Header

FRÅN OCH MED NU, kommer ni att kunna följa mig och mitt liv på min nya blogg, den hittar ni på jnannas.wordpress.com

Hoppas ni alla underbara läsare följer med mig där?
Vi ses från och med i morgon där, eller kanske till och med i kväll ;)

​allt är inte helt färdigt där, men jag lovar er att ni kommer trivas! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag mår verkligen inte bra just nu. Ligger bara i sängen med huvudvärk också..
Jag uppdaterar er senare.

Likes

Comments

Godmorgon.
Idag är bebis myssjuk och jag mår inte så bra. Har en fruktansvärd yrsel och sjuk hals. Ligger just nu hos mamma i sängen och kissemissen ligger på min mage.
Det är för övrigt lördag (ifall någon har missat det) och de har lovat en grym storm hitåt mot kvällen och natten, det låter ju för jävligt.
Jag har ingen aning vad jag ska göra idag men det återstår att se.

Ha en fin dag läsare!

Likes

Comments

Gokväll läsare!
Jag har inte uppdaterat för att jag har varit med gulle ikväll. Ville ha ensam tid med honom och lämna bloggen åt sidan, fast han nu inte har något emot att jag bloggar när jag är med honom meeen för min egen skull.
Så vad har vi gjort ikväll? Jo, han kom hem till mig och vi tittade på friends tillsammans, mys till max, bus och skratt. Han åkte hem en stund sen och nu ska jag fortsätta se friends och börja sova sen.
Kram & Godnatt

Likes

Comments

På väg ut en sväng nu då, eller ja om ca 5 minuter när mitt sällskap har kommit. Jag kan visa er senare vad jag köpt (om jag köper någonting alltså hehe)


Likes

Comments

Alltså det är så mysigt när bebis blir trött och han kommer på min mage för att sova. Min gulle som aldrig sviker och alltid väntar på min vid dörren när jag åker bort :')

Likes

Comments

Men men meeen, hej!
Klockan har hunnit blir halv 2 och this girl har solat. Påriktigt, vädret är to die for just nu. Solen skiner äntligen. Minus är den 2 meters höga snö väggen som finns utanför mammas lägenhet;
Men jag tog på mig solbrillorna, öppnade dörren och var förbannad en stund tills jag tog mig ut. Kände mig lite som batman när jag besegrade snön. Titta bara på bilden hur jag njöt av min cigg och solen!
Nu ska jag lyssna på musik och chilla. Hööörs!

Likes

Comments

Jomen tjena!
Proffs skidaren här hej hahaha, jaa alltså eeh, det gick ju mindre bra måste jag erkänna..


Var med mamma och tog en tur i spåret, för att påpeka en sak så har jag inte skidat på några år sen senast när jag skulle åka i en brant backe och ramlade så stavarna sprättade iväg och jag skadade nyckelbenet hahaha.​
Bilden tog min kära mor efter att jag åkt i en backe i kväll och ropat "MEN MAMMA VAD SKA JAG GÖRA, HUR SKA JAG FÅ DET ATT STANNA, HJÄÄÄÄLP"

​Jag måste erkänna, att stå på skidor är fan ingenting för mig..

Likes

CommentsLikes

Comments