Hej bloggis. Är såååå trött och har varit hela dagen. Så har inte ens orkat skriva om går dagen så får väl göra det nu och även berätta vad jag gjort idag.
Gårdagen var helt underbar, vi spela ju airsoft från halv tio till tre för sen orkade vi inte längre det var ju så sjukligt varmt😅☀️så där efter körde vi till Kristianstad och lämnade av andree hemma hos honom för att sedan köra direkt hem, jag somnade i bilen då för att dels mådde jag så illa av värmen men för att jag var heeeelt slutkörd. Så när vi kom hem myste jag ner mig en stund i sängen med katten och sen käkade jag resten av min kebabrulle som var kvar från i lördags. Resten av kvällen spenderade jag princip i sängen med min älskling och kollade lite youtube.och fick ta en liten gullig bild på oss vilket inte händer allt för ofta.👌🏼 så när jag vaknade med ett ryck imorse klockan halv fem och trodde jag försovit mig så fick panik tills jag insåg vad klockan var och gick och la mig igen i typ 40 minuter 😂 så jag kom till skolan runt halv åtta kvart i åtta och började med matte, det gick inge vidare för jag är sååååå skoltrött så jag satt mest bara där för att sen ha håla till 13.10.😒 så jag har haft två lektioner idag, matte och hälsopedagogik och på hälsopedagogiken var jag klar mdd alla uppgifter så där satt jag också bara av tiden.😒 höjdpunkten idag var ju dock att kag fick träffa Osciiiis (Oscar), cornelia, min kusin i skolan och sedan min barndomsvän eme, emma och Julia. Vi fyra brudar körde sedan bara runt i Lund och snackade massa skit. Så nu sitter jag på tåget hem och har ungefär 30minuter kvar innan jag är framme för att sedan åka (visserligen bara) 5 minuter därifrån och hem så räknar väl med att vara hemma tio i sex ish. Så nu ska jag plugga i mina lurar och lyssna på musik och bara önska att tåget snart är framme.
Juste jag glömde ju säga att jag bokat tid hos specsavers för att fixa linser för jag orkar inte med glasögon längre 😂

Puuuusss💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 10 Readers

Likes

Comments

Hej bloggis! Det var ju Valborg igår och jag gjorde inget speciellt gick upp vid tolv och städade rummet och min sambo dammsög hallen och duschen efter att han duschat vår hund här om dagen, såg ut som kaos haha. Sen vid tre fyra någon gång kom min sambos vän Larsson och vi drog ut och körde lite fyrhjuling. Super kul. Älskar när det är fart. Sen beställde vi mat. Kyckling rulle med extra feferoni, mums👌🏼😍 sen låg vi och mös i princip bara och kolla Kim Possible igen Hahaha. 😂 så gick och la mig tidigt för idag blir det ju airsoft på stockamöllan👌🏼 så tänkte att kommer jag ihåg det ikväll skriver jag om min dag då annars får ni det imorgon.👌🏼

Så nu är vi strax framme, så kanske hörs ikväll.

Puss 💕

  • 12 Readers

Likes

Comments

Hej bloggis! Somnade väldigt tidigt igår så därför jag inte skrev. Men igår gick jag till skolan efter att ha legat i feber sen i söndags. Det var helt okej lite segt, men okej. Fick ju faktiskt träffa min bättre halva som ni ser på första bilden. Dagen var i skolan var kort först matte prov som jag inte tränat till, tur jag läst kursen innan så jag inte behöver mega träning.😏 läste ju samhälle innan och hoppade av när vi började tvåan så i höstas hoppade jag på ettan på barn och fritid istället, så löser ju inte alla kurser då jag har redan har betyg i dem, matten valde jag dock att läsa om. 👌🏼 så slutade vid tolv och tänkte äta lunch i skolan men det sket sig för det var riktigt äcklig mat, någon falafel sak med äckligt stark tzatziki. 😷 så åkte då till Malmö för att möta upp mamma, för att ta tåget hem till min hemby och hämta min lillasyster. När vi hämtat henne var det tillbaka till Malmö för att fika lite på espresso house. ☕️ jätte mysigt och spendera lite tid med min mamma och lillasyster. Så vi pratade om att jag, min sambo, mamma och hennes nya kille inkl mina småsystrar ska ut och äta en kväll vilket jag ser fram emot jätte mycket. Så efter en timmes fika åkte jag hem igen med mitt nya löshår som jag beställt och mamma hämtat ut till mig. Det var dock brunare än mitt eget. För som ni ser på bilden med kort hår så är det mer åt det röda hållet men ska färga det tillbaka till brunt, saknade det såååå mycket när jag provade igår.🙊 resten av kvällen så kollade jag och min sambo på Kim Possible haha. Vi käkade även köttfärsås och spaghetti till middag. Så nu har jag precis vaknat och tänkte ta tag i lite tvätt och städande av vårt rum.

