Sitter och väntar på bussen som ska ta mig till jobb:) Annars så har jag bara varit med min farmor idag, har handlat lite med henne och sen åt vi lite lunch;) Så nu är det jobb och sen hem och plugga till det andra jobbet✌🏼️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu på jobb och gör absolut ingenting, skulle bara kika in lite och bara säga att jag mår bra! Är helt slut i huvudet dock men det ordnar sig nog👍🏻

Här får ni två "gamla" bilder (sen i början av året) där jag var ganska "vältränad", kollade på dem bilderna och kände att det nog var dags nu!

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Har inte bloggat på ett tag och har egentligen ingen speciell anledning heller så tänker inte hitta på någon ursäkt. Men sen jag bloggade sist så har jag i alla fall fått ett till jobb som varar måndagar-torsdagar 15.00-18.00 på Slottsstadens trafikskola i Malmö. Ett väldigt annorlunda jobb om man jämför med mitt andra jobb på OKQ8.

Denna veckan är snart slut på detta jobbet men sen fortsätter nästa jobb fredag-söndag och sen är det jobb måndag-fredag igen (fredagen på OKQ8), efter det kommer jag vara helt slut, men det är bra pengar!

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, tänkte bara kika in och säga hej, och kommer förhoppningsvis att skriva senare idag eller imorgon igen :)

Likes

Comments