Tillbaka i skolan igen efter ett super härligt lov. Bodde hos Abby och hennes familj de första dagarna och fick uppleva min första riktiga thanksgiving. Vi sprang ett 5k lopp på morgonen så att vi senare mitt kvällen kunde kränga kalkon och massa annat gott.

Träffade dessutom Wester och hennes lag en sväng som kom ner från Alabama under lovet. 

I fredes åkte jag till tampa för att hänga med Caroline och passade på att shoppa lite under black friday. Vi hade en riktigt Svenne helg då vi käkade köttbullar på Ikea OCH lagade svensk tacos. Riktigt gott!

Känner mig ganska återhämtad nu och redo för de två sista veckorna i skolan innan jag checkar ut för jullov och kommer hem till Sverige!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort. November är snart över vilket innebär att julen närmar sig!!! Först är det dock dags för Thanksgiving här borta och vi har lov från och med imorgon. Det ska bli fruktansvärt skönt att koppla av lite och hitta på lite roliga saker!

Helgen som passerade var väldigt rolig men det har blivit kallt här borta.... Igår var temperaturen nere på 13 grader vilket vi inte är vana vid här. Funkar inte riktigt att gå runt i shorts då inte... Däremot kan det vända väldigt snabbt och stiga upp till 25 grader igen så jag ska inte klaga. I helgen har vi varit på en slags festival/konsert, chillat ute på Kappa field, myst med brasa och spelat kickball. En mysig men händelserik helg med andra ord!

Nu ska jag göra klart mina sista arbeten innan jag checkar ut för thanksgiving break!

Likes

Comments