Super rolig och mäktig resa i Skottland! Ons- sön har jag, Andreas, mamma, Jyrki och Johan rest runt tillsammans. Åkt buss turer genom städerna, tåg samt sett slagfältet mellan England och Skottland.

Bild bomb 👇🏻🌎🎉⛰🗺🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Magiskt, fantastiskt och så oslagbart bra!
Peder och All In kammar hem gulden i EM!
Hans fokus och inställning är enormt inspirerande.
🌟🇸🇪🌟🇸🇪🌟🇸🇪

Likes

Comments

I helgen var det tävling med kroken!
I första klassen kändes hon ganska trött, jag fick rida väldigt mycket men sen stod hon emot i kurvan mot femman i första klassen, så det blev ett stopp och 4 fel. Annars hade hon fina hopp i sig på de andra hinderna 🌸
Målet till nästa runda blev då att ha lite bättre galopp att jobba med och försöka få mer flyt i rundan så jag mer kunde ta tillbaka henne än driva på. Det fungerade mycket bättre och hon hade ett pet i sin debut i 110 cm 😍🎉🌟 super nöjd med henne och så tacksam till Nette som låter mig rida henne!

Likes

Comments

* löpning 5 km
* unghästarna ska ridas (3 st)
* Pyssla om Peia
* träna Tova och Peppy
* hoppa Ztormy
* städa bilen
* tvätta alla schabraken
* förbereda inför morgondagarna tävling!

🐎🌟🐎🌟🐎🌟

Likes

Comments

Wow! Vilka förebilder, vilken känsla, vilket EM!
Man blir så inspirerad av framförallt Peder Fredricssons ridning och hans iskalla fulla fokus. Sist ut för svenska laget, nolla och därmed säkrar silvermedaljen för Sverige! Fantastisk! 🌟

Likes

Comments

Jag är så stolt över mina små bebisar som jag har för inridning hos mig! Alla är nu igång och galopperar och det känns super bra! Dem är trygga i sig själva och växer mer och mer i både kropp och knopp för varje dag som går.

Igår vila dem alla då jag var hos Nette för att hoppa både Kroken (10 år) och Ztormy ( 5år) guldstjärnor till dem båda som verkligen hoppa upp sig och visade sin bästa sida i hoppningen. Kroken smög upp på 115 med riktigt bra tryck och Ztormy hoppa vi upp mot 80-90!

Kroken kommer gå 1m 110 i helgen! Hennes första 110😃👍🏻 och Ztormy kommer om x antal veckor att gå sin första riktiga tävling, 80 cm är tanken!


Inom 1-2 veckor kommer lite spännande nyheter upp på bloggen också kring hästarna och livet! Berättar mer sen✨ är så exalterad!

Men först - unghästarna ska ridas ikväll, i helgen blir det tävling och nästa vecka åker vi till Skottland för att fira mamma 50 år🎈🎉💕 ska bli såå mysigt!

Likes

Comments

 🌟


I helgen var det tävling med både Krok och Peia. Kroken var super fin, hoppa med stora härliga språng och kändes verkligen på hugget. Vi hade lite snöpliga nedslag i vardera klass men det lägger vi bara på vårt rutin konto, så försöker vi komma igen i nästa.
Båda hästarna gick 1 m, 105 cm. (ringsjöorten)

Peia ville inte hoppa eller ridas alla kändes det som. Hon galoppera ur sväng efter ettan i första klassen sen nita hon och vände på klacken, kasta av mig och sparka efter mig.
I andra klassen kasta hon av mig innan ett hinder på framhoppningen. Hann inte hoppa något alls utan åkte rakt ner på svanskotan och sträckte fästet från höft till lår rejält. Känns idag som om jag sprungit ett maraton.. Det gör ont bara att byta växel när jag kör bil.
vi gick iaf direkt upp och lasta in henne.


Idag, tisdag, är jag fortfarande mör i kroppen. Men det går över. Ikväll ska jag och Andreas träna rygg på gymmet och jag får försöka bygga upp och förebygga allt jag kan. Jag måste också tränas, precis som hästarna.

En roligare nyhet, eller info är att alla 3 unghästarna skötte sig super igår! Alla travar på minst ett halvt- helt varv nu utan stopp🌟🐎🐎🐎

Likes

Comments

Wiiihoo, äntligen satt den! BE KÖRKORT CHECK 😃✔️✨🎉 såå glad !!
Till helgen blir det tävling med båda hästarna (Peia och kroken). Båda ska gå 1 m 105 cm! Och nu kan jag köra 😄😄🚛


Ikväll har unghästarna fått vila. Peia hoppades imorse och kändes fin!
Jag och Andreas var istället och träna på gym efter min uppkörning idag. Körde marklyft, axlar och lite armar 💪🏻

Fantastisk fin kväll också,
precis så som vi vill ha det☀️
Underbart 🌸

Likes

Comments

Just nu har jag 3 unghästar hemma hos mig för inridning.

Funny Boy , valack på 4 är, han har jag kommit upp i sadeln på och skrittat själv. Han är väldigt rädd om sig och oerhört vaksam. En häst som kräver mycket tålamod och förtroende men som har ett stort hjärta. Han har varit här i lite mer än 2 veckor.

Florens, valack på 4 år, han har börjat så smått med att trava själv! Han har endast varit här i 1.5 vecka och har redan gjort stora framsteg. Han känns väldigt mogen för sin ålder och bär upp sig bra. Men bara för det ska vi inte stressa fram något. Han får fortfarande sin goda tid att smärta alla intryck.

Verencio , en valack på 5 år, som varit här i 1 vecka snart. Jag är nästan helt uppe i sadeln själv. Jag har hängt över honom medan han skrittat ett par steg och det har gått bra. Han är lite nervig utanför banan men annars lättlärd och nyfiken utan utan att vara rädd.

Likes

Comments

Tålamod
Nödvändigt
Viktigt
Lärorikt
Ödmjukt
Förväntansfullt
TacksamtLikes

Comments