Vardag

Nu i fredags tog jag sommarlov så himla, himla, himla skönt! Har en vecka ledig nu då jag börjar sommarjobba nästa vecka och tjäna lite pengar, skönt. Ska dock endast jobba tre veckor, superskönt, för vill hinna göra så mycket jag hinner denna sommar. Hoppas vädret levererar denna sommaren, så man kan bli brun och fräsch och vara ute så mycket som möjligt. Gick dessutom ut ettan med godkänt i alla kurser, så himla glad.

Iallafall i fredags efter skolavslutning så åkte jag, Matilda och Emilia till Nova för att handla lite grann. Jag fick med mig tre sminkprodukter hem. En mineralfoundation, en eyeliner och en highlighter. Inget som egentligen behövdes.. Men skönt och ha till hands. Däremot så var det en liquid highlighter och jag har velat testa på det så länge så nu äntligen har jag en i mina händer. När vi väll varit på Nova så åkte jag hem, där jag duschade och sminkade om mig för senare drar iväg till stationen för att möta upp Emilia.

Eftersom att gymnasieskolan här jag bor tog studenten i fredags så var det fullt med människor i centrum, men det hindrade inte mig och Emilia för att sitta på uteserveringen i stan och äta. Vi åt thai/kinamat, dock så var det inte de godaste.. Men det gick ner i magen och man gick mätt och belåten därifrån haha. När vi väll hade ätit så gick vi mot Ica för att handla lite gott att äta tills kvällen när även Matilda skulle komma. Vi köpte lite frukt och en kladdkaka. Sedan så åkte jag och Emilia hemåt, och bara väntade på att Matilda skulle dyka upp. De var först tänkt att vi skulle sitta ute i trädgården med tända ljus och filtar, men det började åska, blixtra och regna så vi fick gå in och sätta oss i köket, däremot blev mysfaktorn ungefär den samma då vi tände ljus och lyssnade på musik och bara snackade om allt och inget. Super start på sommarlovet!!

Tycker det är så kul att se alla studenter på flaken, det får mig att längta till att jag själv ska ta den. Bara två kvar wiho!

Hoppas alla får ett så jävla najs sommarlov!!! Nu ska jag däremot städa mitt rum hehe, och förlåt för en så himla dålig uppdatering.. Puss <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping

Hello!!!

Hur mår ni idag? Själv mår jag super, endast lite trött.
Försöker städa mitt rum, går inte jättebra och åt nyss middag.
Har varit i skolan idag, hade matematik och imorgon så har jag de muntliga NP i matte. Orkar inte.. och sedan nästa tisdag det skriftliga och sen är vi done med massor av nationella för detta läsåret. Superskönt! Iallafall, efter matten så hade vi material och miljö dör vi gick igenom brand och elsäkerhet, då vi har prov på det nästa vecka(?). Sedan efter skolan åkte jag och pappa och handlade och köpte mina favvofransar som jag faktiskt köper på ÖoB. Väldigt lika wispies från ardell. Däremot tycker jag om dessa mer.
Sedan har de inte hänt så mycket mer, ska hoppa in i duschen efter jag städat klart!!!
Puss och kram :-)

Likes

Comments

Hejsan

Alltså nationella.. så jävla svårt, förlåt för svordomen. Men alltså det var verkligen så. För det första så förstod jag ingenting. Och för det andra så kändes det som att de olika svarsalternativen var samma.. men skitsamma jag hoppas på ett E om inte högre. Och ifall det är någon som undrar så läser jag engelska 5.
Däremot så tror jag att hörförståelsen gick bättre än läsförståelsen, då jag hängde med i det medta tills i slutet då det stod människor utanför klassrummet och skrek. Och jag blev verkligen så okoncentrerad och störd så jag tappade det liksom. ":-)))))"
Tråkigt att folk inte kan respektera..
Ska iallafall snart hem från skolan då jag faktiskt inte mår riktigt bra, har ont i magen och haft det sen i torsdags även ungefär. Men ska nog käka något först med mina kompisar som fortfarande inte är klara innan jag drar hem. Tror det blir bra.

Pussar

Likes

Comments

Contains affiliate links Jina tipsar

Hejsan!

Har nu efter ett långt tag använt mig av Cocoa Brown's brun-utan-sol. Och alltså den är så himla prisvärd. Helt klart värd pengarna och den är så bra. Känner mig hundra gånger fräschare när jag använder mig av bus, hatar att vara blek. Nu när jag skrubbar bort min bus så blir jag ledsen i ögat över hur faktiskt blek jag är. Ser inte frisk ut, och det är inget jag trivs i överhuvudtaget, tyvärr. Men till alla er som vill få en fin fejkbränna så tipsar jag er verkligen om denna produkt från Cocoa Brown, just denna jag använder är 1 Hour Dark, och det är den bästa. Har även testat en annan, som man skulle ha upp till 3h för en mörkare tan, gillade dock inte den lika mycket.

Det som är så positivt med denna är ju såklart att den är billig om man jämför med St tropez, och att man ser om man missar någonstans på kroppen eftersom att detta är en färgad mousse.
För tillfället använder jag mig av St tropez handske, försöker hitta en som håller ett tag, eftersom att jag nästan alltid gör sönder dom så snabbt. För dom är liksom bara limmade i kanterna.. Någon som har bra tips på en brun utan sol handske som faktiskt håller och som man typ kan slänga in i tvättmaskinen eller bara tvätta för hand? Hade vart jättesnällt om ni ville berätta!!!

Min brun-utan-sol rutin går till på det sättet att jag för det första hoppar in i duschen, skrubbar mig. Sedan så återfuktar jag främst armbågar, knä, och andra partier där man kan vara lite torr. Efter detta så det tar jag min handske, håller ut mousse på den, och jobbar in med cirkulerande rörelser över hela min kropp. Och eftersom att jag oftast vill ha lite mer tan så upprepar jag med moussen två dagar i sträck. Även ibland tre.. Men det är ju helt klart upp till en själv att bestämma hur mörk tan man vill ha.

Länkar till produkterna finns om du klickar på bilden.

Likes

Comments