Äntligen hemkommen från skolan! Idag gick vi inte alls till 17.00 som vi brukar idag vart våran hantverkslärare sjuk och vi fick istället en liten uppgift som ska vara klar till på måndag. Såklart vart vi jätteglada att vi fick sluta tidigare, när vi ska ta bussen så går den fel, den kör inte alls via centralen som vi trodde och de slutade med att vi var tvungna att gå tillbaka till därifrån vi hoppade på första bussresan. När vi väll var framme var vi tvungna att vänta ett litet tag för bussen som vi var nära bara körde iväg. Sedan åker jag, Emilia och Matilda vidare mot centralen där väll får Emilia springa till sin buss. Jag och Matilda går vidare till stationen och pratar. När vi stått och väntat på ett tåg i fyrtio minuter inser vi att de är sent, men till slut kommer ett tåg in på spåret. Vi hoppar på tåget och nästa ställe som nämns som vi ska åka vidare till är helt fel. Vi inser snabbt att vi är på fel tåg och hoppar sedan av. Och återigen får vi vänta på tåget i tjugo minuter och åka tillbaka till samma station som förut för att sedan ta tåget hem. Och återigen får vi vänta tjugofem minuter och sedan äntligen kommer det rätta tåget som ska ta oss hem. Och nu efter ett två timmars äventyr är jag äntligen hemma och har inga planer alls för dagen. Hoppas endast på att vi ska äta något gott till middag idag eftersom att de är fredag och då behöver man unna sig något gott. Ska nog cykla och köpa naturgodis ikväll, kanske? Eftersom att de är så gott och för att jag äntligen har fått in mina pengar på mitt kort! Imorgonbitti måste jag gå upp i tid för då ska jag åka iväg på kalas hos min storasyster, trevligt.
Men vi bloggas senare, pussar & kramar / J

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Hur mår ni idag? Själv mår jag lite bättre än vanligt just kanske för det är fredag, vem vet? Det ska iallafall bli skönt med helg. Snart ska jag resa mig upp från sängen och ta kraften till att sminka mig och bestämma kläder för dagen. Idag börjar jag 10.15 och första lektionen är engelska och sen så är det lunch och sen har vi ett fem timmars långt hantverkspass, hoppas verkligen art vi får fixa med hår idag. Tycker det är roligare än smink, för att sminket vi har i skolan är inte alls bra tycker jag, foundationen blir kakig och täcker inget och samma med concealern, resten är däremot bra. Men för att få till en fin och bra sminkning krävs en fin bas, right?
Så tycker iallafall jag.

Jag hör av mig senare, pussar & kramar /J

Likes

Comments

Hejhej och välkommen till min nya blogg! 


Jina heter jag och är sexton år. Jag har valt att starta upp en blogg för att dela med mig av mode, smink, hår & min vardag. I framtiden är smink, mode och hår det jag vill arbeta med och det är därför jag redan väljer att starta nu. I skolan pluggar jag till hår-makeupstylist, vilket inte är en jättebred linje men ifall jag skulle ångra mig kan jag läsa vidare på högskola. Men i framtiden är min största dröm att få jobba på någon stor modeshow och styla modellerna innan catwalk. Efter gymnasiet skulle jag även vilja flytta till England eller USA för att sedan studera vidare och bli proffesionell och sedan jobba världen över som makeupartist och skulle jag inte lyckas med det skulle jag vilja arbeta på Sephora eller liknande bara då jag även tycker det verkar intressant. Det är bra att ha mål, och det skulle vara ännu bättre att få lyckas med dom.

På min fritid lyssnar jag för det mesta bara på musik och är med vänner. Jag har mycket tid till att blogga, och det är även därför jag vill satsa på något sånt här, för jag har även alltid älskat att skriva. Och jag gillar själv att läsa tips och trix och skulle även därför själv vilja hjälpa till med det jag har lärt mig och kan. 

Utöver det så har jag idag varit i skolan, först hade vi idrott däremot var jag inte aktiv på lektionen idag då jag känner mig lite krasslig och var hemma ifrån skolan igår det var inte alls ett jobbigt idrottspass man hade nog inte ens behövt vara ombytt, sedan därefter hade vi svenska och engelska. På svenskan arbetar vi med att skriva egna argumenterande tal, och jag ska skriva om feminism och det är något jag tycker är jätteintressant och något jag verkligen älskar att diskutera. Jag är feminist och står för jämnställdhet, då jag tycker att alla människor oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning osv borde respekteras, och även att det ska vara lika rättigheter för alla. På engelskan satt vi bara och diskuterade om hur vi skulle få till en bra arbetsro i klassrummet så man ska kunna arbeta bättre utan att bli störd av att folk pratar högt, att mobiltelefoner ringer och annat som kan vara störande under pluggandets gång. 

Sedan hade vi bara studiecoachtid som vi kallar det på vår skola, och det var inte så värst jättejobbigt, man skulle bara byta plats om man höll med om vissa påstående, rätt chill! Sedan efter skolan gick jag, Matilda och Emilia in på Cubus som ligger rätt nära skolan och vi alla köpte oss ett par svarta bootcut byxor, jag behövde verkligen ett par nya nu eftersom att båda mina två par har gått i sönder och det är verkligen mina favoriter all the time, de är så snygga och bekväma och man kan lätt få ihop en snygg outfit med dom. Man kan lätt styla upp de eller ner beror på vad man känner för. Lätt ett måste i garderoben för mig! 

Hope u like<333 så bloggas vi senare, maybe?

Likes

Comments