God middag på er!

Såhär har det sett ut senaste dagarna. Jag i soffan framför tvn och han inne i sitt lilla krypin vid datorn. Men det är ju trevligt att man kan pricka in att vara sjuk samtidigt. Så man inte blir sådär konstig som man kan bli om man är hemma helt själv ett par dagar utan att lämna lägenheten..

Ikväll bjuds det på tacos hemma hos Emma och hela gänget kunde komma. Älskar när det händer! 

​Hörzzz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helg

I lördags bestämde vi oss för att åka till Kosta och kika lite. Framför allt vinterjacka som vi båda behöver. Ingen hittade en kan jag tillägga. Men Martin shoppade loss massa annat istället! Det enda jag fick med mig hem var 4 st dekorationslöv för 10 kr styck. Hittade dock ett par skor medan Marre höll på att prova alla sina. Vilket var dumt för jag blev helt förälskad.....

Så besviken över att jag inte kan lägga så mycket pengar på skor nu som jag har 100 stycken, gick vi och åt. OCH DÅ säger han "äter du upp allt det där, varenda liten ärta så köper jag skorna till dig". Ni som känner mig vet att jag är väldigt liten i maten och den schnitzeln var inte liten alltså... Jag hade en timme på mig att äta upp allt och han hann köpa fika efter sin mat och dricka två koppar kaffe.

Martin var såååå säker på att jag aldrig skulle klara det. Och ja det var kämpigt, jag mådde illa ett tag, maten blev kall och det bara svällde i munnen. Men jag fixade det!! Så nu har jag nya favvoskor. Och kommer definitivt aldrig glömma hur mycket jag kämpade för dem. Värt varenda tugga!

Låt säga att han verkligen fick äta upp sina ord ;)

Likes

Comments

Helg

I fredags hade vi träff med kollegorna. Vi skulle åka ut en bit i skogen där Caroline bor och hade bjudit in oss till. Av det jag fått höra av henne så såg jag ett slott framför mig. Vilket det också var. Jättestort hus/gård på landet.

Men det var inte nog med det. Vi skulle inte befinna oss i huset. Utan vi gick en bit bort längs en grusväg och kom fram till en jordkällare, men en dörr som till en fängelsecell. Blev lite skeptisk när vi skulle gå ner där, men kolla in detta! Tappade hakan helt!

Tänk också på att hennes man har byggt allting själv. Alla kandelabers, allt ni ser längs golvet och till och med den öppna spisen. Magiskt!

Likes

Comments

Inredning

Jag är så super jätte as mega nöjd! Hade inte så höga förväntningar eftersom jag gjorde det själv. Så räknade med lite ränder i färgen och lite missar här och där, men inget sånt. Allt blev perfekt! Så nu ska vi bara hitta en svart och en vit stol till så är allt komplett.

Likes

Comments

Inredning
Sovrummet får ta mycket stryk här hemma

1. När vi flyttade in. Sängen under balkarna, klädställning på sidan. = Inte så mycket yta vid fötterna eller sidorna.

2. Hyllorna i vi hade i köket i förra lägenheten passade inte bra där så de sattes upp där de passade bäst i sovrummet. Klädställningen flyttades över till väggen mitt emot. = Lite mer yta på min sida.

3. Det var varmt under sommaren så vi möblerade om och flyttade sängen så huvudena var närmre fönstret. Speciellt Martins som var så himla varm. ;) = Bättre yta vid Martins sida (han behöver det mer än mig), klädställningen står kvar på samma ställe men det blev plötsligt mycket mer yta där så det fick plats med en matta nedanför sängen också! Och 2 tavlor åkte upp mellan balkarna.

Har fortfarande inte riktigt bestämt hur jag vill ha det ändå.. Vad tycker ni??

Likes

Comments

Heeeeej! Måndag igen.

I helgen har jag kollat på innebandy, spelat innebandy och kollat på hockey. Låter kul va. Det har det varit! Och har hunnit med massa kul emellan. Efter min egen match i lördags åkte jag, mannen, pappa och Lotta över till Öland och skulle äta och kika lite på skördefesten. Själv har jag aldrig varit där så hade inga förväntningar direkt. Men när solen gick ner och det började bli mörkt blev det riktigt mysigt. Som ni vet så är jag rätt nöjd med allt så länge man är med rätt sällskap, så jag är nöjd. Det var en härlig kväll :)

Likes

Comments

Inföll en helt vanlig onsdag när mannen skulle spela match. Vi båda jobbade innan så vi sågs inte så mycket förrän på kvällen då jag gav mig på att göra planka. Som blev väldigt god faktiskt!

Så vi firade mer igår när vi hade en heldag tillsammans. Så vi körde ner till Ronneby och checkade in på deras dagsspa + en 45 min behandling var.

Bilderna att döma ser det inte ut som att vi hade det bra alls, men det hade vi! Det fanns både pool, bubbelbad, bastu och ångbastu inomhus. Sen hade de två jacuzzi utomhus. Det var nog det bästa. Och ångbastun blev lite av en favorit.

Sen fanns det en balkong typ över poolen där det var barnförbjudet och fanns skönare liggstolar. Där råkade vi somna en stund, men vaknade lagom för fika.

Efter fikat badade vi ännu mer och sen var det dags för massagen. Parmassage så vi fick vara i samma rum och det var så skönt som en massage ska vara. Helt underbart!

Hopp in i duschen sen körde vi vidare till Karlskrona och åt ryggbiff på Nivås uteservering. Förmodligen för sista gången detta året, men det var mysigt när det var lite småkyligt.

Tack bästa killen för bästa dagen och för bästa möjliga vardag du ger mig! ❤

Likes

Comments