Header

Avslutar min kväll med en kopp te & serier 💗

xoxo, Jenny

Likes

Comments

hej fina, har kommit hem från en bra dag på prkatiken. hade även handledar samtal med min handledare och de va ett bra samtal. många fina ord och mycket tips inför framtiden som jag ska ta till mig av. känns så konstigt att de bara är en vecka kvar.... åh vad jag kommer sakna barn och personal ♡ har inte gjort så mycket sen jag kom hem. bara tagit det lugnt.
ska nu sätta mig med självutvärderingen och göra de sista innan jag skickar in den. sen laga mat och kolla serier bara :)
imorgon väntas praktik, träning och tjejmiddag med fina vänner ♡ men mer om de imorgon.

xoxo, Jenny

Likes

Comments

jag är så lycklig just nu. idag på träningen, framför allt bodypumpen kände jag mig stark. det var ett så bra pass och jag gick därifrån stolt och lycklig. jag har kanppt kunnat gjort 2 dips innan och idag gjorde jag 8(!!) på raken. sån jävla go känsla när man lyckas med de :) sen va de kul å köra 45 min passet, lite annorlunda men samidigt så kul. nästan roligare detta pass än att köra 60. haha! så nu är jag taggad på nästa vecka när vi kör 45 igen och hoppas vi fortsätter med detta upplägg sen. jag gillar de! nu har jag sån motivation till träningen och är så redo för att köra 7km löpning imorgon.

sen jag kom hem har jag kollat på bonde söker fru och reflekterat över dagen samt skickat in min loggbok. imorgon ska självutvärderingen skickas in och sen är jag färdig med pluggande för denna vecka. nu ska jag kolla lite greys innan jag somnar. imorgon väntas en liten sovmorgon innan det är praktik och träninig samt träffa pappa. vi hörs imorgon!

xoxo, Jenny

Likes

Comments

hej fina, har varit i skolan idag och var kul å träffa klassisarna. även om de inte är de "vanliga" klassisarna så va de kul å träffa praktik klassisarna. det var väl lite halv bra seminarium, lite segt eller blir väl segare på själva redovisningen. vi har diskuterat våra dilemman idag och de är de vi ska redovisa på redovisningen vilket känns lite segt men de blir nog bra ändå :) på vägen hem stannade jag till hos mormor för att fika och umgås med henne mys! sen jag kom hem har jag skickat in en loggbok och ska nu sätta mig och skriva klart loggbok 3. sen skicka in den senare ikväll. ska försöka få skrivit min självutvärdering och skicka in också då den ska in senast fredag, kan va skönt å få skickat in den så man kan släppa pluggandet för helgen :) så nu ska jag sätta igång med pluggandet så jag blir färdig! cxworx och bodypump står på träningsschemat senare idag, taaaagga! :D och så ska jag prata med syster samt kolla bonde söker fru. känns som en bra eftermiddag! så bara att sätta igång nu så jag blir färdig. hoppas ni får en fin eftermiddag ♡

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Sitter och kollar inredning. Vill inreda min egna lägenhet. Snart har halva tiden gått i systers lägenhet. Vad som händer sen vet jag inte. Antingen flyttar jag till egen lägenhet eller så flyttar jag hem till pappa. Kommer självklart va konstigt å flytta hem men vad som händer återstår å se. Jag längtar oerhört mycket tills min syster kommer hem. Hon är så oerhört saknad nu. Halva tiden har gått relativt fort. Jag hoppas andra halvan går minst lika fort, gärna fortare. Syster, du är saknad 💗

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Dagen har spenderats på praktiken som alla andra dagar. sen åkte jag direkt till gymmet för att köra löpning - intervaller. woooppa! blev ett riktigt bra pass idag då kroppen kändes pigg. sen åkte jag förbi pappa, handla och är nu hemma och har vairt någon timma. Prata med syster 35 min förut och under tiden fick jag diskat och startat en tvätt, har nu även tagit hand om disk. Nu sitter jag och pluggar, gjort kompleteringen på loggbok 2 och ska nu börja skriva på loggbok 3. imorgon är det praxis i skolan och sen ska jag till mormor, plugga och träna. men ska försöka bli klar med loggbok 3 idag så jag slipper göra så mycket imorgon, vi hörs mer sen, nu måste jag fortsätta plugga.

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Dagen startades på praktiken som vanligt. En bra dag! Sen blev det plugg - fick gjort en del men ska fortsätta imorgon. Och ikväll har jag varit på gymmet och kört cxworx och bodyattack. De var en seg kropp men det blev ändå två väldigt bra pass. Cxen är så jobbig och tung. Och attacken är så rolig. Idag med två favorit instruktörer och de gör de hela så mycket roligare såklart 😍 har tagit fram pulsklockan igen aå imorgon ska pulsbandet på när intervaller väntas 😅 men nu ska jag läsa lite bok innan jag somnar. Sen meditation i 5 min också. Godnatt!

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Hade en underbar kväll igår med mina fina kollegor. En massa tjöt, skratt & vin. En underbar kväll.
Idag blir de soffhäng & ikväll middag med pappa.

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Så redo för en vinkväll med mina fina kollegor 💃🏽 hörs imorgon!

xoxo, Jenny

Likes

Comments

Dålig upptadering senaste dagarna. Sorry för de! Har spenderat mestadels av tiden på praktiken, skrivit loggbok och sen tagit det lugnt. Igår var jag med pappa, fick bytt plast på mobilen och sen taco mys. Idag har jag jobbat några timmar och sen tagit det lugnt. Nu ska jag strax börja göra mig i ordning för kvällen. Vinkväll med mina fina kollegor väntar ikväll 💗ska bli så mysigt. Sällan vi umgås utanför jobbet så ser fram emot kvällen. Outfit bilder kommer senare när jag är färdig. Dags att duscha, sminka mig & fixa kläderna.

xoxo, Jenny

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw