Hade tänkt att lägga mig nu, färdigduschad och allt, så kommer jag på att jag inte tvättat arbetskläderna...... suck. jaja vad ska man göra ? det va bara att sätta igån maskinen, tog på snabbprogram dock så det är färdigt om 35 minuter men ändå... så just nu sitter jag och dricker te och ska snart titta lite på jersey shore.

Kan passa på att säga att helgen har varit chillidill.
I fredags var jag med bästa Anna ! :) kollade lite i möbelkataloger, pratade om inredning, möbler och lagade mat ;) senare vid 8 ungefär bar det av till tröllhättan på röjj. (var hemma vid 3)
Sen vid 10 - halv 11 ringer mamma och väcker en och kollar så att jag inte glömt bowlingen med bror och CO......... "ööööööööööhhh?? vah???" så det va bara att klä på sig, bege sig ner till stan och bowla med bakfylla. (jag förlora)
Senare på kvällen följde jag och fredde med gänget hem till mor och käkade tacos!
Sov över där och åkte hem nu idag. Hahha, innan vi åkte igår till högsäter så påbörjade jag städ och tvätt. Sen glömde jag bort alltihopa bara sådär! Så jag åkte ifrån tvättmaskinen med pågående tvättning och badrumsmattan ute på vädring på balkongräcket!
Jag va 100% säker på att mattan skulle blåst ner och genom hela Dalaberg, men den va kvar! och tvätten va ju bara att tvätta om xd

Nu ska jag fortsätta mitt tedrickande och vänta på tvätten :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att han kan ha legat "gömd" i så många år med det han har gjort är helt otroligt. Kanske verkar jobbigt att kolla i 20 minuter, men det är det fan värt. Kolla på den och sprid vidare!


Likes

Comments

Lyssna på texten, tänk er in i dessa personernas situation och detta blir den bästa låten ni hört. Fan va fin! Sorglig som fan med .

 

 


Likes

Comments

Nu har jag bokat min första körlektion.... haha gött nervös

Likes

Comments

Ligger i sängen och är dötrött efter ett himla gott bad. Idag vart det mässa på sinclair/högskola eller vafan de nu va.. rätt kul iaf. Köpte ett skit gulligt armband som stödjer rosa bandet, bild kommer nere

Nu har jag ÄNTLIGEN anmält mig till körskolan! Det blev Falck's Trafikskolan och NEEJ jag vill inte höra något klagande om dom! TACK.
Nu ska jag bara in och boka lektioner..... Fett nervös.. Satt och läste lite i teoriböckerna förut och dom verkade helt okej.

Har även fått en tre meters stor kraterblåsa i käften som gör att jag varken kan äta/dricka eller prata, den gör skit ont.

Det står "HOPE" 

 

Likes

Comments

Till min nya mobil :) Samsung Galaxy S2! Många sa att den sög medans andra sa att den är den bästa mobilen som släppts, och jag får faktiskt hålla med dom! Den är skit bra !! hitills iaf.... xd

Idag är jag sjuk..... Hade planerat utgång med Anna (http://pittepot.blogspot.com/ - Läs och inspireras!) men det visade sig att båda var sjuka.... Är det straffet för att man vill ut och ha kul eller?? haha.

Idag hade jag planerat att plantera mina tomater och någon blomma, städa och åka ner till Torp med fredde och vara med Anna då.. men det blir inget av dettta! Buuuuuu!!
Eller jag har städat lite, bytt lakan och så men någon stan och plantera blir det inte..

Inatt sov Emelie över hos oss. Igår var vi hemma hos mamma för och planerade Emelies balklänning! (mamma ska sy den) Den kommer bli råsnygg!! Tänker inte berätta hur den ska se ut dock för då kommer alla att vilja ha lika dan hahahha ;)

Nu sitter jag och kollar på Animal Planet och pillar med min nya älskling - mobilen.

Btw, är det någon som har filmtips eller tips på någon bra app till monilen hihi ? (a)

PEACE

Likes

Comments

Har precis skaffat Twitter och fattar inte ett J*vla skit om hur det fungerar!? man ser ju inte om någon skrivit till mig!? Någon som är kunnig med twitter som kan förklara ?

Imorgon ska jag till skolaaaaaan! wiie! .. eller?... vill hellre jobba :)

Idag har man då skrivit CV och skickat ut till uddevalla kommun så får se om jag kan få sommar jobb..

Nu går ju även magsjuka och kännar mig lite halvkrasslig så får se hur det här går....

peace

roligt inlägg btw

Likes

Comments

Har precis sett på världens äckligaste trailer...... Devil inside, såg trailern igår och svär jag kunde inte sova.... Här kommer den...

 


Likes

Comments

Idag fick jag vara hemma ifrån skolan pga min förkylning..... gott ändå för nu har jag LOOOV !!!!

Jag var hos mamma  i helgen och fick fixat adaptern till kameran så nu kan jag äntligen lägga upp lite bilder :D

Jag sa ju att jag skulle lägga upp bild på min stav så här kommer någon bild.. Nu är det inget blåmärke men ett litet ärr :)
Här fick ag den allergiska reaktionen ifrån plåstret... Jag tror att det är latex jag inte tål för det va ett vattentätt plåster jag fick och tror det kan varit latex i det :S

Sen kommer GALET GAMLA bilder ifrån Robins 18-årskalas!

Haha detta är nog det längsta inlägget jag haft hittills xd

Likes

Comments