Header

Ojojoj som dagarna flyger förbi, vi har hunnit ha en riktigt mysig jul med våra familjer. Och vår E fick minsann en massa kärlek, pussar och klappar på sin första jul, precis som det ska vara. Kommer bli så roligt kommande år när man verkligen får uppleva glädjen i hans ögon när tomten kommer och allt spring i benen.

Nu i mellandagarna har vi även hunnit med att träffa vår bröllopsfotograf för en provfotografering, det var så himla kul och det känns verkligen helt fantastiskt att vi ska gifta oss till sommaren.


Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Idag är vi riktigt trötta, vår lillkille har dragit på sig sin första förkylning vilket betydde att jag fick nästintill ingen sömn inatt. Gör ont i mammahjärtat!

Nu myser vi i soffan, har värmt på lite glögg, kämpar med att sticka färdigt Linus sockor och snön fortsätter att falla utanför.

Likes

Comments

Har varit fullt upp här hemma den senaste tiden, men idag så har jag och E bra myst hemma med Musikhjälpen i rutan. Och massor med snö har det kommit så julkänslan kryper sig verkligen på, hoppas dock att det är någorlunda bra stigar på slingan ikväll, tänkte ta med mig Amica på en liten löprunda.

Höjdpunkten nu närmst är att Kapten Röd ska in och köra Live på Musikhjälpen kl 17:00, Can't wait!Likes

Comments

​Hej Hopp! Snart har det hunnit gå en hel vecka sedan dopet för vår E, och det kunde inte ha gått bättre, prästen var väldigt lätt och bjöd på sig själv och både familj och vänner delade dagen med oss. Kan ju säga att denna lilla kille är så älskad redan och aningens bortskämd <3


Första advent står nu för dörren och visst har vi hunnit med julstädningen och att ta fram pyntet, helt klart igår så nu går man bara och myser i det här hemma. Tycker julen är så himla mysig! Har även gett mig på att lära mig sticka så varsitt par med raggsockor hoppas jag blir klara innan jul! Tänk va bra att youtube finns ;)  

Likes

Comments

Go morron! Här har man varit uppe sedan 05:30 då E vaknade och var väldigt pratglad, behövde ny blöja och lite mat. Helt galet hur fort tiden går, tänk att vår lille kille redan hunnit bli 3 månader och ska döpas på söndag. Så mycket som händer nu i hans lilla kropp och så roligt det är att följa honom varje dag, stolta är vi minsann!


Lutar även åt att åka upp till en fin vän i Göteborg i januari och samtidigt passa på att se Iron & Wine. Hoppas att det går att fixa ihop, hade varit så roligt! <3

Likes

Comments

​Att sakna veckan i lindvallen -16 är inte alls svårt, ikväll är en sådan kväll när tankarna går tillbaka till ljumna dagar, mycket kärlek, flugfiske, whiskey och en förlovning. En helt fantastisk semester. Tänk att om mindre än ett år så står vi som man och fru <3

Likes

Comments

Hej Hopp!

Kass på att uppdatera men det har varit full rulle i 3 veckor kan jag säg. Har nu börjat på Ingvar strands blomsterskola där jag läser en 40 veckors grundutbildning. Det har varit intensiva och långa dagar men det har också varit galet roligt! Vi har haft latinprov varje fredag och jag har haft alla rätt än så länge, peppar peppar! Och sen är det många tekniker, teori och färglära som behöver nötas in haha. Men jag försöker påminna mig själv hela tiden att vi är helt nya på detta och då ska inte allt sitta perfekt. Det kommer med tiden!

På måndag väntas första vändan med praktik, 3 veckor som säkerligen kommer gå minst lika snabbt och som kommer utmana mig och få mig att bli ännu mer förälskad i detta yrke. Men är såklart skitnervös!

Dessa tre veckor i skolan har vi fått prova binda buketter i handen, i ställning, göra höga buketter, asymmetriska buketter, bordsdekorationer (både kompakta och lite mer luftiga asymetriska), begravningsdekorationer och färglära. Nedan kommer några bilder:


Likes

Comments

Nyss hemkommen efter en mysig övernattning i Mellbystrand med min fina Blondie som snart sätter sig på planet mot Australien där hon ska vara i hela 6 månader! Så glad för henne och något avis haha ;) Så nu står vi bägge två inför ett varsitt nytt steg i våra liv och ett riktigt äventyr väntar runt hörnet! Wiiie! 

För övrigt så har vi hunnit med vår 50 års fest i helgen, blev riktigt bra och vilken team vi är! :)

Bjuder på några bilder!


                                  
                
                                  

                                  
        
                                  
                    
                                  
                        
                                  

                                  

                                 
       
                                  

Hadderajjj! 

Likes

Comments