Puss💕

  • 11 Readers

Likes

Comments

Hej hej! Tänkte börja med mitt första inlägg idag, kände att jag faktiskt har tid för att göra detta nu när jag ändå ligger sömnlös.. Ja lite information om mig, det mesta står ju i min presentation rätt krasst. Men ja jag är en brud på 18 år, jag är rätt sprallig när jag är bekväm med personer & så. Jag älskar att skämta och skratta, finns inget bättre än vänner som får dig att skratta & känna en känsla av äkta lycka. Anser jag. Sedan så har jag haft det rätt struligt i mitt liv hit & dit med diverse beroenden (inte droger). Jag har lidit av både anorexia, bulimi, självdestruktivt beteende och självmordstankar. Fick faktiskt hjälp på BUP ett tag, men kände att tillslut gav det mig inget & då var jag noga med att säga ifrån men istället för att kanske höja/sänka min dos på ''alla'' tabletter jag hade (låter som jag hade 200st men nää, hade faktiskt ''bara'' 6st.) för att komma fram till vad som kunde hjälpa mig så drog dem bort allt och menade på att behövde jag hjälp i framtiden skulle jag vända mig till vuxen psyk. Så ibland har jag lite spöken i huvudet som tränger sig på, men jag har lärt mig leva med dem & inte låta dem styra mitt liv helt som dem gjorde från början. Anledningen till att jag har fått dessa diagnoser som depression, självskadebeteende & självmordstankar har mycket med min uppväxt att göra. Lite pga mina humörsvängningar och brist på rätt hjälp men också pga fel umgänge. Lite fakta om mina relationer med mina föräldrar, jag och min mamma har aldrig varit så där jätte bra vänner förens nu sen jag fyllde 18 eller ja strax innan. Det har varit ett tumult för mig då jag flyttade mellan min mamma & pappa sedan jag var 10. Ena stunden trivdes jag inte hos mamma det var jämt & ständigt bråk så då flytta jag till pappa som jag tröttnade på för att hos pappa var det att han var för hård med regler. Jag kände inte riktigt att jag fick göra som mina andra vänner, Så i 7:an när min gammelmormor gick bort så slogs världen undan under mina fötter. Jag började bo hos mamma, missköta min diabetes som jag hade haft i då 10 år, jag började anse att jag inte dög så slutade äta för att gå ner i vikt, redan då hade jag rökt ciggaretter i ett år. Jag kom inte hem som jag & mamma bestämt utan jag kunde vara ute hela nätter med mina kompisar. Så i 8:an hoppade jag helt enkelt av eller jag gick rättare sagt aldrig dit. Flyttades till familjehem det året jag skulle börja 9:an & började faktiskt sköta mitt liv någorlunda och fick flytta hem till min pappa efter att jag gått ut 9:an. Kan inte påstå att det var en dans på rosor för jag & pappa kommer än idag inte riktigt överens än, men relationen med båda är ändå bättre än för 5 år sen. Jag är idag sambo med min pojkvän i Åraslöv. Ja nu blev detta väldigt långt men nu har ni en liten uppfattning. 


Puss & godnatt💕

Likes

Comments