Festandet fortsatte efter studenten, då en studentresa till Magaluf var inbokad. En vecka full av strandhäng, härliga middagar och goda drinkar. Jag har skrattat med kära vänner och dansat tills dess att solen gått upp. En bra vecka helt enkelt.

Nu har jag landat hemma och vilat i två dagar. Imorgon börjar jag jobba, ska bli skönt. Trots att jag är kvar på samma arbetsplats väntar en del nya arbetsuppgifter vilket känns kul. Jobbar hela midsommarhelgen, men hinner ändå med lite firande med vännerna.

Hoppas att ni har det bra, det har jag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Studenten - en av livets största dagar, om man frågar mig. Champagnefrukost, galaföreställning, en lunch på Grappa, fotografering och utspring. Lyckorus. Min studentmottagning var så fin och jag är så tacksam för alla fina presenter. Firade från morgon till kväll med vänner, familj och släkt. Min gymnasietid har inte varit en dans på rosor, men jag är så stolt och glad nu. I tre år har jag kämpat, och det har varit värt det. Idag ramlade mina betyg ner i brevlådan, tillsammans med det stipendium som mina lärare tilldelade mig.

Tackar alla som gjort mina tre gymnasieår till tre år värda att minnas.

Likes

Comments

Den 4e juni gick jag balen tillsammans med min fina pojkvän. Smink och håruppsättning fixade Hårporten och jag blev mer än nöjd. Trots regn kunde min baldag/kväll/natt inte blivit bättre. Middagen och kvällen på Societén var verkligen över mina förväntningar. Vill göra om detta igen och igen.

Likes

Comments

Godmorgon och hej på er.
Igår var det måndag och jag tillbringade tre timmar hos frisören. Slingor och klippning gjorde håret så fräscht. Strosade runt lite på stan innan jag åkte förbi skolan en snabbis, blev lättad över att det gått bra på mattenationella. En stund senare var jag tillbaka hos frisören för att prova balfrisyr och smink. Kan någon nypa mig i armen? Jag kan verkligen inte förstå att jag ska gå balen på söndag och ta studenten nästa vecka - detta är galet.

Idag har jag endast en lektion och efter det är planen att skriva färdigt två inlämningsuppgifter, för att kunna andas ut. Heja mig!

Likes

Comments

Igår skålade vi för min bästa vän som fyllt 19 år. Middag, sång och dans hos Ebba innan vi tog oss ner till Societen. Träffade verkligen mycket folk och dansade till Vigiland.

Idag är det söndag, en seg sådan. Jag och Eric ska bara ta det lugnt. Sista skolveckan startar imorgon, hur galet?!

Likes

Comments

Hej & Hallå.
Det var några dagar sedan sist. Jag lever i en lycklig tid. De senaste dagarna har bestått av grillmiddagar, rosé, en kväll vid havet, glass och skratt med nära och kära. Det är inte lång tid kvar till bal och student, vilket känns galet. Den sista tiden är full av saker som ska göras, och det känns bra.

Idag är det måndag och en kort skolvecka väntar. Idag ska jag bocka av den muntliga delen av matte NP. Efter skolan ska jag en sväng till stan för en intervju samt några inköp. Vi hörs när vi hörs!!

Likes

Comments

Igår firade jag 19 år på jorden. Jag blev uppvaktad av familjen, med sång och presenter. Jag åt en god frukost med min Ebba. Jag tog mig igenom en rolig skoldag. Jag blev bjuden på middag på Hells Burger och därefter blev det tårta hemma hos Eric. Min födelsedag blev riktigt bra och jag umgicks med fina människor. TACK.

Sov med Eric inatt men var hemma tidigt då han åkte iväg till jobbet. Jag börjar inte skolan förrän 10.40. Passar på att städa och planera. Efter skolan väntar plugg med Ellen, heja oss!!

Likes

Comments

För ett år sedan fyllde jag arton år och bjöd in alla vänner till en härlig brunch. Imorgon fyller jag 19 år, en mindre speciell ålder om du frågar mig.

HEJ och GODKVÄLL.
Det var några dagar sen sist. Jag kämpar på det sista i skolan - skriver prov, skickar in inlämningar och räknar dagarna till studenten. Nu är det endast en månad kvar och jag fokuserar på att hålla kvar betygen i toppen. Imorgon är det min dag och jag har lagom stora planer. Frukost med bästis, en skoldag och sedan middag med min kärlek. Annars då? På lördag är det jippodag och alla är hur taggade som helst!!

PUSS.

Likes

Comments

Godmorgon finisar.
Jag vaknade tidigt, av mig själv. Jag haft en lugn morgon och nu är jag redo för sista delen av svenska nationella, nämligen tal. Efter det rullar det på med vanliga lektioner. Efter skolan är det plugg och plugg som står på schemat.

Hoppas att ni får en härlig dag i det fina vädret.

Likes

Comments

Godmorgon.
Månaden maj är här. Jag älskar maj, inte endast för att jag fyller år utan för att vädret blir bättre och man börjar hitta på lite mer saker. Gårdagen var lik en sommardag, därför överraskade jag min kärlek med en sushi-dejt vid havet. Min kväll var underbar.

Idag väntar en skoldag 10-17. Har mycket att ta tag i just nu, många arbeten och prov som ska göras. Men hörni, nu är det bara drygt en månad kvar! - KÄMPA.

Ha en fin onsdag kära vänner.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw