En fantastisk sommar tog slut och en ny period i livet började. Shaida kom in på skola och jag blev supersugen på det och sökte i efterhand och kom in. Så nu är vi klasskompisar och pendlar till Värnamo. Taggad på vad framtiden har att erbjuda!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Högerkroken
Det man längtade mest till innan semestern var ju att ha massa tid att fixa i ordning i huset! Vi flyttade in i slutet av maj så det var ju mycket att göra där i början. Och så jobbade man och bara kunde greja på helger och kvällar. Så när vi kom hem från Cypern blev det full fart och det har varit så roligt att se resultatet!


Tvättade trallen och gav uteplatsen på baksidan lite kärlek.

Likes

Comments

Helg

Ett par dagar efter jag kommit hem från Malmö blev jag rastlös och ville hitta på något. Martin är ju hockeyspelare och har varit i många städer i sitt liv, men aldrig mer än i ishallarna. Givetvis hade han inte sett så mycket av Öland heller. Så vi packade matsäck och körde över dit. Jag själv har aldrig heller varit så mycket på södra delen, så vi åkte dit. Vi hade ingen direkt plan utan följde vägen ner till udden och körde upp på andra sidan ön och stannade där vi kände för. Vi hade faktiskt packat med oss madrasser och täcke för att sova i bilen, men det blåste och var alldeles för kallt för det. Och så fick vi erbjudande om att umgås med Shaida och Markus på kvällen så vi körde hem och grillade sen. Mycket mysigt det också!

Jag fullkomligt älskar såna här dagar. Man blir så uppspelt och pirrig och kär i livet. Man pratar så mycket, skrattar så mycket och har det så kul!  Det är så viktigt att komma ut hemifrån tillsammans med sin partner. Sen krävs det inte mycket för att göra mig glad, men det här är livet!

Likes

Comments

Helg

Okej, alltså den här dagen kommer jag minnas i hela mitt liv. Lördag 22 juli. På gott och ont.

Jag, Shaida, Sandra och Alma hade bokat biljetter till Håkan när de släpptes och var SUUPERTAGGADE! Alma jobbade så vi andra körde dit och skulle checka in i vårt boende som vi hade bokat genom Airbnb. Ett rum för 4 personer hade vi bokat. Jättebra sida som jag bokat med innan och alltid varit nöjd med. Vi bokade där förra sommaren när vi var på Gotland också kom jag på nu. Jaha, vi slog på GPSen och hittade tillslut lägenhetsområdet vi skulle bo i. Marina som vi bokat av sa att vi skulle ringa en Jugoslav när vi kom fram, sagt och gjort. Han kom ner och mötte oss på gatan och visade vägen upp. Första intrycket var sådär. Det var en byggarbetsplats kan man säga. Men visst man kan bygga om inget med det. Vi gick in i trapphuset och tog hissen upp. Vi skulle till fjärde våningen och på andra våningen sa han att vi bara borde ta hissen till trean och sen gå sista biten för hissen brukar stanna där emellan. "Okeeej, visst det gör vi då" Sen gick det bara utför....

Han öppnade dörren till lägenheten och slängde av sig skorna. Skostället var FULLT och jag menar fullt som om man har fest. Skor och jackor överallt. "Brukar man inte städa innan det kommer folk? Aja de ville väl inte det." Det första till höger var köket och där satt det folk. "Det sitter folk där....." Ja Sandra vi ser också det, men vi kör vidare med rundvandringen. Rummet till vänster var vårt rum han visade oss in i. Fyra våningssängar intryckta i ett rum. "Eh hej hej.." Det låg alltså en kille och en tjej i nedersta sängarna. Sen pekade han på 4 sängar, inte över eller under varandra utan helt utspritt, "one, two, three and four" Han pratade alltså engelska, därför kunde vi prata svenska med varandra där inne. Okej okej, ingen sa så mycket mer utan bara hängde med i resten av lägenheten. Tror ingen kommer ihåg så mycket mer av det för alla gick nog i egna tankar om hur vi skulle smita därifrån. Jo han frågade om vi behövde handdukar till duschen och då fick vi panik. "No no no no it's okey." Snälla ge oss inte dina handdukar!! Sen fick vi nyckeln och han visade vart vi skulle lägga den när vi checkade ut och så försvann han iväg. "Nej här kan vi inte bo!!" Vi tog alla våra väskor och gick ner till bilen illa kvickt. På den lilla vägen ner till bilen stötte vi på en man "Hello beautiful". Då brast det. Jag bad han hålla käft och sen slängde vi in sakerna i bilen och började promenera bort för att sätta oss någonstans och sansa oss. Nu kan det inte bli värre tänkte vi, men jo. Då skriver Alma som sitter på tåget till Malmö att hon kanske får hoppa av tåget för det strular med hennes biljett. Haha jag sitter och garvar när jag skriver det här, det är så sjukt. Tur man kan skratta åt det nu i efterhand i alla fall.

