Wow. Det gick nästan en hel månad mellan inläggen här. Men jag har lovat mig själv att inte ha någon press när det gäller att skriva på den här portalen. Utan något jag kan få göra ibland när jag känner för det.

Sedan sist så har jag hunnit med en hel del:

En helkväll i Köpenhamn, med middag på Papirön och utgång.

Hemmafest i SATC-anda och även ett födelsedagsfirande i Lund hanns med mellan trippen till Köpenhamn och trippen till Göteborg!

En helg i Göteborg med många skratt

48 timmar med "my person" a la Greys Anatomy här i Malmö

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det onsdag eftermiddag och jag har landat efter den första lediga helgen i Svea Rike på jag vet inte hur länge. Mitt i ett schemabyte lyckades jag pricka in två lediga helger på raken och det är något jag njutit lite extra av! Dock hade jag världens fixardag i söndags där jag bara rev av en långlång to-do-list.

Idag ser utsikten inte mycket bättre ut än så här. Jag håller på att skissa upp idéer till min kurs i grafisk design, och i kväll ska jag på middag hos Annie. Ser fram emot att få fylla en onsdag som annars bestått av grått väder och pluggstunder med tjejsnack och guldkant!

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan fylldes min lilla lägenhet av fantastiska tjejer. Det var dax för mig att vara värdinna för Halv 8 hos mig klubben. Jag lagade en tre-rätters i mitt två kvadratmeter stora kök, och vid tanken på hur god maten blir jag ju genast hungrig. Hög tid för middag!

Likes

Comments

Måndag, och en vecka sen jag kom hem från semestern! Har äntligen börjat komma tillbaka till rätt sömnrutiner och rutiner över lag. Så taggad på höst och det lilla nyår som jag alltid tycker kommer på hösten. tycker alltid konceptet med nyår 1 september känns mer rimligt än 1 januari. Alltid då jag är som mest pepp på att ta tag i saker!

Idag har jag först jobbat, och efter det var jag på föreläsning i franska. Kvällen avrundades med något så charmigt som veckohandling på Ica haha. Men det är alltid skönt att börja veckan med fylld kyl!

Likes

Comments

Befinner mig nu i ett 38 grader varmt Brasilien med en wi-fi uppkoppling som är minst sagt ringrostig. Om någon vill ha en telefondetox så är det hit resan bör gå!

Är här för att hälsa på familj och bekanta, vilket innebär lite ledighet för min del! Inte en så lång sådan, men ändå tillräckligt för att ta igen förlorad sömn sedan jag återvände till Sverige i början på sommaren.

  • Resor

Likes

Comments

Smärtsamt medveten om att alla andra började sin arbetsvecka igår. Däremot så avslutade jag min arbetsvecka igår för att få 24h ledigt idag. Därför ligger konceptet måndag lite bakom mig, men samtidigt framför mig (?). Kan inte riktigt avgöra om jag tycker att dagen idag är en tisdag, en måndag eller en helg.

Oavsett, så här ser min vecka ut:

Måndag: Jobb, jobb och sen lite mer jobb. Kör en öppning till stängning på varuhuset.
Tisdag: Day off!! Jag började dagen med att vakna av mig själv, bästa sättet. Sen städade jag och röjde som jag inte gör under mina arbetsdagar. Därefter ett möte, och sen en sväng förbi först min pappa och sen min mamma. Ikväll ska jag på Halv 8 middag.
Onsdag: Jobb igen, även denna dag från (nästan) öppning till stängning. På kvällen ska jag äta middag med min PV
Torsdag: Ledig dag (detta varannan vecka liv..) och jag ska ägna dagen fullständigt och helhjärtat till plugg. Kurserna började i måndags och jag ligger redan efter. På kvällen har jag min första franskalektion.
Fredag: Jobb till femsnåret, och sen ska jag hem till Johannis och dricka vin och gosa med hund.
Lördag & Söndag: Jobb, jobb och jobb. Någon AW och lite festligheter med.

Likes

Comments

Sovmorgon. Ledig dag. Lön imorgon.

Tre bra grejer med denna torsdag! Har hunnit med en hel del festligheter på sista tiden, trots jobb varje helg! Två kräftskivor och utgångar på det. Det har varit en fin månad den här augusti. Trots bristen på sol!

Idag ska jag hinna röja i lägenheten, besöka IKEA och lämna in min kamera på lagning. Dessutom har jag en milslång lista på saker jag behöver ta tag i. Typ beställa kurslitteratur, skriva packningslista och leta boende.

Likes

Comments

Har hängt i Gbg med Klara sedan i måndags, umgåtts med bästisar och myst runt i livets stad.

Igår var vi på Saltholmen och badade i det salta vattnet, hängde på champagnebaren och åt mat på Tacos&Tequila. Idag bjuder bästkusten på spöregn, så det blir en vilodag med en något mer fartfylld kväll. Imorgon kör vi hem till Malmø igen!

Likes

Comments

Jobbar på ett kontrakt som är 25h/veckan den här sommaren, vilket är lite mer än en halvtidstjänst - och trots det så känns det som att jag bor på jobbet haha.

Jag flyttade tillbaka till Malmö efter att jag tog examen i början på sommaren, och nu börjar jag vänja mig vid staden så smått. Börjar dock redan bli lite rastlös, vill ha lite rutiner och så. Något som är problematiskt när jag jobbar oregelbundet haha. Men det kanske löser sig till hösten? Vi får se!

Likes

Comments

Ledig dag så här mitt i den svenska högsommaren (läs, sol med moln och omväxlande storm). Fick tillfälle att lägga mig i solen med olika poddar i öronen och en bok i handen. Och nu när molnen drog över solen promenixade jag tillbaka till lägenheten för lite lunch.

Poddtips för skrattattacker på solstunder: Trettio plus trevar

Nu: en runda på stan

Likes

Comments