Header
Julia Nilsson

Kvällens outfit! Här är SÅ varmt, därför är det svala kläder som gäller. Körde på mina favoritbyxor från Zara som jag har använt så mycket och som även passar till mycket. Har dessa i svart med, dock är dem en storlek förstora, så blir mest att jag använder de vita. Hur som helst, vilken mysig kväll vi har haft! Vi kom precis tillbaka till hotellet och tänker sova rätt tidigt för att gå upp tidigt imorgon. Pappa ska upp jättetidigt och springa innan det blir för varmt, får se ifall jag följer med men sover antagligen lite längre. Xxx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra, det gör iallafall jag! Vi har legat på stranden hela dagen idag och sedan åt vi lunch vid hotellet. Jag drack en så god smoothie idag som innehöll ananas, vilket verkligen var läskande att dricka. Man blir helt slut efter solen så de gäller att dricka mycket vatten och annat gott! Nu har vi kommit tillbaka till hotellet och ska duscha och göra oss i ordning för middag. Uppdaterar mer senare, kram!!

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ni hade en fin midsommar! Gårdagen spenderades hemma hos Gustav. Tyvärr fotade jag inte så mycket övrigt utan det blev mest matbilder, jag glömde helt bort det! Dock vet jag att @linneaohlund var väldigt duktig på att fota så snart kan ni se mer på hennes blogg! Vi lagade jättegod mat tillsammans vilket var så mysigt! Nu sitter jag iallafall på flygplatsen och väntar på att lyfta, aaaah vad denna semestern kommer bli bra! Vi hörs imorgon när jag är framme, men ville bara ge er en snabb update <3

Likes

Comments

GLAD MIDSOMMAR på er!!! Jag hoppas er dag blir superbra! Jag är uppe tidigt idag för att hinna packa min resväska innan jag beger mig mot midsommarfirande. Imorgon åker jag nämligen till Mallorca så måste se till att allt är klart tills dess. Och åh, jag och Gustav gick förbi det sötaste huset här i Åhus häromdagen. Vitt hus, blå dörr och rosa rosor, kan det bli gulligare? Jag älskar Åhus på sommaren, här är så fint. Vi hörs lite senare, nu ska jag och min syster ut och plocka blommor, och solen lyser när det egentligen skulle regna, underbart! Tyvärr står det regn mot eftermiddagen meeeen, svensk sommar är inget som förvånar en mer hehe, kram!!!

Likes

Comments

Alltså VILKEN DAG!! Jag har tagit studenten. Äntligen. Och det var helt klart den bästa dagen. Jag började med frukost med tjejerna för att sedan fotas och ha champagnefrukost. Vi hade tyvärr väldigt otur med vädret på morgonen men som blev betydligt bättre senare! Efter vi hade varit i parken och druckit champagne gick vi tillbaka till skolan för att gå till aulan och lyssna på rektorn, och se lite uppträdanden. Därefter gick vi till klassrummet och fick våra betyg och sedan till matsalen för att äta tillsammans. När allt var klart begav vi oss tillbaka till aulan för att tagga till! Vi dansade, sjöng och Söderport skolan fylldes med folk. Halv två började klasserna springa ut, och WOW! Vilken känsla. Och det var så mycket känslor när jag träffade min familj o vänner efteråt, men endast ren lycka.
När det var dags för att åka flak så hittade jag inte mitt, sprang fram och tillbaka från lastbil till lastbil men inget tillhörde min klass, tillslut hittade jag dem och alla var på utom jag haha.. Men det var så kul att åka! Och juste, jag tappade min studentmössa när vi åkte och det var en bil som var så nära på att köra på den men jag skrek och försökte bromsa honom med mina händer o armar i luften, och så var det en jättegullig kvinna som sprang ut och hämtade den och sprang efter lastbilen för att räcka den till mig haha! När vi åkt klart kom pappa och min bror och hämtade mig och Matilda och körde hem oss och där väntade min familj, släkt och vänner. Senare mot kvällen åkte jag till Gustavs mottagning för att därefter dra ut med honom! TACK alla fina som gjorde min studentdag till den absolut bästa!!!

(TYVÄRR så har min mamma fotat tusentals bilder med min kamera utan simkort, så det fanns inga bilder när vi skulle kolla på dom. Det är verkligen hemskt, men det är mitt fel då jag hade glömt att sätta i det i kameran till henne. Men Gustavs morfar fotade mig och Gustav med en superbra kamera och det är jag verkligen jätteglad över, för de är så tråkigt med bara mobilbilder...!)

Likes

Comments