Long time no see! Har ikke vært så mye blogging nå i eksamens tiden.. Har hadt travle dager på skolen. Nå er det siste innspurt før sommerferien kommer og det nye kapittlet i live mitt starter. Jeg flytter til Trondheim i begynnelsen i av August. Jeg har fått skoleplass, boplass og innvilget stipen/lån fra lånekassen. Så nå ligger alt til rette for at jeg skal flytte og jeg gleder meg helt sinnsykt. Jeg har fått meg boplass midt i smørøyet. Jeg har det meste rundt meg og det tar bare ti minutter å gå til byen. Jeg kunne ikke tenkt meg å bo enn annen plass enn der.

Jeg gleder meg til å innrede det nye rommet og få nye impulser rundt meg. Jeg har ikke store plassen å jobbe med siden det er et rom i kollektiv, men det er stort og nyoppusset. Jeg har planlagt en god del om hvordan det skal se ut. Jeg har en plan om å skifte litt på stilen av innredning og få noe nytt å se på. Jeg tror jeg kommer til skifte farger og teksturer. Nå har jeg lilla, svart og sølv, men jeg vil gå mer mot svart, gull og kongeblå. Moodboard og inspo til rommet kommer ganske fort.

Jeg har den siste eksamen imorgen, så etter det blir det bare jobb og ferie. Forhåpentligvis blir det flere innlegg fra meg.

En liten reminder nå i eksamenstiden!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


JakkerH&M


VINTAGE


Sko


SHOEDAY


BIRKENSTOCK


Kjoler

H&M


VILLA

Likes

Comments

Dette er da meg, 18år og skal bli interiørarkitekt. Jeg begynner studiene til høsten, så her inne kan det bli en del interiør innlegg. Jeg har laget meg blogg før, men det var i fjortissperioden min og jeg slettet den. Jeg følte ikke det var helt for meg, men nå fant jeg denne platformen og ville prøve det ut.

Jeg kommer fra en liten bygd, men skal flytte til Trondheim når jeg skal begynne på ny skole. Det ser jeg veldig fram til! Jeg er et menneske som lengter til storbyer, som liker det med mye folk og at det skjer ting hele tiden. Jeg tror at bloggingen kommer til å ta seg veldig mye opp når jeg flytter til en plass der det virkelig mulighet for å blogge om noe annent enn seg selv.

Jeg håper også dere som leser sier ifra om dere vil at jeg skal skrive om noe dere vil høre om! Gleder meg til å se hvordan dette kommer til å gå!

Likes

Comments