Vad är det som gör att man har ursäkter för många saker man ska göra. I söndags började jag min första riktiga träning och jag lovade mig själv att jag skulle göra min läxa som jag fick. Nu är det fredag och jag har inte gjort läxan än. Vad är det med mig?! Jag har haft tid till det men jag har även suttit med mitt skolarbete som heller inte är färdigt. Är det press som ligger över mig eller vad är det? Jag vill inte att det ska vara så, likadant med kosten. Det har inte gått så bra, dels för att mensen kom i måndags så det var bara att gilla läget.

Idag ska jag i alla fall städa och just nu håller jag på att tvätta, det sköter ju sig själv och det är skönt. Sovrummet är nästan klart, jag ska bara dammsuga och städa resten av huset. Ha ha. Nu tog jag paus ifrån det för att sitta med skolarbetet. Jag hoppas att det kan finnas tid för träning också. Jag vill. Jag kan. Jag ska.


Ha en trevlig fredag. Kram :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag på min allra första intervall träning, utomhus. Jag visste inte vad jag gett mig in på, men det visade sig vara roligt. Allt stöd och pepp gjorde allt värt mödan. Jag är väldigt stolt över mig själv och jag visste inte att jag klarade av så mycket som jag gjorde. Detta kommer gå bra och bli bra. Jag är bra!

Nu gäller det bara att komma igång med kosten och försöka få bort sockersuget, så har ni bra tips eller recept, tar jag gärna emot det. Imorgon börjar min nya sunda livsstil. Mitt mål är att gå ner 20 kg och träna upp mina muskler. Jag har en önskan att kunna klä mig i en fodral klänning utan en bula som sticker ut. Haha.

Nu avnjuter jag en nyttigare variant på chokladmjukglass. Frysen banan, mjölk och kakao.

Likes

Comments

Pengar. Ett gott och ett ont ting, ett måste i livet. Hur beroende är man egentligen av pengar? Just nu har jag det kämpigt ekonomiskt. Jag studerar och har CSN och jag jobbar varannan lördag, så min inkomst är inte så stor. Jag och min man har till största del gemensam ekonomi, det har vi enbart för olika hobbies och intresse. Vi köpte ett hus för ca 1 1/2år sedan och det har varit många renoveringar i form av gäst toalett, som vi själv fixade (men hjälp av min älskade pappa), vi bytte alla fönster på källarplan, vi bytte entrédörr, källardörr och dörr in till garaget samt garageport. I garaget var vi tvungna att riva ut hela golvet för fukt och början till mögel. Vi satte in plastmatta och det får vi ha tills vi vet hur vi ska ha det. Det har varit mycket tid, svett, tårar men framför allt pengar. Det kostar att renovera, ju mer man kan själv, desto bättre men allt ska man inte göra själv tycker jag.

Nu har det gått ett par månader och vi måste byta taket, inte en billig renovering direkt och rotavdraget är ju lägre nu än det var tidigare. Mitt i allt detta måste vår bil lagas, ännu mer utgifter. Var slutar det? Om ni har några tips på hur man sparar pengar eller hur man använder det på rätt sätt, så kommentera gärna.

Det blev ett rätt tungt ämne så här på kvällen, men jag var tvungen att skriva av mig lite.

Kram på er. ❤️❤️

Likes

Comments