View tracker
View tracker

Helg

Började andra advent med frukost hos Emma. Sen hade vi en heldag i Emmaboda där vår andra stjärna Sandra spelade cup i inomhusfotboll. En cup hon dessutom anordnat med hjälp av några lagkompisar! Efter många timmar där åkte vi hem och direkt till OG-hallen och kollade på lite innebandy när vi ändå var igång. När den var slut checkade vi ut och åkte hem.

Hemma hos mig väntade min karl och vi lagade JÄTTEGOD mat och hade det JÄTTEMYSIGT!

Fått ta över pappas fritös så vi gjorde högrevsburgare med hemmagjorda pommes. Mmmmmmmmm

Likes

Comments

View tracker

Inredning
God morgon!

Nu ska jag berätta något roligt som händer i livet just nu.. Eller inte.

Det började med att vårt golv i köket hade rest sig. Alltså en ganska stor bula som man gick upp på varje gång man skulle diska.

Ringde till vår hyresvärd som gav mitt nummer till en snickare efter jag berättat vad felet var.

Snickaren kom hit dagen efter redan. Kände, klämde, knackade på golvet och var tveklöst säker på att de måste ta upp golvet för att se hur illa det är. Så tanken var då att flytta kyl & frys till andra sidan köket bara så de kunde öppna upp lite där.

Dagen efter var de här och skulle kika under golvet. Jag var och jobbade. Ganska länge den dagen så hade tre missade samtal och ett röstmeddelande från snickaren. Ringde upp och det visade sig vara värre än de hade trott. Så han ville bara förvarna lite så jag inte skulle få en chock när jag kom hem. Men det fick jag ändå kan jag säga..

Hela köket med bänkskivor och skåp var utsatta i matsalsrummet. Det var papper över hela golvet och stor plast hängande för köket så vi inte skulle gå in där. Detta var alltså i torsdags. Som ni ser kan man inte göra så mycket här inne. Så han lovade att fixa ett provisoriskt kök under fredagen så vi kunde laga mat över helgen. Och på måndag öppnar de upp igen och det kommer en fläkt som ska få bort all fukt. Kan ta upp till två veckor om vi har otur. KUL VA??

Det bästa är i alla fall att vi kommer få helt nytt golv! Så hoppas verkligen att jag får vara med och välja vad det blir.

Likes

Comments

Bjöd med pappa och lillasyster till Kosta julmarknad. Vi gick inne och tittade på outlet först. Åt där inne innan vi gick ut i kylan för att gå på marknaden. Man har ju varit på en del julmarknader så detta var lite av en besvikelse. Det var fint med alla lampor, snö, granar, eldar och så men själva marknaden var över på 10 minuter om ens det. Så det är nog inget jag skulle rekommendera men det var en mysig dag ändå.

Vi var hemma tidigare än väntat så på vägen hem stannade vi till hos mormor och morfar där moster med familj var. Drack lite kaffe och fikade sen åkte vi hem och landade i soffan!

Likes

Comments

God middag på er!

Såhär har det sett ut senaste dagarna. Jag i soffan framför tvn och han inne i sitt lilla krypin vid datorn. Men det är ju trevligt att man kan pricka in att vara sjuk samtidigt. Så man inte blir sådär konstig som man kan bli om man är hemma helt själv ett par dagar utan att lämna lägenheten..

Ikväll bjuds det på tacos hemma hos Emma och hela gänget kunde komma. Älskar när det händer! 

​Hörzzz

Likes

Comments

Helg

I lördags bestämde vi oss för att åka till Kosta och kika lite. Framför allt vinterjacka som vi båda behöver. Ingen hittade en kan jag tillägga. Men Martin shoppade loss massa annat istället! Det enda jag fick med mig hem var 4 st dekorationslöv för 10 kr styck. Hittade dock ett par skor medan Marre höll på att prova alla sina. Vilket var dumt för jag blev helt förälskad.....

Så besviken över att jag inte kan lägga så mycket pengar på skor nu som jag har 100 stycken, gick vi och åt. OCH DÅ säger han "äter du upp allt det där, varenda liten ärta så köper jag skorna till dig". Ni som känner mig vet att jag är väldigt liten i maten och den schnitzeln var inte liten alltså... Jag hade en timme på mig att äta upp allt och han hann köpa fika efter sin mat och dricka två koppar kaffe.

Martin var såååå säker på att jag aldrig skulle klara det. Och ja det var kämpigt, jag mådde illa ett tag, maten blev kall och det bara svällde i munnen. Men jag fixade det!! Så nu har jag nya favvoskor. Och kommer definitivt aldrig glömma hur mycket jag kämpade för dem. Värt varenda tugga!

Låt säga att han verkligen fick äta upp sina ord ;)

Likes

Comments