View tracker

När det känns som att saker står still, man hittar ingen lägenhet. Man har ingen resa bokad.
Men man vill göra så mycket, man vill flyttpacka, skriva kontrakt, veta att inom en snar framtid har man sitt eget boende, sitt eget liv. Man vill veta att man har en resa bokad, någonting att se fram emot, någonting att belöna sig själv med. Man vill veta att man har en resa bokad med människor man tycker om, människor man trivs med. Man vill veta att man snart ska se en annan miljö, sitta på ett plan och ha den där känslan i kroppen. Man vill veta att man snart ska få ny energi.

Men hur vågar man prioritera saker för sig själv? Bokar jag en resa, kanske jag går miste om andra saker. Och köper jag en lägenhet, kanske jag går miste om andra saker.

Det händer så mycket hemska saker kring alla,att man inte ens vill prioritera exempelvis en resa. För folk har det så mycket värre. Innerst inne, vill man ta med alla människor,de som lider. De som faktiskt förtjänar det.

"Ensam kan jag klara allt". Men det är dags att börja bevisa det för mig själv också.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Halloj!
 
 Det var inte igår! Har väl egentligen inte mycket att säga, sitter just nu och funderar på om jag ska orka gå iväg på affären och köpa pulversås och hämta ut mina Iittala glas som jag har beställt. Har beställt en hel del på sistonde, men ibland måste man unna sig. Fick hem ett paket igår, med 2 läppstift och någon grej till håret. Idag fick jag hem en klänning. Och jag la även en beställning på 3 produkter från Estee Lauder igår. Ouuh.. så dyrt! Men så värt det! Jag skrev dock till företaget idag och hörde om jag kunde lägga till spårad leverans så att jag eventuellt kan få paketet fortare. Håller alla tummar och tår för att det iallafall kommer innan fredag så jag har bra produkter att använda inför kvällen då det är dags för avslutningsfest med jobbet. 

Vad mer händer? Jag har börjat jobba heltid, och jag letar lägenhet för fullt. Längtar till den glädje jag eventuellt kommer känna den dagen jag har nyckeln till min alldelens egna lägenhet. Likes

Comments

View tracker

2015 tog slut, och 2016 har startats. För min del har det bestått av att vara väldigt bakis, blivit sjuk. Men ändå en del mys, och massa gotta.

Käkade 3 rätters på nyår, och hällde i mig en hel del av det goda. Vilket resulterade i ett bakishäng dagen efter, då vi beställde hemkörning på pizzan några minuter bort. Tog ett antal dagar att återhämta sig.

2015 har varit ett år som gått otroligt snabbt, jag inledde året med människan som jag hade spenderat 2 tidigare år med. Och vi fick ett 3:e tillsammans innan vi tillslut bröt upp. Men allting har någon gång ett slut. Och även om saker i livet faktiskt inte blir som man kanske tänkt sig nu framöver, så var allting bäst såhär. Ibland tar det lång tid att inse, men jag har valt att vara tacksam över de stunderna man fått. Man har lärt sig mycket, och man har växt som person. Och även om allting aldrig någonsin kommer bli som förut, så vet jag att jag har mig själv och då kan jag klara allt. Tanken var att vara vänner, vilket det nu inte blev. Såklart väldigt tråkigt, men jag kan inte göra mycket annat än att se framåt.

Jag avslutade 2014, med ett hopp om att 2015 skulle bli bra och lugnt. Det blev lugnt. Tillskillnad från 2013 och 2014. Som var väldigt oroliga år.

Jag tog studenten, gick på bal, åkte till Turkiet, jag fick jobb och jobbade en hel del.

Är så glad för allting jag lärt mig under de senaste åren, och allting som jag faktiskt inser. Är lättad över att bygga upp en styrka inom mig. Är glad att jag faktiskt kan se framåt.

2015 var ett år då jag sparade extremt mycket pengar, insåg att jag skulle kunna köpa en lägenhet inom snar framtid om jag skulle vilja. Vilket nu är mitt mål.

Som sagt. Jag har insett så mycket under 2015. Jag har insett vilka som verkligen är äkta. Nu är jag beredd på 2016. Det kommer såklart att bli vad man gör det till, plus lite till. Jag har tänkt försöka fylla det med trevliga människor, jobb, eventuellt en och en annan resa, en och en annan fest, försöka hitta mig en lägenhet. Det är dags att förstå att livet är fullt av trevliga människor, livet är fullt av möjligheter, det gäller bara att förstå det. Att släppa alla de där spärrarna, att tillåta sig själv att vara lite spontan. För det är just att vara spontan jag känner att jag behöver just nu.

Jag behöver vara Jessica, jag behöver vara Persikan. Jag behöver bara gräva fram henne. Sakta men säkert.


