Mitt i flytten händer så mycket annat kul också. Egentligen skulle man ha fullt fokus på flytt, men eftersom vi började i god tid och har väldigt bra koll så har jag tack och lov kunnat göra lite annat om kvällarna också.

Förra söndagen firade vi morfar som fyllt år. Det har varit fantastiskt väder så jag har varit ute mycket med tjejorna efter jobbet. En dag åkte vi och överraskade Sandra som fyllde år. Vi körde dit och plingade på med fika och blommor. Onsdag kväll var det partaj med jobbet. Personalen på våra tre småbarnsavdelningar träffades och åt och drack gott. Sen hade vi ju en ledig dag i torsdags. Då var det mest packning och städning som gällde här hemma. På kvällen när vi behövde lite luft åkte vi lines & cyklade bort till huset och kikade lite och pratade med våra nya grannar!

Det har varit en väldigt bra vecka helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså igår var det ju skitväder på dagen rent ut sagt. Det regnade från jag vaknade tills jag åkte hem från jobbet typ. Så vi var lite nervösa över hur det skulle bli idag.. Min avdelning + 2 till småbarnsavdelnigar till har planerat detta årets aktiviteter till förskolans dag. En förmiddag ute. Men när jag vaknade idag sken solen och himeln var helt klarblå! Fantastiskt! Och allt blev så bra. Solen sken, alla barn var glada, alla pedagoger var glada, allt funkade hur bra som helst. 8 avdelningar ute på gården tillsammans. Det blev riktigt lyckat! Barnen somnade på några minuter efter lunch, helt slut de små stackarna.

Efter jobbet mötte jag upp dessa två damer. Vi beställde mat och gick och satte oss i parken nedanför mig. Perrrrfekt dag, med många r.

Likes

Comments

Efter jobbet idag blev man bjuden på grillat hemma hos Shaida. Sen skulle vi hem till mig och baka blåbärspaj med gänget. Sandra anlände till burgarna och de andra kom senare, en gång i timmen ungefär. Fia näst efter sin träning och Alma sen efter sitt jobb. Till och med Emma tittade förbi trots hon inte skulle. Så hela ligan var samlad en stund igår. LIVET!

Likes

Comments

My fabulous life

Måndag igen. Veckorna springer iväg och tack för det. Jag vill gärna flytta nu!

Martin är på utbildning med jobbet så jag är själv tills på fredag. Satt och skrev handlingslista till mig själv och precis när jag var klar skrev Alma till mig och frågade om vi skulle äta pannkakor. Eh ja. Visste att Shaida var ledig också så bjöd in henne med. Älskar mina kompisar som alltid bara säger ja till allting.

  • Alma frågar mig om vi ska äta pannkakor - ja
  • Jessica frågar shaida om vi ska äta pannkakor - ja jag ska bara springa först
  • Jessica frågar Alma om vi ska med Shaida och springa backe - ja varför inte
  • Alma frågar Jessica om vi ska cykla dit - ja okejdå
  • Shaida frågar oss om vi ska springa både backe och 5 km - AA visst

Tänk vad mycket jobbigare vår konversation hade kunnat bli om någon sa nej eller hade invändningar på allt. Allt blir så mycket bättre och lättare av att säga ja. Testa någon gång vettja!

Likes

Comments

Helg
Hallå hallå!

Denna helgen har varit toppen!

Nu börjar det fina vädret komma tillbaka igen. Man vet aldrig när det kommer eller hur länge det tänkt stanna.. Men som alltid tog vi vara på det väl.

I fredags samlades alla brudar förutom tant Berg som skulle på galej. Vi skulle äta tillsammans och givetvis blev det grillat! Efter maten tände vi ljus, dukade fram godis och gjorde oss redo för film. Kommer inte ihåg vem, men någon föreslog att vi bara skulle sitta och snicksnacka lite innan vi satte igång tvn. Fantastisk idé! Så vi satt och bara pratade hur länge som helst. Det blev faktiskt ingen film alls. Fantastiskt!


Lördag förmiddag spenderade Martin och jag i solen ute på gården. SOM jag längtar tills vi har vår egen trädgård att gå ut på!! Men nu fick vi nöja oss med det vi har.

På kvällen blev vi bortbjudna till Kristian & Mimmi där vi kollade på Eurovision resten av kvällen och natten!

Igår, söndag var det inte väder för att sola så vi tog hand om massa tvätt, massa packning och massa städning hela morgonen. Vi fick väldigt mycket gjort faktiskt! Sen bar det av till Kalmar för att kolla på min systers dansuppvisning och därefter ett besök på Pinchos. ÄLSKAR PICHOS!

Likes

Comments

Helg

Åkte till Karlskrona i helgen där vi har sommarstugan och det bjöds på fantastiskt väder!! Vi brände oss faktiskt i solen båda två. Körde redan vid 10 på morgonen så vi hade hela lördagen framför oss. Behöver inte skriva så mycket mer. Bilderna kan på tala för sig själva.

Likes

Comments

Renovering

Nu är det snart dags för flytt! Den 30:e maj är sista mötet med mäklare och säljare där vi får nycklar. Direkt därefter går lasset! Vi började med allt ganska tidigt och har tagit lite i taget så vi slipper stressen sen, men det är fortfarande saker kvar att göra.. Nu ska vi sätta oss och bestämma vilken villaförsäkring vi ska ta, beställa bredband och kolla igenom våra andra gamla tjänster. Även skriva matlista och handlingslista, så vi har lite att ta itu med ikväll. Men allt som har med flytten att göra just nu tycker jag är roligt. Känns bra att få ordning på grejerna och att det börjar närma sig. :)

Likes

Comments

Helg

Dagen började fantastiskt bra! Vi vaknade ganska tidigt så vi gick en promenad i solen. Hotellet ligger mitt i stan så vi gick en sväng åt andra hållet och kollade på stora fina hus. Sen gick vi tillbaka och åt hotellfrukost!

Mätta och belåtna vilade vi lite uppe på rummet innan vi packade ihop oss och checkade ut. Men som tur var fick man fortfarande nyttja gymmet och relaxen efter utcheckning. Så vi tränade lite och badade lite innan vi gav oss ut på stan.

Likes

Comments

Helg

Valborg är l egentligen bara en dag man firar för att få en chans att festa i ungdomarnas värld. Tack vare det fick vi en chans att komma iväg. Min syster och hennes tjejer ville ha fest och hade ingenstans att vara. De erbjöd sig att lägga ihop pengar till en hotellnatt för Martin och mig om de fick vara hos oss. TAGET! Vi var ute efter något med relax/spa och hittade ett som verkade fint till ett bra pris i Växjö.

Vi shoppade på Grand Samarkand på dagen innan vi checkade in och tog oss ner i källaren. Ett gym låg precis intill relaxen, så vi körde ett pass innan och gjorde oss förtjänta av en kväll i badet och lite god mat!

I väntan på en plankstek på Båtsmannen.

Likes

Comments