Har hängt i Gbg med Klara sedan i måndags, umgåtts med bästisar och myst runt i livets stad.

Igår var vi på Saltholmen och badade i det salta vattnet, hängde på champagnebaren och åt mat på Tacos&Tequila. Idag bjuder bästkusten på spöregn, så det blir en vilodag med en något mer fartfylld kväll. Imorgon kör vi hem till Malmø igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobbar på ett kontrakt som är 25h/veckan den här sommaren, vilket är lite mer än en halvtidstjänst - och trots det så känns det som att jag bor på jobbet haha.

Jag flyttade tillbaka till Malmö efter att jag tog examen i början på sommaren, och nu börjar jag vänja mig vid staden så smått. Börjar dock redan bli lite rastlös, vill ha lite rutiner och så. Något som är problematiskt när jag jobbar oregelbundet haha. Men det kanske löser sig till hösten? Vi får se!

Likes

Comments

Ledig dag så här mitt i den svenska högsommaren (läs, sol med moln och omväxlande storm). Fick tillfälle att lägga mig i solen med olika poddar i öronen och en bok i handen. Och nu när molnen drog över solen promenixade jag tillbaka till lägenheten för lite lunch.

Poddtips för skrattattacker på solstunder: Trettio plus trevar

Nu: en runda på stan

Likes

Comments

Varmt välkommen till en blogg som kanske inte kommer att uppdateras frekvent. Vars innehåll kanske inte är lika spännande som alla andras. Vars skribent kanske inte är lika vass som bloggen du precis läste. Egentligen en blogg som inte har så många andra funktioner än min kanal för lite skrivande.

Men vem vet? Kanske den överträffar dina förväntningar.Likes

Comments