Julia Nilsson

Äntligen helg!! Den har verkligen varit efterlängtad. 50-dagars firandet var förövrigt jättebra, jag hade en kul kväll och var faktiskt inte så jättetrött när jag vaknade dagen efter vilket var skönt. Däremot vill inte min förkylning försvinna, jag har varit förkyld i en vecka nu och det blir inte bättre, men jag hoppas den går över snart. Tänkte bara uppdatera och önska er en fin fredag, kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Vilken mysdag!! Jag Slutade vid 11 idag och mötte sedan upp Linnea och tog bussen mot Åhus. Vi bestämde oss för att gå till Bahlsam living & cafe och det var jättemysigt! Linnea tog en räksallad och jag tog en macka med skagenröra, till det tog vi en varsin smoothie, mums!! Vi satt kvar och snackade ett bra tag och sedan gick vi en sväng i solen och fotade, en helt perfekt onsdag i min smak! Nu måste jag hoppa in i duschen och ta mig till stan, vi hörs imorgon!! Ni hittar Linneas blogg HÄR!

Likes

Comments


Hej och förlåt för en sådan dålig uppdatering de senaste dagarna.. Varje gång jag har tänkt fota outfits har det börjat regna så galet mycket, och när jag inte tänkt fota lyser solen, haha. Uppdateringen ska absolut återgå till bra igen. Imorgon är det den 26 april vilket innebär 50 dagar (!!!) kvar till studenten som självklart ska firas. Först blir det tårta i skolan, och efter jag slutat ska jag träffa Linnea och luncha! Efter det hem och göra mig i ordning och sedan blir det utgång! Är faktiskt väldigt taggad, kommer bli jätteroligt. Vår klass hade riktigt tur gällande första lektionen på torsdag, vanligtvis börjar vi 8.15 men den fick vara på valfri plats så nu börjar vi mycket senare, skönt haha!!
Hoppas ni mår bra! <3

Likes

Comments


En trend som bara växer just nu är scarf trenden. Det roliga med en scarf är att man kan bära den på så många olika vis, man kan knyta den i håret, knyta den runt halsen på olika sätt, sätta fast den på väskan, ha den runt armen, bära det som skärp, och mycket mycket mer. Jag tokälskar trenden och ska själv införskaffa mig några fina. Har letat upp två styckna med härliga färger och mönster, kommer vara så fint på tillexempel stranden i sommar. Här ovan finner ni lite inspiration!

Likes

Comments


Så skönt nu när det börjar bli ljust tidigt och att solen inte går ner förens lite senare. Både jag och Gustav trodde det skulle vara varmt ute bara för solen sken men gud vad kallt det var alltså. Hoppas det vänder snart. Ikväll ska jag bara plugga, det kommer antagligen ta hela kvällen men snart är det maj månad, aaahhh!! Nu är det nära....

Julia

Likes

Comments