Gud vad jag älskar denna kvinnan! Hur kan man vara så ung men klok, inspirerande och jordnära på samma gång? 

I våras blev jag tipsad att börja lyssna på Forni & Dashas podcast och blev redan då sjukt imponerad över hennes starka personlighet, samt hennes vilja och förmåga att hjälpa andra. Beslutade mig därefter i somras för att köpa hennes bok "Om att älska" som består av 90 kortare texter. I dessa, pratar hon om kärlek i all dens form och texten ovan är en utav många som fångade min uppmärksamhet lite extra.

Jag tror att det är extremt viktigt att vara medveten om detta både i bra och dåliga stunder. 

"Det kommer nya nya känslor, ny kärlek, nytt hat, nya vänner, nya problem och nya lösningar. Ljuset kommer igen och så även mörkret. Ingenting varar förevigt och så är det med det"

För hur ofta tror vi att det är världens undergång när vi är ledsna egentligen? Eller hur ofta håller vi fast vid "bra" saker/personer när vi egentligen förtjänar mycket bättre? Vi lever i en konstant oro över att det inte blir bättre än detta istället för att ta vara på konceptet av att ingenting faktiskt varar. Ja, det är sjukt deprimerande att tänka på det men fatta vad skönt egentligen? Det är aldrig försent att börja om, det är aldrig försent att gå vidare och det är aldrig försent att försöka leva det livet du alltid har drömt om. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments