Okej tänkte sammanfatta min sommar. Den har gått för snabbt, eftersom den redan är slut. Haha. Lite humor.
Men iallafall, denna sommaren har det både varit skratt och tårar. Det har hänt massa saker, som inte går att glömma o vissa saker vill man helst glömma.
Min sommar började med att jag åkte till Liseberg, med Marlene. Det var kul, en bra början på ett bra sommarlov. Sen exakt dagen innan jag skulle dra iväg från Sverige, hade jag en heldag med mina bästisar, ni vet vilka ni är.
Sen på morgonen drog jag iväg. Spanien. Det var så underbart att komma dit, värmen, känslan, och det bästa av allt. Mina kusiner,från Finland. En månad i Spanien med min moster, min svenska kusin, o hennes pappa. Jadu ni kan förstå det blev rätt uttjatat tillslut. Jag ville hem.
Men tiden gick rätt snabbt, och jag började sakna mina bästa vänner mer och mer. Men sen i slutet på resan kom ju min väääään Tara till vårt hus i Spanien med hennes familj, så det blev ju ett plus i kanten.
När jag väl kom hem, träffade jag min bästa Alex o bästa Wille. Underbart att vi äntligen var återförenade.
Sen tillslut fick jag träffa mina tvillingar. Åh vad vi hade saknat varandra.❤
Resten av sommarlovet, kan jag inte beskriva. Det har varit underbart med massa roliga saker. Torsdagskvällarna. Sena nätter. Värmen. Gemenskapen och allt. Vill bara säga tack till mina bästa vänner, Alex,Miranda & Marlene, för att ni gjort mitt sommarlov lite bättre. Och tack Marlene och Alex för att ni var på min sida häromdagen. Kärlek till er❤ Tack alla ni andra som gjorde mitt sommarlov till ett bra sommarlov. #hejdåsommaren2013
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i bilen, påväg t Varberg bror. Vi ska hälsa på min kusin som är på kollo, de är sån här besöks dag! Weeey, Varberg.🌸🌸Likes

Comments

Kom hem från en helt underbar dag, en av dom bästa på hela sommarlovet faktiskt. Tack Marlene, Miranda, Alex o Wille! Haha älskar er, skriver mer imon, är skit tröttLikes

Comments

Hej, igår sov jag över hos mammas kompis, med mamma då o min lilla syster, vi tände ljus o kollade film o sånt. Sen idag drog vi ut och åt på thai silk. Sååå gott. Sen när jag väl kom hem bakade jag med min lilla syster. Sen senare på kvällen träffade jag Miranda, wohoo. Haha fråga på http://ask.fm/jjeennaahh har så himla tråkigt.
Fråga vad som helst.


Likes

Comments

Ni som läser min blogg via mobilen, ni kan inte se min nya design! Eller ingen kan nog se den...😭 Haha det fuckade ur tror jag!! Men iallafall, kollade film med Nora nyss, vi grillade sånna där vita kuddar. Haha kommer inte på vad dom heter, vi grillade dom genom ett ljus. Haha tagga Ullared imon

Likes

Comments

Hej har haft en paus, har verkligen inte haft lust o blogga o shit. Men iallafall ska sova hos Nora idag, och imon drar vi t Ullared! Weeeeey! Mer senare,😛

Likes

Comments

Vaknade nyss, igår gjorde jag inte mycket alls, tittade på film med min lilla syster och hade mys hela dagen. Så idag känner jag verkligen att jag måste göra nått! Vet inte direkt vad som händer idag..
Kanske ska träffa Alex, men det är inte absolut säkert. Ska nog inte på tkvällen, fan vet jag. För vill helst gå dit med Miranda och Marlene men dom är ju i Varberg.. :( Så vi får se.

Likes

Comments

Okej ska berätta min resa så kort som möjligt
Jag hatar att flyga, jag verkligen hatar det. Men resan gick helt okej fram och tillbaka!
Mina kusiner från Finland var ju där dom 10 första dagarna, som jag aldrig träffar. Så det var så himla mysigt att få umgås med dom. Under tiden dom var här, var vi i "lilla vattenlandet" som vi kallar det. Det var la ok. Hehe. Vi var ute och åt så ofta som möjligt och låg vid poolen varje dag.
Sen när dom åkte hem, blev det väldigt "sorgligt", eftersom man vet aldrig när man kan träffa dom igen.
Men när dom inte var kvar, så har vi la gått på marknader, vart vid havet, solat, solat och solat. Hahaha vi har också varit på tivoli, vi har gjort rätt mycket.
Men sen kom Tara och hennes familj ner den 6 eller något. Dom bodde ju med oss i vårat hus. Igår var vi alla på en större vatten park. Åh vilka killar det fanns, ärligt.
En underbar resa.
Det har hänt rätt mycket hemma också, som har påverkat min resa dock.
Men annars har la resan varit jävligt bra.
Kommer nog lägga upp bilder senare på allt jag shoppat, i det stoora köpcentrumet med 150 affärer, och 5000 parkeringar, hahaha.


Likes

Comments

Aa ni läste rätt, tara är här!!! Vi drog hemifrån o nu sitter bara jag o hon på en restaurang och har det mys.
Hade planerat att lägga ut en bild på alla kläder jag köpte igår, men hann inte ta någon bild. Haha, jag vet så dumt. Igår var vi på ett skit stort köpcentrum och shoppade loss.
Haha det fanns över 150 butiker, helt galet.👌😻
Åker äntligen hem på tisdag, kommer bli så skönt. 🙏

Likes

Comments

Hej alla, det blir ett snabbt inlägg. Sitter på en restaurang och har det fett chill. Vi badar & solar varje dag. Vi har hunnit med så mycket på sådan liten tid, vi har varit på marknaden, vattenpark. Men det mest underbara är att få vara med mina kusiner. Mina två kusiner från Finland kom t Spanien och har bott med oss i 10 dagar. Imon ska dom hem..😭 Men vi har tyvärr inget wifi i vårt hus, så får alltid dra och ta en dricka där det är fri wifi. Haha men ska umgås och äta nu, men jag överlevde flygresan. Jag hatar att flyga, fyfan. Men jag har det underbart här. 🌞🌞🌞🌞🌞❤

Likes

Comments