​Tröttnar aldrig på detta fantastiska campus. Det är dock lätt att ibland glömma bort hur lyckligt lottad man är som faktiskt bor på ett ställe som andra drömmer om att få åka på semester till. 

Hur som helst, sitter nu på bussen påväg till Georgia för att spela tre matcher i helgen. Möter dessutom min alldeles egna Felicia Wester och hennes lag imorgon. Hur sjukt?!? Nu väntar en 6 1/2 h lång bussresa i ösregn och storm... 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två veckor av preseason avklarade firades med lite shopping. Dock pajade bilen på vägen dit och vi blev sittandes på motorvägen (MITT PÅ BRON?!?) i en timmes tid. Abbys föräldrar räddade oss tillslut och bilen blev bärgad till verkstaden. Kan väll säga att det var lite obehagligt att sitta i en stillastående bil vid vägkanten med bilar passerande i 130 km/h...


Hur som helst kom vi fram tillslut och åt efterlängtade acai bowls & Kina mat. Vi spenderande några timmar i köpcentert innan vi åkte tillbaks till campus för att laga tacos & spela Wii. En bra fredag med andra ord! 

Likes

Comments

​Så tog äntligen lite bilder på rummet då allt är på plats nu. För er som inte har sett en klassisk dorm på college förut; here you go. Som sagt inget fancy boende överhuvudtaget men tro mig man vänjer sig. Dessutom så ser det mycket hemtrevligare ut nu än när man för första gången klev in i den tomma fängelsecellen. skämtosido, men dekorationer, lampor och tapestries på vägarna är väldigt viktigt. Har faktiskt tänkt på det här med boende en del. I hela sitt liv så har man sitt egna hem, med sin egna familj. Man har sina egna saker, sin egna säng och allting är precis som man själv vill ha det. Plötsligt kommer man till college, man ska dela rum med en utomstående person, man har väldigt få egna saker med sig och dessutom saknar man egen toalett och dusch. Det är precis som det låter en väldigt stor omställning och när jag för första gången satte min fot i min första dorm förra året så trodde jag aldrig att jag skulle överleva detta livet; att bo i en college dorm?!?!. Men som sagt man vänjer sig, det gör man verkligen och det har faktiskt sina fördelar också. Man smälter lättare in i college livet generellt sätt och det innebär bland annat att man faktiskt kan vara med i hur många campus aktiviteter man vill - för man bor ju PÅ skolan! Vännerna är alltid runtomkring en och dessutom vår fantastiska egna strand där många kvällar spenderas till solnedgångarna. 

Nedan är några bilder på hur vårt rum ser ut i år. (Det är supermysigt på kvällarna med alla små lampor tända).

Likes

Comments

​Första dagen av försäsongen är avklarad och kan väl säga att jag är duktigt trött i kroppen. Vaknade som sagt strax över fem för att förbereda mig för träningen som började sex. Fitnesstest följt av teknik, spel och gym stod på schemat och vi var klara "redan" vid nio tiden. Resten av dagen har spenderats till största delen i sängen med en massa Grey's Anatomy avsnitt varvat med naps. Nu på kvällen har vi hängt med laget för att försöka lära känna alla. Vi gick ner på våran alldeles egna strand på skolan och tittade på den fina solnedgången. Bilderna nedan kan bara visa en bråkdel av hur magiskt vackert det är här. Jag är lyckligt lottad som befinner mig i en sådan miljö vardagligen. 

Likes

Comments

Usch & fy för alarmet jag satte nyss. Imorgon börjar allvaret!!!! Är sjukt taggad faktiskt men dock inte på att gå upp såhär tidigt... 

Fitnesstester & body comp väntar imorgon så vi får se var nivån ligger. Kan inte bärga mig till att se våra nyförvärv och deras spel och styrkor. 

Håller dessutom alla tummar och tår för att mitt knä ska hålla. Håller knäet så finns det ingen broms. Detta är mitt år!

Likes

Comments

Äntligen landat & flyttat in i vår nya dorm. Saker börjar komma på plats och det börjar faktiskt bli mysigt. Hela gårdagen ägnades åt inflyttning & inköp av olika slag. Tänkte visa er lite bilder senare på resultatet. 

Idag har vi varit iväg på några flera ärenden och köpt mer prylar till rummet. Vi landade tillsist på Stephanies föräldrars hotell och ligger och kopplar av vid poolen. Som sagt är det fruktansvärt varmt (Augusti är den varmaste månaden på året) och dessutom väldigt fuktigt. Det enda som räddar en just nu är den iskalla AC:en, en svalkande pool och vatten i mängder. 

Det som återstår av helgen kommer tillägnas avkoppling och uppladdning inför preseason som börjar på måndag. Ser framemot att träffa alla nya spelare och se vad vi kan åstadkomma i kommande säsong. Gasen i botten så är det bara att köra! 

Likes

Comments