 

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, har köpt lite nödvändiga prylar. Bland annat en kastrull men då jag kom hem sa pappa att märket inte var bra.. Så nu överväger jag om jag ska lämna tillbaka den eller om den ska få duga till makaron kokning. Köpte även en lasagne form, vilket jag endast ska använda till lasagne sååååklart.. En osthyvel och pastaslev fick också följa med. Och en liten present till mami

Tog mig även i kragen och beställde ett likadant par örhängen som jag redan har fast röda. Det är ju som ni förmodligen redan vet jul snart.. Deprimerande va? Ja. Men livet blir lite enklare med ett par snygga örhängen heheh!

Resten av veckan ska jag hålla tummarna att jobbet behöver mig heheh.. saknar redan jobbet! Men i helgen ska jag jobba såklart! Och på onsdag händer andra viktiga grejer i livet. Då ska jag hålla alla mina tummar och tår för mina vänner.

Nu ska jag sluta babbla... Ha en kung vecka!

Likes

Comments

​Jag tyckte tydligen att jag var värd en ny jacka, skulle behöva en speciell walk in closet för jackor.. Men den drömmen kan man ju drömma på ett tag till. Längtar tills jackan landar i brevlådan.

Idag är jag ledig, jag var tvungen för att få jobba helgen. Så idag mina vänner, ska jag gå några svängar på stan. Och sedan ska jag träffa Emelie ikväll, se lyxfällan och snacka en jävla massa skit alltså! Det är den beige jag beställde, men tyckte det var en snyggare bild med den svarta heheheh. 

Likes

Comments

Jag är fortfarande vaken, jag som brukar sova denna tiden.. Så var det inte förut, då kunde jag sitta uppe halva nätterna och ville aldrig sova.. Finns ju alltid så mycket att göra på natten av någon anledning. Borde faktiskt sova så jag orkar upp imorgon och göra matlåda, och så att jag har mega mycket energi på jobbet. Det lär behövas, önskar faktiskt att jag var en dyrasellkanin.. heheheh!

Jobbar en del i helgen också. Ena dagen i bakeoffen och andra dagen i kassan. Svettas faktiskt bara jag tänker på bakeoffen. Det brukar faktiskt bli väldigt varmt i kläderna!

Igår var jag faktiskt ledig! Tog en runda på stan, och införskaffade mig lite braiga saker. Känns som att jag alltid rullar runt på stan när jag är ledig, men pengarna måste ju faktiskt få hamna på andra ställen än mina inköp som jag gör på jobbet lite för ofta!

Livet är ganska gött när man faktiskt börjat inse att jag inte går i skola längre, och att man får jobba en hel del!!Likes

Comments

Igår var det löning, vilket såklart satt jäkligt fint! Det firades med jobb 11-20 och sedan lite dryck mot kvällen. Fick träffa lite klasskompisar vilket var väldigt behövligt! Oj, vad man kan sakna dessa människor. Har haft lite blandade pass denna vecka, det har varit lite mejeri, lite kassapass och lite bröd. Ska börja jobba i brödet då och då. Så det blir att börja klockan 6.00 vissa vardagar. Samt 7.00 på lördagar och 9.00 på söndagar! Men det ska jag  nog se till att fixa! :) 


Vet inte vad som händer idag, pappa försökte intala mig att jag ska städa innan han drog iväg. Med lite musik kanske det kan gå vägen!


Likes

Comments

​Kände att det var dags att klicka hem en ny klänning! Så nu är jag så redo inför nästkommande fest! heheheh!
Längtar tills den hamnar i lådan utanför dörren.. eller kanske på posten då..!

Klänning ISF8921

Likes

Comments

Sitter på jobbet och har bara 2 h kvar nu! Sedan blir det att åka och fira emelie som blir 24!

Sov med en vitlök i örat inatt eftersom att jag hade så himla ont, och idag är det bättre haha. Hör dock inte så bra, men Äeh! Kanske inte luktar så gott heller, men men..


Likes

Comments

Nog är det väl typiskt att man lyckas bli sjuk, och jag är inte den som klarar av att ligga hemma och leka död så jag krigade mig iväg på jobbet då jag ändå bara hade ett kort pass idag.

Det är dessutom löning idag och det satt som en smäck kan jag lova! Fyfasen vad jag jobbat och det märkte på kontot idag. Haha! Nu ska jag fortsätta kämpa ihop pengarna och hoppas det ger lite gotta även nästa månad!

Nu ska jag käka vitlök, käka lite alvedon och Ipren och kanske forska i hur man blir frisk över en natt. Imorgon har jag ett längre pass och efter det ska jag och isidor åka och käka på bishops! Glad tjej, det borde man väl bli frisk av! Adjöken fröken!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw