Ligger just nu vid poolen i Turkiet, kom fram natten mellan söndag och måndag, hade typ egen piccolo(!?) som tog våra väskor osv, sen gick vi och la oss, vaknade vid 7.30, gick och käkade frukost och sen gick vi till poolen och låg där hela dagen:)

Nu väntar vi på att snacks baren ska öppna:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åker till Turkiet om några timmar, ska hämta min moster och min kusin klockan 2 sen åker vi mot flygplatsen. Har precis packat klart, kommer alltid på massa saker i efterhand som ska med. Men under tiden som jag är i Turkiet kommer det nog inte bli så mycket uppdatering, vet inte om vi kommer ha internet på hotellet. Kommer nog ställa in några inlägg innan jag åker :)

Men nu ska jag ta något att käka, vi hörs:)

Likes

Comments

Igår var ingen vanlig dag, igår tog jag studenten! En av de bästa dagarna i mitt liv! Jag vill tacka alla som var med och gjorde dagen så bra. Idag är dock inte lika roligt, har varit himla bakfull men det börjar släppa nu :)

Klockan fick jag av mina systrar och min ena systers sambo och ringarna fick jag av min farmor. Solglasögonen köpte jag själv idag när jag ändå fixade storleken på klockan! Himla nöjd med alla presenter jag fick!

Likes

Comments

Nu går jag in i studentveckan! På fredag smäller det:)

Idag ska jag först med Emma och sälja biljetter, sen ska jag köpa med mat till min farmor sen ikväll blir det utgång :)

Imorgon ska jag bara hänga med min storasyster och onsdag ska jag bara packa osv (åker på söndagen).

Torsdag ska vi måla lakanet till flaket och sen fredag är det student!:)

Några bilder fråb utsparkslekarna :)

Likes

Comments