

Barnen är hos sin pappa denna vecka men dom kommer hem på fredag.. Men Gud så tomt det är utan dom hemma.. Tyst hela tiden och ingen som ropar mamma hela tiden.. Men även lite skönt att bara få vara för sig själv! :)


Likes

Comments