Vardag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag


Hejsan godingar! Hur mår ni idag?

Idag har jag skrivit prov och även fått reda på mitt resultat på mitt matteprov jag skrev i förra veckan och jag blev faktiskt godkänd vilket jag tycker är jätteskönt!

Efter skolan åt jag glass med Emilia innan jag skulle ta tåget hem och nu väll hemma gör jag absolut ingenting. Lyssnar på musik och tar det lugnt. Vad gör ni idag?

Puss och kram/ Jina <3

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!

Ska som vanligt dra den där "förlåt för att jag inte bloggat".. Sämsta jag, sitter just nu på hantverkslektion och får mitt hår stylat. Vi håller på med bruduppsättningar, skojsigt. Även min skoldator la av idag, men fick en annan haha, eftersom vi har chrome books så finns allting ändå på våra konton. Jag slutar vid 4 och då ska jag hem, duscha och ta ny bus eftersom att atm är jag sååå himla fläckig eftersom den håller på och gå bort, och alltså det ser förjävligt ut. Ska nog även beställa ett/några par nya skor, för det är faktiskt något jag behöver investera, då mina nuvarande fina vårskor håller på och gå sönder.. </3

Har hittat några snygga skor på ellos, som jag faktiskt vill ha. Ska visa i ett senare inlägg.

Och vet ni vad? Jag fyller 17 år om 2 dagar. Alltså på onsdag haha.. Hoppas jag verkligen får det jag önskar mig, vilket då är en ny säng, dock ytterst tveksamt. Men får hålla tummarna.

I helgen hade jag skojsigt, jag åt på restaurang med mina bästa tjejkompisar sedan på efter det var jag med en av de fortfarande och en väldigt bra killkompis till mig hemma hos mig. Och alltså vi hade så jävla kul, aldrig skrattat så himla mycket i mitt liv tror jag haha. Sen i lördags så träffade jag två kompisar, och en av de har jag verkligen inte träffat på så himla länge och det var så kul att få träffa henne efter så lång tid. Men vi hade skoj, sen igår så gjorde jag ingenting.

Förra veckan jag bloggade var inte alls händelserik, minns typ ingenting haha. Eller jo, juste. Vi hade föreläsare på skolan som kom från röda korset och även någon som föreläste om ekonomi. Sen hade vi även matteprov, hoppas verkligen att de gick bra för mig.. Men nu måste jag kila.

Kramar / J

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon kära ni!

Hur mår ni idag? Jag vaknade för någon timme sedan och har sedan dess bara legat i sängen och käkat frukost. Ska städa mitt rum idag och även BUSa mig. Sen ikväll sminka mig och försöka hitta på något. Ska nog även försöka hitta min laddare till min kamera eftersom den är helt borta.. Inte använt den på hur länge som helst.

Alltså hela denna veckan har jag somnat så himla tidigt och fått typ 12h sömn varje natt, haha.. Förstår inte ens hur det är möjligt men har varit tusen gånger piggare på dagarna.

Igår i skolan tränade vi inför engelska NP, och alltså.. Det gick så jävla dåligt, tror inte jag har ett enda rätt, tyckte det var skitsvårt och var i dåligt mode, eftersom att läraren gick runt hela tiden och viskade till alla och det stör min koncentration så grovt mycket. Men vad ska man göra..? På hantverkslektionen gjorde vi bara hår, en bröllopsuppsättning med hjälp utav en dounot. Och det blev faktiskt jättefint, dock ingen uppsättning som passar i mitt hår då luggen stod rätt upp haha.

Nu ska jag iallafall bege mig in på mitt rum och städa upp och senare BUSa mig. Under tiden BUSen sjunker in ska jag nog titta på en film, men då skriver jag om de senare om den rekommenderas eller ej. Eller så fixar jag något tidsinställt intressant inlägg till er!


Hope you have a great day<333 / J

Likes

Comments