Blev inbjuden till familjen Karlsson på uppesittarkvällen i år igen. Andra året i rad. Vilket betyder att det nu är TRADITION!

Tog tåget hem från Falköping, hann äta lussebullar hos Alma och fräscha upp mig lite innan vi skulle åka. Väl där fick vi godaste julmaten serverad. Grillat!

Sen var det dags för bingolotto såklart. Massa godsaker och lite kortspel däremellan. Perrrrrrrfekt.

Likes

Comments

Nu kommer inläggen lite lite sent, men jag ser till att det hamnar på rätt datum i alla fall. Själva grejen är ju trots allt att jag ska kunna gå in här och kolla tillbaka vad som skett i livet. Och det händer en hel del faktiskt!

Veckan innan jul åkte vi till Falköping och bodde hos mina svärföräldrar. Det bästa av allt är att det bara tar en timme med tåg till Göteborg därifrån så vi tog en heldag där med shopping, julmarknad och god mat!

Finbesök av syster - en hockeyspelare med sår överallt

Lunchpaus i shoppingen på Jensen's. En av de absolut bästa restaurangerna enligt mig - shoppar björnkorv i Lisebergs Lappland

Likes

Comments

Helg

Började andra advent med frukost hos Emma. Sen hade vi en heldag i Emmaboda där vår andra stjärna Sandra spelade cup i inomhusfotboll. En cup hon dessutom anordnat med hjälp av några lagkompisar! Efter många timmar där åkte vi hem och direkt till OG-hallen och kollade på lite innebandy när vi ändå var igång. När den var slut checkade vi ut och åkte hem.

Hemma hos mig väntade min karl och vi lagade JÄTTEGOD mat och hade det JÄTTEMYSIGT!

Fått ta över pappas fritös så vi gjorde högrevsburgare med hemmagjorda pommes. Mmmmmmmmm

Likes

Comments

Inredning
God morgon!

Nu ska jag berätta något roligt som händer i livet just nu.. Eller inte.

Det började med att vårt golv i köket hade rest sig. Alltså en ganska stor bula som man gick upp på varje gång man skulle diska.

Ringde till vår hyresvärd som gav mitt nummer till en snickare efter jag berättat vad felet var.

Snickaren kom hit dagen efter redan. Kände, klämde, knackade på golvet och var tveklöst säker på att de måste ta upp golvet för att se hur illa det är. Så tanken var då att flytta kyl & frys till andra sidan köket bara så de kunde öppna upp lite där.

Dagen efter var de här och skulle kika under golvet. Jag var och jobbade. Ganska länge den dagen så hade tre missade samtal och ett röstmeddelande från snickaren. Ringde upp och det visade sig vara värre än de hade trott. Så han ville bara förvarna lite så jag inte skulle få en chock när jag kom hem. Men det fick jag ändå kan jag säga..

Hela köket med bänkskivor och skåp var utsatta i matsalsrummet. Det var papper över hela golvet och stor plast hängande för köket så vi inte skulle gå in där. Detta var alltså i torsdags. Som ni ser kan man inte göra så mycket här inne. Så han lovade att fixa ett provisoriskt kök under fredagen så vi kunde laga mat över helgen. Och på måndag öppnar de upp igen och det kommer en fläkt som ska få bort all fukt. Kan ta upp till två veckor om vi har otur. KUL VA??

Det bästa är i alla fall att vi kommer få helt nytt golv! Så hoppas verkligen att jag får vara med och välja vad det blir.

Likes

Comments

Bjöd med pappa och lillasyster till Kosta julmarknad. Vi gick inne och tittade på outlet först. Åt där inne innan vi gick ut i kylan för att gå på marknaden. Man har ju varit på en del julmarknader så detta var lite av en besvikelse. Det var fint med alla lampor, snö, granar, eldar och så men själva marknaden var över på 10 minuter om ens det. Så det är nog inget jag skulle rekommendera men det var en mysig dag ändå.

Vi var hemma tidigare än väntat så på vägen hem stannade vi till hos mormor och morfar där moster med familj var. Drack lite kaffe och fikade sen åkte vi hem och landade i soffan!

Likes

Comments