Jag vill tillägna det här inlägget åt världens bästa Krista, eftersom att det som hände igår i Melodifestivalen förtjänar hon verkligen inte. Först och främst svenska folket, hur tänker ni egentligen? Det är 2017 och ni röstar Owe till final? Och röstar ut alla duktiga kvinnor? Såg ni ens Kristas nummer? Ja, jag har så många frågetecken. Jag förstår inte påriktigt. Fattar ingenting. Mina tippningar på vem som går vidare brukar stämma ganska bra överens med det slutgiltiga resultatet annars men nu blev det ju helt chockerande resultat haha. Jag tänkte att Owe skulle komma sist men svenskarna ville visst något annat. Tycker att det borde vara moderna låtar som går vidare. Liksom, den här typen av låt som Owe har är så långt ifrån 2017 man kan komma.

Sedan har vi Jasmine & Krista som båda var jätteduktiga och som verkligen skulle ha förtjänat att gå vidare. Trodde inte mina ögon eller öron då man fick veta resultatet att de båda var utslagna. Jag hade så innerligt hoppats på att Krista skulle ha tagit sig vidare för jag visste hur gärna hon ville det. Hon om någon skulle ha varit värd att gå vidare, hon hade både ett fint nummer och en bra låt, framförallt modern. För att inte tala om hur underbar hon är som person. Hon är inte värd en sistaplats. Hon är värd så mycket mer. Jag är säker på att hon ännu kan ta sig vidare någon gång i framtiden. Hon har stor potential att göra det, det vet jag. Bara hon tävlar med en riktigt bra låt som övertygar svenskarna att rösta på henne. Never ever give up!

Även om du inte lyckades snurra svenskarnas jord den här gången - så snurrar du alltid min, Krista. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är sjukt hur lite skola vi har kvar nu och jag vet inte riktigt vad jag ska tänka om det? Det känns så overkligt? Den 16 februari är det penkkis och efter det får vi läslov. Jag får dock inte ledigt ännu då eftersom jag har en hissakurs kvar att gå nästa period som jag aldrig tidigare har fått in i mitt schema. Den här arma hissan alltså. Nåja, inte mig emot att jag måste till skolan, jag gillar ju ändå min skola. Fast hissa är ju då inte direkt mitt favoritämne hehe.

Kan nog inte säga annat än att välja att gå i övis gymnasium har varit ett av de bästa besluten jag gjort i mitt liv hittills. Har nog aldrig trivts så bra i en skola som jag trivs här. Såklart det inte alltid har varit superkul i skolan, man saknar inte riktigt t.ex. de perioderna där man hade 7 kurser. Det är tack vare alla fantastiska människor som har förgyllt ens vardag under dessa 3 år som man har orkat bättre. Och, speciellt om man är som mig och fäster sig vid lärare så blir det roligare att vara på lektioner och i skolan.

3 år, 75 kurser, en massa kursprov och några studentprov senare har man plötsligt gått ut gymnasiet och (förhoppningsvis) blivit student. Allting har ett slut, även mina år här i övis. Men, som en lärare sade så fint: "fina minnen har man alltid kvar." Så sant så. Och det har jag från min tid här. Jag vet att man ska leva i nuet men det är lättare sagt än gjort ibland. Eftersom allt har ett slut måste förändringar ske vare sig man vill det eller inte. Tiden går minsann fort när man har roligt. Jag hann ju knappt blinka förrän 3 år var förbi.

Likes

Comments

Mina 9 mest gillade bilder på instagram 2016. Jag ser ett mönster här, ni verkar gilla bilder på mig mest hahah.

1: min 18-årsdag

2: selfie

3: äldstes dans

4: h&m-selfie

5: en till selfie

6: bild från skolan dagen vi fick sommarlov

7: födelsedagsfirande

8: inte en selfie tagen i h&m iaf

9: bild från julafton

Likes

Comments

Heej! Jag fick för mig att skaffa en ny blogg!! Har tidigare bloggat på blogg.se för några år sedan och orkade inte sedan fortsätta med bloggandet haha. Så, nytt försök nu och så får vi se hur det lyckas den här gången. Gjorde några små ändringar i designen, vad tycks? Själv älskar jag bakgrunden. Genom att klicka här kan ni följa min blogg på bloglovin. Under min profilbild finns också en ikon ni kan klicka på och där hittar ni även min instagram, snapchat & facebook.

Hoppas att ni kommer trivas här med mig på min nya blogg! Jag lovar, jag är jätterolig. 😉 Avslutar inlägget med 2 av mina senaste selfies. Hörs!

Likes

Comments