Header

I'm trying to picture myself without you but i can't.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kände att noccon passa in där liksom.

Likes

Comments

Hejsan!
I fredags hände det inte alls för mycket, jag träffade några vänner och vi söp och var i hyllinge och söp ännu mer. Stackars vår chaffis säger jag bara! 😂

I lördags bestämde vi oss för att vi skulle tura, så det var bara upp ur sängen snabbare än fan och duscha och göra v sig så att man fick ett ansikte igen. Och vad är inte bättre än en (eller ett par antal fler) återställare mot en riktig jävlig bakfylla?? Så vi turade och söp, sen efter det så hamnade vi i gunnarstorp och vi söp ännu mer.

Senare så kom Johannes och hämtade mig i sin cabbe. Tacka gudarna för att jag var full, det blåste och regnade...givande biltur iallafall! Skulle jag varit nykter så skulle jag väl bara ha gnällt på sveriges pisseväder, men jag var glad och lycklig ändå och bara älskade livet mer eller mindre.

Vi vaknade runt 10-11 tiden och vi städade undan lite och sen åkte vi iväg till kyrkogården och tände ett ljus för vår fina dotter❤️ (kan berätta mer om det i ett annat inlägg).

Väldigt trevlig helg och nu ser vi framemot att det snart är fredag igen så att man kan supa och bli odräglig igen!
Tänkte skriva ha det bäst, men är rätt självisk av mig så jag önskar ingen det bästa förutom mig själv så jag skriver ha det bra!

Likes

Comments

Kan väl börja med trevligt inledande. Hej, välkommen hit!

Så vem är egentligen jag då? Hur skulle jag beskriva mig själv?

- Jag är väldigt frispråkig, frågar du mig tex var det konstigaste stället jag har haft sex på så svarar jag utan att ens tänka om det verkligen är något som rör någon annan än mig liksom. I en 945 utanför akuten för övrigt.


- Får jag säga det själv så är jag inte det smartaste jäveln, jag snappar upp sånt som jag anser är viktigt att veta. Jag är typ "street-smart" kan man säga så?


- Stress är något utav det värsta jag vet. Jag kan ha bestämt mig för en viss outfit och sen i sista sekund har jag ångrat mig och då är det av med kläderna snabbare än fan och jag går ut i min pyjamas.


- Har jag en dålig hårdag och har försökt rädda misären och det vägrar ge med sig så slutar det oftast med att jag tar en handduk på huvudet och går ut och låtsas att jag precis har tvättat håret och inte orkat föna det.


- Jag har blivit brutalt ärlig på senaste. Är du ful, så säger jag det. Ser din röv tradig och slapp ut i ett par byxor, jag kommer låta dig veta det. Garanterat.


- Bilar är ett väldigt stort intresse, mitt motto är då "är inte bilen äldre än mig så vill jag inte ha den."


- Det funkar verkligen inte att ta mig med en nypa salt, utan man får ta mig med en lass peppar.


- Jag har ett jävla temperament. Skulle du få för dig att gå snabbare än vad jag gör om vi går och har en konversation, så kan jag lova att du förmodligen kommer att få min armbåge på din näsa. (återigen, lass peppar.)


- Blir jag arg, så blir jag väldigt arg. Förbannad. Tosig. Ursinnig. Och det kan jag vara i ett par antal timmar. Jag tackar hjärtligt min adhd för det.


- Konflikträdd, vad är det för något? Här är jag som sagt brutalt ärlig och anser jag att något är fel så är jag den sista som kommer hålla käften om det. Jag kan stå och dividera hur länge som helst. Helst tills någon sätter silvertejp över munnen på mig. Eller kanske inte, jag skulle förmodligen tugga igenom tejpet. Jag håller aldrig käften.


- Jag ska alltid ha rätt, säger du att gräset är grönt och jag tycker att gräset är rosa då kan vi sitta och diskutera och ha oss i minst en månad om du vill det. Jag ger mig inte, jag ska ha rätt.


- Kortväxta människor skrämmer mig fruktansvärt mycket. Hur ser min dubbelhaka ut ifrån där du är? Har jag fina bröst ifrån den höjden? Jag har inte synliga näshår va? Är det mina bröst eller min kagge du lägger märke till först?


- Andra blondiner provocerar mig nåt så kopiöst mycket. Vem är ni? Vad vill ni? Sluta. Blondes have more fun? Nej, Jill har roligare.


- Som jag nämnde ovan, jag har adhd. Det är nog det minsta som stör mig. Jag mer eller mindre älskar min adhd då det är den som gör mig till den jag är. Eller okej, mina psykbryt och mina utbrott som kan komma endast för att jag inte hittar min ena sko kanske är lite onödigt. Men annars är den jävligt bra och jag älskar att uppleva alla känslor så mycket starkare än vad alla andra utan diagnosen gör.


Det var lite om mig!Likes

Comments