Men sen vände det tack och lov! Vi satte oss i bilen och låste dörrarna om oss och ringde massa hotell och kollade alla bokningssidor som finns. Tillslut hittade vi ett billigt till sista minuten pris och bokade. Dock var det bara ett dubbelrum för 2 personer med extrasäng, men det sket vi fullständigt i efter allt den senaste timmen. Sen gick vi i samlad trupp upp till lägenheten igen och skulle lägga in nyckeln. Vi smög in och slängde nyckeln i brevlådan och sen sprang vi därifrån och åkte till hotellet. Det var alltså ingen info på hemsidan om att vi hade bokat ett delat boende.

Ni kan ju bara fatta känslan när vi checkat in och äntligen kunde slappna av. Vi var onyktra klockan 16 när vi gick ner på stan för att äta kan jag säga. Alma mötte upp oss på restaurangen sen gick vi upp på rummet och gjorde oss redo för Håkan!! Allt efter det var bara perfekt! Så trots allt var det en fantastiskt resa haha!

Likes

Comments

Sandras pojkvän Niklas (Strand) har stuga på Öland så de bjöd in till fest för att sen gå på Strand, nattklubben i Borgholm. Mycket Strand nu.. Perfetkt väder, massa nya människor, massa roliga lekar, god mat och god dryck. Riktigt bra uppstyrd fest, det var skitkul! Vi började i stugan sen åkte vi på After Beach på Strand. När vi kom tillbaka grillade männen och efter maten började vi leka innan det var dags att röra sig till Strand igen för nattklubben. Solen hann gå upp innan vi var tillbaka i stugan och la oss. Det säger ganska mycket om hur kul vi hade det!

❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Helg

Hemma efter en underbar vecka i Larnaca. Vi båda gjorde sista arbetspasset förra torsdagen, dagen innan midsommarafton. Vi hittade en perfekt sista minuten resa och satt på flyget till Cypern på midsommarafton! Vi körde till Falköping och tog tåget till flygplatsen därifrån så vi kunde passa på att träffa Martins familj lite i samma veva. Så när vi landade i Sverige igen spenderade vi en dag i Falköping. En annan sak som klickade så bra med att köra dit var att Ullared ligger närmre där än hemifrån. Så vi passade på att åka till Ullared och shoppa lite innan vi åkte hem till Nybro igen. Vi hann inte mer än in genom dörren innan Shaida ringde och frågade om vi var hungriga så vi tände grillen direkt. Första semesterveckan har alltså varit helt fantastisk!

Likes

Comments

Eller bara kaos.. Detta har vi bott i senaste veckan. Vägg som ska spacklas, slipas, spacklas, slipas, limma fast väv, målas och spikas upp lister tar sin tid. Tanken var att den nya väggen vi satte upp skulle tapetseras med samma tapet som redan var i rummet. Hon vi köpte huset av var så snäll och lämnade kvar två hela påsar med gamla tapeter, tyvärr räckte inte det som fanns. Så vi tänkte om och bestämde oss för en fondvägg istället för att köpa ny tapet. Och nu är det klart! Nu har vi äntligen kunnat flytta över möbler där de ska stå och börjat packa upp kartonger med saker till vardagsrummet!

Är så otroligt nöjd över färgen vi valde. Kollade Alcro och Jotuns färger som finns här i stan, men vi fastnade inte direkt för någon. Så vi for iväg till Bauhaus och kollade igenom alla deras gråa nyanser. Hur många som helst! Och tillslut hittade vi en från Beckers som heter Bro 512. Helt underbar!

Likes

Comments