Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är jag ledig och startade dagen med att ta en promenad på 6km. Det är inge kul väder ute alls, utan det är regnigt och mörk, men det är väldigt skönt att röra på sig lite. Och jag älskar att gå promenader, jag går iallfalla 1h om dagen men oftas blir det mycket längre😊

Bara rusk och tråkigt väder :(

Likes

Comments

Att vakna upp med ett djur kan ju vara bland det mysigaste som finns!😍

Likes

Comments

Här kommer en video på en tag jag gör, det är 25 frågor som handlar om mig. tänkte att det var lite roligare med en video!

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade upp idag att jag forfarande vad sjuk, så blir inget jobb idag tyvärr. Mår mycket bättre idag än igår iallfalla, så det känns skönt!

Så planerna idag har jag ingen aning om, blir väl att fortsätta att vila och sen försöka städa mitt rum om jag har orken.

Frukosten idag blev yoghurt med hallon och granola, och en smörgås👌🏻

Likes

Comments

Ligger hemma och är sjuk och vad passar då bättre att få hem ett paket från Wish, som jag har väntat på typ 1 månad. Paket innehöll 3st läppstift med 3 helt olika färger. Ett läppstift som är mera lila, ett som är rosa och ett som mera nude!

Tycker att färgerna är väldigt fina. Har inte hunnit testa dom än. Jag har ju inte så höga förväntningar eftersom jag köpte läppstiften på Wish för 9kr. Så skulle bara vara ett plus om jag faktiskt gillar att ha de på läpparna!

Likes

Comments

Detta får bli mitt första inlägg, jag sitter här i skrivande stund och funderar på hur jag ska presentera mig själv. Och det jag kom fram till är att jag kör på det gamla vanliga sättet, med namn och ålder. Känns som en arbetsintervju kanske.

Jag heter Jenny Pettersson och är 20 år(21 i augusti). Jag bor i en liten ort 5 mil norr om Uppsala, just nu jobbar jag på olika skolor som vikarie. I höstas/vintras var jag ute och reste i 6 olika länder i Asien i 4 månader med en tjejkompis. Kan berätta mera om det i ett annat inlägg men kan säga att det var bland det bästa jag gjort i mitt liv.

Mer än så finns det inte så mycket mera att berätta nu, utan kommer i andra inlägg.


Likes

Comments